Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Qendra Ekonomike Kultures (0909) All All 47,850,621.00 270 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Qendra Ekonomike Kultures (0909) DEGA E TATIMEVE FIER Fier 636,792 2014-12-30 2014-12-31 30021110042014 Shpenzime per honorare TSTIM NE BURIM NGA DREJT E ARTIT DHE KULTURES FIER
  Qendra Ekonomike Kultures (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 360,000 2014-12-30 2014-12-31 29721110042014 Shpenzime per honorare AKTIVITET SHTEPIA E KULTURES FIER
  Qendra Ekonomike Kultures (0909) DEGA E TATIMEVE FIER Fier 50,000 2014-12-30 2014-12-31 29921110042014 Shpenzime per honorare TSTIM NE BURIM NGA DREJT E ARTIT DHE KULTURES FIER
  Qendra Ekonomike Kultures (0909) C.C.S. Fier 10,000 2014-12-30 2014-12-31 27221110042014 Kancelari MATERIALE PER DREJTORINE E ARTIT DHE KULTURES FIER
  Qendra Ekonomike Kultures (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 90,000 2014-12-30 2014-12-31 29821110042014 Shpenzime per honorare AKTIVITET SHTEPIA E KULTURES FIER
  Qendra Ekonomike Kultures (0909) BANKA KOMBETARE TREGTARE Fier 9,000 2014-12-29 2014-12-30 29421110042014 Shpenzime per honorare D A K 2111004 pagesa filarmonia Klarita Qirushi
  Qendra Ekonomike Kultures (0909) ARIAN PULA Fier 10,000 2014-12-29 2014-12-30 27021110042014 Kancelari D A K 2111004 likujdim fature
  Qendra Ekonomike Kultures (0909) UNION BANK SHA Fier 27,000 2014-12-29 2014-12-30 29521110042014 Shpenzime per honorare D A K 2111004 pagesa martesa konsumon Klarita Qirushi
  Qendra Ekonomike Kultures (0909) AUREL LUTAJ Fier 10,000 2014-12-29 2014-12-30 26921110042014 Kancelari D A K 2111004 likujdim fature
  Qendra Ekonomike Kultures (0909) AUREL LUTAJ Fier 10,000 2014-12-29 2014-12-30 26821110042014 Kancelari D A K 2111004 likujdim fature
  Qendra Ekonomike Kultures (0909) DEGA E TATIMEVE FIER Fier 108,000 2014-12-30 2014-12-30 29521110042014 Shpenzime per honorare D A K Fier 2111004 tatim ne burim
  Qendra Ekonomike Kultures (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 891,000 2014-12-29 2014-12-30 29321110042014 Shpenzime per honorare D A K 2111004 pagesa aktivitete filarmonia Klarita Qirushi
  Qendra Ekonomike Kultures (0909) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Fier 22,276 2014-12-29 2014-12-29 28821110042014 Elektricitet 2111004 D A K Fier nr F11A170019014273 Nentor
  Qendra Ekonomike Kultures (0909) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Fier 21,403 2014-12-29 2014-12-29 28921110042014 Elektricitet 2111004 D A K Fier nr F11A010013005515 Nentor
  Qendra Ekonomike Kultures (0909) BANKA KOMBETARE TREGTARE Fier 4,500 2014-12-29 2014-12-29 27921110042014 Shpenzime per honorare D A K 2111004 pagesa aktivitete per 70-vjetorin orkestra frymore Klarita Qirushi
  Qendra Ekonomike Kultures (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 42,300 2014-12-29 2014-12-29 27721110042014 Shpenzime per honorare D A K 2111004 pagesa aktivitete per 70-vjetorin shtepia e kultures Klarita Qirushi
  Qendra Ekonomike Kultures (0909) BANKA KOMBETARE TREGTARE Fier 20,000 2014-12-29 2014-12-29 29321110042014 Udhetim i brendshem D A K 2111004 dieta Klarita Qirushi
  Qendra Ekonomike Kultures (0909) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Fier 9,878 2014-12-29 2014-12-29 29021110042014 Elektricitet 2111004 D A K Fier nr F11A020010004834 Nentor
  Qendra Ekonomike Kultures (0909) UJESJELLSI FIER Fier 5,550 2014-12-29 2014-12-29 28521110042014 Uje D A K 2111004 nr klienti 8900013 Nentor
  Qendra Ekonomike Kultures (0909) BANKA KOMBETARE TREGTARE Fier 59,400 2014-12-18 2014-12-19 29121110042014 Pensione per moshe madhore D A K Fier 2111004 pagesa Klarita Qirushi