Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Bashkia Krume (1812) All All 179,260,141.00 293 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bashkia Krume (1812) ''LALA" Has 14,417,146 2014-12-30 2014-12-30 43021170012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) 1812 bashkia krume ,sa likujdojme fat 69297394 dt 22.12.2011,per infrastrukturen e qytetit krume,faza dyte
  Bashkia Krume (1812) POSTA SHQIPTARE SH.A Has 2,040,000 2014-12-26 2014-12-26 42921170012014 Ndihme ekonomike 1812 bashkia krume sa likujdojme shperblimet e ndihmes ekonomike dhjetor 2014
  Bashkia Krume (1812) POSTA SHQIPTARE SH.A Has 405,000 2014-12-26 2014-12-26 42821170012014 Pagese paaftesie 1812 bashkia krume sa likujdojme shperblimet e invaliteve dhjetor 2014
  Bashkia Krume (1812) XHAST SHPK Has 6,613,186 2014-12-22 2014-12-23 42621170012014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shkollore 1812.2014,bashkia krume ,sa likujdojme fat 440 dt 10.12.2014,per rikonstru shkolla zarisht
  Bashkia Krume (1812) POSTA SHQIPTARE SH.A Has 615 2014-12-22 2014-12-23 42521170012014 Posta dhe sherbimi korrier 1812.2014,bashkia krume ,sa likujdojme tarife sherbimi per invalite dhjetor 2014
  Bashkia Krume (1812) POSTA SHQIPTARE SH.A Has 123,000 2014-12-22 2014-12-23 42421170012014 Pagese paaftesie 1812.2014,bashkia krume ,sa likujdojme invalite dhjetor 2014
  Bashkia Krume (1812) XHAST SHPK Has 137,910 2014-12-22 2014-12-23 321/21170012014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shkollore 1812.2014,bashkia krume ,sa likujdojme fat 50 dt 06.10.2014,si detyrim i lindur 2014,per rikonstru shkolla zarisht
  Bashkia Krume (1812) RAIFFEISEN BANK SH.A Has 720,027 2014-12-15 2014-12-16 41921170012014 Shtesa page te tjera 1812 bashkia krume sa likujdojme paga nentor 2014
  Bashkia Krume (1812) REXH CAHANI Has 33,840 2014-12-15 2014-12-16 42221170012014 Kancelari 1812 bashkia krume sa likujdojme fat 98 dt 15.12.2014,per kancelari
  Bashkia Krume (1812) PELLUMB PEKA Has 29,704 2014-12-15 2014-12-16 42121170012014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 1812 bashkia krume sa likujdojme fat 23 dt 15.12.2014,per ushqime
  Bashkia Krume (1812) RAIFFEISEN BANK SH.A Has 761,038 2014-12-15 2014-12-16 42021170012014 Shtesa page te tjera 1812 bashkia krume sa likujdojme paga nentor 2014
  Bashkia Krume (1812) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Has 10,221 2014-12-12 2014-12-15 40321170012014 Elektricitet 2117001 1812 bashkia krume ,sa likujdojme fat,618653225,618652470,618652544,619119636,me kontrata H116346,116334,116330,115899.per kesh
  Bashkia Krume (1812) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Has 192,264 2014-12-12 2014-12-15 403//21170012014 Elektricitet 2117001 1812 bashkia krume ,sa likujdojme fat,618653323,618610880,619119634 dt 30.11.2014 me kontrate H116346,116334,116330,115899.per kesh
  Bashkia Krume (1812) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Has 46,013 2014-12-12 2014-12-15 307/21170012014 Elektricitet 2117001 1812 bashkia krume sa likuj enegji me fat 618652551,619119637,619119628 dt 30.11.2014 me kontrate H115909,H116049,H113224
  Bashkia Krume (1812) RAIFFEISEN BANK SH.A Has 204,291 2014-12-12 2014-12-15 40121170012014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj 1812 bashkia krume sa lik paga gusht-nentor 2014
  Bashkia Krume (1812) PELLUMB MAÇI Has 25,000 2014-12-12 2014-12-15 41821170012014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave 1812 bashkia krume sa likujdojme fat35 dt 12.12.2014,per sherbim paisje zyre
  Bashkia Krume (1812) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Has 26,912 2014-12-12 2014-12-15 403///21170012014 Elektricitet 2117001 1812 bashkia krume ,sa likujdojme fat,619119633,619119632 dt 30.11.2014 me kontrate H115898,115045.per kesh
  Bashkia Krume (1812) ALBTELEKOM SH.A. Has 14,519 2014-12-11 2014-12-12 40221170012014 Sherbime telefonike 1812,bashkia krume,sa likujdojme fat 718992852 dt 30.11.2014,per telefon nr 2080,22193,22305,22158,2225,2217 dhe internet nentor 2014
  Bashkia Krume (1812) MAZRREKU Has 398,400 2014-12-11 2014-12-12 40421170012014 Shpenz. per rritjen e AQT - lulishtet 1812,bashkia krume ,sa likujdojme fat 8 dt 09.12.2014,per dekorim teritorit te bashkise krume
  Bashkia Krume (1812) SGS AUTOMOTIVE ALBANIA Has 1,960 2014-12-11 2014-12-12 41721170012014 Shpenzime te tjera transporti 1812,bashkia krume ,sa likujdojme fat 16496586 dt 11.12.2014,per taksa makine.nr 299KU