Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Ndermarrja e Sherbimeve Publike Fier (0909) All All 75,103,806.00 281 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Ndermarrja e Sherbimeve Publike Fier (0909) A G A -1 Fier 540,000 2014-12-30 2014-12-31 30821110062014 Karburant dhe vaj Nd Sherbimeve Publike Fier 2111006 likujdim fature
  Ndermarrja e Sherbimeve Publike Fier (0909) A G A -1 Fier 641,580 2014-12-30 2014-12-31 30721110062014 Karburant dhe vaj Nd Sherbimeve Publike Fier 2111006 likujdim fature
  Ndermarrja e Sherbimeve Publike Fier (0909) ADRIANA GJINI Fier 10,000 2014-12-30 2014-12-31 30621110062014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Nd Sherbimeve Publike Fier 2111006 likujdim fature
  Ndermarrja e Sherbimeve Publike Fier (0909) L.FELEQI Fier 97,800 2014-12-30 2014-12-31 30921110062014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj Nd Sherbimeve Publike Fier 2111006 likujdim fature
  Ndermarrja e Sherbimeve Publike Fier (0909) ADRIANA GJINI Fier 10,000 2014-12-30 2014-12-31 30521110062014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Nd Sherbimeve Publike Fier 2111006 likujdim fature
  Ndermarrja e Sherbimeve Publike Fier (0909) ARDIT (J69102102W) Fier 198,665 2014-12-30 2014-12-31 31021110062014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj Nd Sherbimeve Publike Fier 2111006 likujdim fature
  Ndermarrja e Sherbimeve Publike Fier (0909) HEST Fier 188,100 2014-12-29 2014-12-29 30421110062014 Shpenz. per rritjen e AQT - mjete dhe pajisje te tjera teknik Nd Sherbimeve Publike Fier 2111006 likujdim fature
  Ndermarrja e Sherbimeve Publike Fier (0909) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Fier 200,355 2014-12-22 2014-12-23 30221110062014 Elektricitet 2111006 Nd Sherbimeve Publike Fier kont nr F11A170019005108 Tetor,Nentor
  Ndermarrja e Sherbimeve Publike Fier (0909) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Fier 69,618 2014-12-22 2014-12-23 30321110062014 Elektricitet 2111006 Nd Sherbimeve Publike Fier kont nr F11A170019005108 kamat vonese Tetor,Nentor
  Ndermarrja e Sherbimeve Publike Fier (0909) N U H A J Fier 99,600 2014-12-18 2014-12-19 30121110062014 Pjese kembimi, goma dhe bateri Nd Sherbimeve Publike Fier 2111006 likujdim fature
  Ndermarrja e Sherbimeve Publike Fier (0909) BANKA CREDINS Fier 10,000 2014-12-18 2014-12-19 30021110062014 Shpenzime per situata te veshtira dhe per fatekeqesi Nd Sherbimeve Publike Fier 2111006 pagesa per fatkeqsi Nevila Çala
  Ndermarrja e Sherbimeve Publike Fier (0909) SEMANI / FIER Fier 12,288 2014-12-18 2014-12-18 29721110062014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj Nd Sherbimeve Publike Fier 2111006 likujdim fature
  Ndermarrja e Sherbimeve Publike Fier (0909) ERMIRA JAHIQI(LULAJ) Fier 192,000 2014-12-18 2014-12-18 29621110062014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj Nd Sherbimeve Publike Fier 2111006 likujdim fature
  Ndermarrja e Sherbimeve Publike Fier (0909) NEXHAT MEHONIQI (L03202402E) Fier 3,539 2014-12-18 2014-12-18 29821110062014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Nd Sherbimeve Publike Fier 2111006 likujdim fature
  Ndermarrja e Sherbimeve Publike Fier (0909) NEXHAT MEHONIQI (L03202402E) Fier 15,479 2014-12-18 2014-12-18 28921110062014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Nd Sherbimeve Publike Fier 2111006 likujdim fature
  Ndermarrja e Sherbimeve Publike Fier (0909) ARTUR QYRANA(L12805405O) Fier 9,600 2014-12-18 2014-12-18 29321110062014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Nd Sherbimeve Publike Fier 2111006 likujdim fature
  Ndermarrja e Sherbimeve Publike Fier (0909) NEXHAT MEHONIQI (L03202402E) Fier 9,600 2014-12-18 2014-12-18 29921110062014 Kancelari Nd Sherbimeve Publike Fier 2111006 likujdim fature
  Ndermarrja e Sherbimeve Publike Fier (0909) ARSEN HOXHA Fier 12,500 2014-12-18 2014-12-18 29521110062014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj Nd Sherbimeve Publike Fier 2111006 likujdim fature
  Ndermarrja e Sherbimeve Publike Fier (0909) VASAA Fier 4,800 2014-12-18 2014-12-18 29421110062014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme Nd Sherbimeve Publike Fier 2111006 likujdim fature
  Ndermarrja e Sherbimeve Publike Fier (0909) BESNIK VELIAJ 1 Fier 14,000 2014-12-18 2014-12-18 29221110062014 Pjese kembimi, goma dhe bateri Nd Sherbimeve Publike Fier 2111006 likujdim fature