Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Bashkia Fier (0909) All All 753,105,428.00 377 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bashkia Fier (0909) INVENT Fier 2,160,000 2014-12-30 2014-12-31 43321110012014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje dhe shpenzimet instaluese te telekomunikacionit Bashkia Fier 2111001 likujdim fature
  Bashkia Fier (0909) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Fier 3,732,000 2014-12-29 2014-12-29 43021110012014 Pagese paaftesie Bashkia Fier 2111001 paaftesi shperblim per fundvitit Fadil Taraj
  Bashkia Fier (0909) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Fier 1,974,000 2014-12-29 2014-12-29 42921110012014 Ndihme ekonomike Bashkia Fier 2111001 nd ekonomike shperblim per fundvitit Fadil Taraj
  Bashkia Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 2,000,000 2014-12-29 2014-12-29 43121110012014 Shpenz. per rritjen e AQT - varrezat Bashkia Fier 2111001 shpronesime varreza publike Fadil Taraj
  Bashkia Fier (0909) AGBES CONSTRUKSION Fier 67,118,932 2014-12-23 2014-12-24 42721110012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Fier 2111001 likujdim fature
  Bashkia Fier (0909) A. MIHALI Fier 136,000 2014-12-22 2014-12-23 42621110012014 Sherbime te printimit dhe publikimit Bashkia Fier 2111001 likujdim fature
  Bashkia Fier (0909) H A R M O N I A Fier 12,597,608 2014-12-22 2014-12-23 42521110012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) Bashkia Fier 2111001 likujdim fature
  Bashkia Fier (0909) F I L I P I Fier 785,880 2014-12-19 2014-12-22 42321110012014 Garanci te viteve te meparshme per sipermarje punimesh,Te Dala Bashkia Fier 2111001 5% garanci punimi rruga "Riza Shanaj"
  Bashkia Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 44,557 2014-12-19 2014-12-22 42121110012014 Udhetim jashte shtetit Bashkia Fier 2111001 pagesa dieta Fadil Taraj
  Bashkia Fier (0909) F I L I P I Fier 416,214 2014-12-19 2014-12-22 42421110012014 Garanci te viteve te meparshme per sipermarje punimesh,Te Dala Bashkia Fier 2111001 5% garanci punimi rruga "Astrit Toto"
  Bashkia Fier (0909) SARK Fier 1,531,946 2014-12-19 2014-12-22 41921110012014 Garanci te viteve te meparshme per sipermarje punimesh,Te Dala Bashkia Fier 2111001 5% garanci punimi
  Bashkia Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 85,000 2014-12-18 2014-12-19 42021110012014 Shpenzime per situata te veshtira dhe per fatekeqesi Bashkia Fier 2111001 pagesa per fatkeqsi Fadil Tare
  Bashkia Fier (0909) BANKA E TIRANES Fier 1,720 2014-12-17 2014-12-18 41721110012014 Udhetim i brendshem Bashkia Fier 2111001 pagesa dieta Fadil Taraj
  Bashkia Fier (0909) M. B. KURTI Fier 379,024 2014-12-17 2014-12-18 41821110012014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Bashkia Fier 2111001te prapambetura likujdim fature
  Bashkia Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 325,706 2014-12-17 2014-12-18 41621110012014 Udhetim i brendshem Bashkia Fier 2111001 pagesa dieta Fadil Taraj
  Bashkia Fier (0909) ZYRA E RREGJISTRIMIT TE PASURIVE TE PALUAJTSHME Fier 8,400 2014-12-17 2014-12-18 41521110012014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Fier 2111001 tarife regjistrimi
  Bashkia Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 6,470,172 2014-12-16 2014-12-17 40221110012014 Paga baze Bashkia Fier 2111001 paga Nentor Fadil Taraj
  Bashkia Fier (0909) BANKA E TIRANES Fier 141,075 2014-12-16 2014-12-17 40321110012014 Shtese page per vjetersi ne pune Bashkia Fier 2111001 paga Nentor Fadil Taraj
  Bashkia Fier (0909) BANKA CREDINS Fier 70,324 2014-12-16 2014-12-17 40521110012014 Shtese page per vjetersi ne pune Bashkia Fier 2111001 paga Nentor Fadil Taraj
  Bashkia Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 86,000 2014-12-16 2014-12-17 40621110012014 Shpenzime per situata te veshtira dhe per fatekeqesi Bashkia Fier 2111001 pagesa per fatkeqsi Fadil Taraj