Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Bashkia Cerrik (0808) All All 180,328,305.00 345 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bashkia Cerrik (0808) RAIFFEISEN BANK SH.A Elbasan 906,000 2014-12-29 2014-12-30 54421100012014 Pagese paaftesie shperblim paaftesi Bashkia Cerrik
  Bashkia Cerrik (0808) RAIFFEISEN BANK SH.A Elbasan 1,641,440 2014-12-29 2014-12-30 54521100012014 Ndihme ekonomike ndihme ekonomike Bashkia Cerrik
  Bashkia Cerrik (0808) RAIFFEISEN BANK SH.A Elbasan 140,120 2014-12-30 2014-12-30 54721100012014 Ndihme ekonomike ndihme ekonomike Bashkia Cerrik
  Bashkia Cerrik (0808) RAIFFEISEN BANK SH.A Elbasan 972,000 2014-12-29 2014-12-30 54621100012014 Ndihme ekonomike shperblim ndihme Bashkia Cerrik
  Bashkia Cerrik (0808) RAIFFEISEN BANK SH.A Elbasan 71,000 2014-12-29 2014-12-30 54321100012014 Pagese paaftesie diference paaftesie Bashkia Cerrik
  Bashkia Cerrik (0808) SAJDETE DODA Elbasan 9,960 2014-12-23 2014-12-24 50321100012014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat furnizime Bashkia Cerrik
  Bashkia Cerrik (0808) RAIFFEISEN BANK SH.A Elbasan 157,500 2014-12-23 2014-12-23 5062110012014 Pagese paaftesie paaftesi Bashkia Cerrik
  Bashkia Cerrik (0808) RAIFFEISEN BANK SH.A Elbasan 53,800 2014-12-18 2014-12-19 50521100012014 Ndihme ekonomike ndihme Bashkia Cerrik
  Bashkia Cerrik (0808) DEGA TATIME ELBASAN Elbasan 11,600 2014-12-16 2014-12-17 50021100012014 Shpenzime per honorare tatim Bashkia Cerrik
  Bashkia Cerrik (0808) RAIFFEISEN BANK SH.A Elbasan 50,000 2014-12-16 2014-12-17 50121100012014 Udhetim i brendshem dieta Bashkia Cerrik
  Bashkia Cerrik (0808) RAIFFEISEN BANK SH.A Elbasan 104,400 2014-12-16 2014-12-17 49921100012014 Shpenzime per honorare honorare Bashkia Cerrik
  Bashkia Cerrik (0808) AGFA / ELBASAN Elbasan 400,000 2014-12-15 2014-12-16 49321100012014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve specifike objekte specifike Bashkia Cerrik
  Bashkia Cerrik (0808) RAIFFEISEN BANK SH.A Elbasan 484,348 2014-12-16 2014-12-16 49621100012014 Pagese paaftesie paaftesi Bashkia Cerrik
  Bashkia Cerrik (0808) RAIFFEISEN BANK SH.A Elbasan 1,654,940 2014-12-16 2014-12-16 49421100012014 Ndihme ekonomike ndihme Bashkia Cerrik
  Bashkia Cerrik (0808) VIOLETA KOLAMI Elbasan 4,000 2014-12-15 2014-12-16 49221100012014 Plehra kimike, furnitura veterinare, farera, fidane e te tjera produkte agrokulturore plehra kimike Bashkia Cerrik
  Bashkia Cerrik (0808) RAIFFEISEN BANK SH.A Elbasan 7,157,352 2014-12-16 2014-12-16 49521100012014 Pagese paaftesie paaftesi Bashkia Cerrik
  Bashkia Cerrik (0808) RAIFFEISEN BANK SH.A Elbasan 25,000 2014-12-11 2014-12-12 48921100012014 Shpenzime per honorare dieta per futbollistet Bashkia Cerrik
  Bashkia Cerrik (0808) DEGA TATIME ELBASAN Elbasan 2,000 2014-12-11 2014-12-12 48521100012014 Shpenzime per qiramarrje mjetesh transporti tatim qera Bashkia Cerrik
  Bashkia Cerrik (0808) RAIFFEISEN BANK SH.A Elbasan 25,100 2014-12-11 2014-12-12 49121100012014 Ndihme ekonomike ndihme Bashkia Cerrik
  Bashkia Cerrik (0808) RAIFFEISEN BANK SH.A Elbasan 9,000 2014-12-11 2014-12-12 48321100012014 Shpenzime per qiramarrje mjetesh transporti qera Agron Bajrami Bashkia Cerrik