Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Klubi I Futbollit Fier (0909) All All 28,835,107.00 223 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Klubi I Futbollit Fier (0909) DURIM COBO Fier 1,980 2014-12-30 2014-12-31 25721110132014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale MATERIALE PER SHUMESPORTET FIER
  Klubi I Futbollit Fier (0909) DEGA E TATIMEVE FIER Fier 1,010 2014-12-30 2014-12-31 25621110132014 Udhetim i brendshem PAGESE NGA SHUMESPORTI FIER PER TATIM NE BURIM
  Klubi I Futbollit Fier (0909) UJESJELLSI FIER Fier 8,520 2014-12-30 2014-12-31 25221110132014 Uje MARS 2014 SHUMESPORTI FIER
  Klubi I Futbollit Fier (0909) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Fier 240,000 2014-12-30 2014-12-31 24921110132014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat TRAJTIM USHQIMOR NGA SHUMESPORTI FIER
  Klubi I Futbollit Fier (0909) UJESJELLSI FIER Fier 1,500 2014-12-30 2014-12-31 25421110132014 Uje KORRIK 2014 SHUMESPORTI FIER PAGESE PJESORE
  Klubi I Futbollit Fier (0909) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Fier 306,000 2014-12-30 2014-12-31 24821110132014 Shpenzime per honorare SHPERBLIM NGA SHUMESPORTI FIER
  Klubi I Futbollit Fier (0909) UJESJELLSI FIER Fier 8,940 2014-12-30 2014-12-31 25321110132014 Uje QERSHOR 2014 SHUMESPORTI FIER
  Klubi I Futbollit Fier (0909) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Fier 492,000 2014-12-30 2014-12-31 25021110132014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat TRAJTIM USHQIMOR NGA SHUMESPORTI FIER
  Klubi I Futbollit Fier (0909) DEGA E TATIMEVE FIER Fier 34,000 2014-12-30 2014-12-31 25121110132014 Udhetim i brendshem PAGESE NGA SHUMESPORTI FIER PER TATIM NE BURIM
  Klubi I Futbollit Fier (0909) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Fier 9,090 2014-12-30 2014-12-31 25521110132014 Udhetim i brendshem PAGESE NGA SHUMESPORTI FIER
  Klubi I Futbollit Fier (0909) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Fier 101,320 2014-12-17 2014-12-18 24521110132014 Elektricitet 2111013 Shumesporti Fier nr A 6123 Nentor
  Klubi I Futbollit Fier (0909) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Fier 604 2014-12-17 2014-12-18 24721110132014 Elektricitet 2111013 Shumesporti Fier nr A 12695 Nentor
  Klubi I Futbollit Fier (0909) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Fier 44,610 2014-12-17 2014-12-18 24621110132014 Udhetim i brendshem Shumesporti Fier 2111013 pagesa basketbolli m,f ;volejbolli Marsela Manaj
  Klubi I Futbollit Fier (0909) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Fier 575,761 2014-12-12 2014-12-12 24221110132014 Shtese page per funksionin Shumesporti Fier 2111013 paga Nentor Marsela Manaj
  Klubi I Futbollit Fier (0909) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Fier 28,080 2014-12-12 2014-12-12 241121110132014 Udhetim i brendshem BILETA BASKETBOLLI SHUMESPORTI FIER
  Klubi I Futbollit Fier (0909) UJESJELLSI FIER Fier 8,940 2014-12-12 2014-12-12 24021110132014 Uje NENTOR 2014 SHUMESPORTI FIER
  Klubi I Futbollit Fier (0909) ABISSNET Fier 1,799 2014-12-12 2014-12-12 23921110132014 Sherbime telefonike DHJETOR 2014 SHUMESPORTI FIER
  Klubi I Futbollit Fier (0909) BLEDAR SHEQI Fier 17,000 2014-12-05 2014-12-05 23821110132014 Materiale per funksionimin e pajisjeve te zyres Shumesporti Fier 2111013 likujdim fature
  Klubi I Futbollit Fier (0909) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Fier 667,000 2014-12-03 2014-12-04 23021110132014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat TRAJTIM USHQIMOR SHUMESPORTET FIER
  Klubi I Futbollit Fier (0909) NEXHAT MEHONIQI (L03202402E) Fier 9,114 2014-12-03 2014-12-04 23321110132014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore MATERIALE PER SHUMESPORTET FIER