Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Qendra e Trashegimise Kulturore - Bashkia Elbasan (0808) All All 9,659,649.00 70 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Qendra e Trashegimise Kulturore - Bashkia Elbasan (0808) "SIGAL"(UNIQA GROUP AUSTRIA) Elbasan 112,117 2014-12-29 2014-12-30 13521090202014 Shpenzime per sigurimin e ndertesave dhe te tjera kosto sigurimi te ngjashme 2109020 Qendra e Trasheg Kulturore sigurim ndertese
  Qendra e Trashegimise Kulturore - Bashkia Elbasan (0808) CITRUS Elbasan 62,040 2014-12-29 2014-12-29 13221090202014 Kancelari 2109020 Qendra e Trasheg Kulturore kancelari
  Qendra e Trashegimise Kulturore - Bashkia Elbasan (0808) "SIGAL"(UNIQA GROUP AUSTRIA) Elbasan 278,400 2014-12-29 2014-12-29 13421090202014 Shpenzime per sigurimin e ndertesave dhe te tjera kosto sigurimi te ngjashme 2109020 Qendra e Trasheg Kulturore sigurim ndertese
  Qendra e Trashegimise Kulturore - Bashkia Elbasan (0808) ZEQIR BAKU Elbasan 10,000 2014-12-29 2014-12-29 13321090202014 Plehra kimike, furnitura veterinare, farera, fidane e te tjera produkte agrokulturore 2109020 Qendra e Trasheg Kulturore ilace
  Qendra e Trashegimise Kulturore - Bashkia Elbasan (0808) RAMA - GRAF Elbasan 72,000 2014-12-23 2014-12-23 13121090202014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative 2109020 Qendra e Trasheg Kulturore materiale shtypshkrime
  Qendra e Trashegimise Kulturore - Bashkia Elbasan (0808) ARTAN LLOZANA Elbasan 6,000 2014-12-23 2014-12-23 13021090202014 Materiale per funksionimin e pajisjeve te zyres 2109020 Qendra e Trasheg Kulturore blerje materiale
  Qendra e Trashegimise Kulturore - Bashkia Elbasan (0808) BANKA KOMBETARE TREGTARE Elbasan 670,035 2014-12-17 2014-12-17 12421090202014 Shtese page per funksionin 2109020 Qendra e Trasheg Kulturore paga Blerina Lolja
  Qendra e Trashegimise Kulturore - Bashkia Elbasan (0808) ALBTELEKOM SH.A. Elbasan 3,000 2014-12-16 2014-12-16 12121090202014 Sherbime telefonike 2109020 Qendra e Trasheg Kulturore telefon nrkl 15624
  Qendra e Trashegimise Kulturore - Bashkia Elbasan (0808) UJESJELLLES KANALIZIME ELBASAN Elbasan 7,296 2014-12-16 2014-12-16 119221090202014 Uje 2109020 Qendra e Trasheg Kulturore uje
  Qendra e Trashegimise Kulturore - Bashkia Elbasan (0808) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Elbasan 25,954 2014-12-16 2014-12-16 12021090202014 Elektricitet 2109020 Qendra e Trasheg Kulturore energji 16442 20737 16441
  Qendra e Trashegimise Kulturore - Bashkia Elbasan (0808) MERITAN HYSA Elbasan 9,792 2014-12-16 2014-12-16 12221090202014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 2109020 Qendra e Trasheg Kulturore shpenzime printimi
  Qendra e Trashegimise Kulturore - Bashkia Elbasan (0808) YLLI HATILLARI Elbasan 8,000 2014-12-16 2014-12-16 12321090202014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative 2109020 Qendra e Trasheg Kulturore materiale
  Qendra e Trashegimise Kulturore - Bashkia Elbasan (0808) YLLI HATILLARI Elbasan 10,000 2014-11-24 2014-11-25 11821090202014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative 2109020 Qendra e Trasheg Kulturore blerje cd
  Qendra e Trashegimise Kulturore - Bashkia Elbasan (0808) UJESJELLLES KANALIZIME ELBASAN Elbasan 9,312 2014-11-20 2014-11-21 11521090202014 Uje Trasheg Kulturore uje tetor
  Qendra e Trashegimise Kulturore - Bashkia Elbasan (0808) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Elbasan 25,130 2014-11-20 2014-11-21 11621090202014 Elektricitet 2109020 Qendra e Trasheg Kulturore energji 16442 20737 16441
  Qendra e Trashegimise Kulturore - Bashkia Elbasan (0808) ALBTELEKOM SH.A. Elbasan 3,225 2014-11-20 2014-11-21 11721090202014 Sherbime telefonike 2109020 Qendra e Trasheg Kulturore telefon nrkl 1100000156214
  Qendra e Trashegimise Kulturore - Bashkia Elbasan (0808) BANKA KOMBETARE TREGTARE Elbasan 676,935 2014-11-05 2014-11-06 10921090202014 Shtese page per vjetersi ne pune 2109020 Qendra e Trasheg Kulturore paga Blerina Lolja
  Qendra e Trashegimise Kulturore - Bashkia Elbasan (0808) ALBTELEKOM SH.A. Elbasan 3,000 2014-10-20 2014-10-20 10821090202014 Sherbime telefonike 2109020 Qendra e Trasheg Kulturore telefon shtator nrkl 110000015624
  Qendra e Trashegimise Kulturore - Bashkia Elbasan (0808) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Elbasan 10,532 2014-10-15 2014-10-16 10621090202014 Elektricitet 2109020 Qendra e Trashg Kulturore energji shtator A16442 A16441
  Qendra e Trashegimise Kulturore - Bashkia Elbasan (0808) UJESJELLLES KANALIZIME ELBASAN Elbasan 10,992 2014-10-15 2014-10-16 10521090202014 Uje Qendra e Trashg Kulturore uje shtator