Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Qendra Ekonomike Arsimit (0909) All All 42,871,816.00 132 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Qendra Ekonomike Arsimit (0909) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Fier 2,336 2014-12-12 2014-12-15 23521110182014 Paga baze Q E A Fier 2111018 sekuestro page Sami Javori Nentor
  Qendra Ekonomike Arsimit (0909) ZYRA PERMBARIMORE FIER Fier 8,000 2014-12-12 2014-12-15 23621110182014 Paga baze Q E A Fier 2111018 detyrim familjar Luljeta Javori Nentor
  Qendra Ekonomike Arsimit (0909) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Fier 1,555,528 2014-12-12 2014-12-12 23421110182014 Shtese page per kualifikimin Q E A Fier 2111018 paga Nentor Irena Prifti
  Qendra Ekonomike Arsimit (0909) LULJETA GJINO Fier 191,400 2014-11-24 2014-11-24 17321110182014 Depozitime te tjera ne ruajtje, te vitit te meparshem,Te Dala Q E A Fier 2111018 kthim paradhenie çerdhe ,kopshte
  Qendra Ekonomike Arsimit (0909) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Fier 1,555,528 2014-11-13 2014-11-14 16821110182014 Shtese page per vjetersi ne pune Q E A Fier 2111018 paga Tetor Irena Prifti
  Qendra Ekonomike Arsimit (0909) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Fier 2,336 2014-11-13 2014-11-14 16921110182014 Paga baze Q E A Fier 2111018 Sami Javori sekuestro page
  Qendra Ekonomike Arsimit (0909) ZYRA PERMBARIMORE FIER Fier 8,000 2014-11-13 2014-11-14 17021110182014 Paga baze Q E A Fier 2111018 Luljeta Javori detyrime familjare
  Qendra Ekonomike Arsimit (0909) VIKO/F Fier 24,840 2014-10-28 2014-10-29 16221110182014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Q E A Fier 2111018 likujdim fature
  Qendra Ekonomike Arsimit (0909) MIQESIA SH.P.K. Fier 318,000 2014-10-28 2014-10-29 16721110182014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Q E A Fier 2111018 likujdim fature
  Qendra Ekonomike Arsimit (0909) START CO Fier 94,800 2014-10-28 2014-10-29 16421110182014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Q E A Fier 2111018 likujdim fature
  Qendra Ekonomike Arsimit (0909) VIKO/F Fier 53,880 2014-10-28 2014-10-29 16321110182014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Q E A Fier 2111018 likujdim fature
  Qendra Ekonomike Arsimit (0909) M. B. KURTI Fier 429,942 2014-10-27 2014-10-28 16121110182014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Q E A Fier 2111018 te prapambetura likujdim fature
  Qendra Ekonomike Arsimit (0909) MURATI BA Fier 250,000 2014-10-27 2014-10-28 16621110182014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore Q E A Fier 2111018 te prapambetura likujdim fature
  Qendra Ekonomike Arsimit (0909) MEGA GAZ SH. A. Fier 145,424 2014-10-27 2014-10-28 15321110182014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim Q E A Fier 2111018 te prapambetura likujdim fature
  Qendra Ekonomike Arsimit (0909) MEGA GAZ SH. A. Fier 118,722 2014-10-27 2014-10-28 15221110182014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim Q E A Fier 2111018 te prapambetura likujdim fature
  Qendra Ekonomike Arsimit (0909) IDAJET AGALLIU Fier 228,038 2014-10-27 2014-10-28 16521110182014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Q E A Fier 2111018 te prapambetura likujdim fature
  Qendra Ekonomike Arsimit (0909) EMA / FIER Fier 322,500 2014-10-27 2014-10-28 15421110182014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Q E A Fier 2111018 te prapambetura likujdim fature
  Qendra Ekonomike Arsimit (0909) MEGA GAZ SH. A. Fier 95,988 2014-10-27 2014-10-28 15121110182014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim Q E A Fier 2111018 te prapambetura likujdim fature
  Qendra Ekonomike Arsimit (0909) LULJETA MANXHARAJ Fier 506,604 2014-10-24 2014-10-27 15021110182014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Te prapambetura Q E A Fier 2111018 likujdim fature
  Qendra Ekonomike Arsimit (0909) M.C.CATERING Fier 3,376 2014-10-24 2014-10-27 15621110182014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Te prapambetura Q E A Fier 2111018 likujdim fature