Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Mirembajtja e terreneve Sportive (0808) All All 7,515,391.00 58 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Mirembajtja e terreneve Sportive (0808) ALBTELEKOM SH.A. Elbasan 5,519 2014-12-24 2014-12-26 11421090192014 Sherbime telefonike Nd Mirembajtje Terreneve Sportive telefon nrkl 310001927892
  Mirembajtja e terreneve Sportive (0808) ZYRA E PERMBARIMIT ELBASAN Elbasan 6,000 2014-12-24 2014-12-26 11321090192014 Paga baze Nd Terr Sportive pens ushq per Kristo Hila
  Mirembajtja e terreneve Sportive (0808) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Elbasan 7,845 2014-12-24 2014-12-26 11521090192014 Elektricitet 2109019 Nd Terr Sportive energji kontr A24301
  Mirembajtja e terreneve Sportive (0808) BANKA KOMBETARE TREGTARE Elbasan 525,898 2014-12-23 2014-12-24 11221090192014 Paga baze Nd terreneve Sportive paga Morena Bici I195526077B
  Mirembajtja e terreneve Sportive (0808) ALBTELEKOM SH.A. Elbasan 4,657 2014-11-26 2014-11-26 11121090192014 Sherbime telefonike Nd Mirembajtje Terreneve Sportive telefon nrkl 310001927892
  Mirembajtja e terreneve Sportive (0808) ALDO ISAJ Elbasan 90,725 2014-11-26 2014-11-26 11021090192014 Pjese kembimi, goma dhe bateri Nd Mirembajtje Terreneve Sportive pjese kembimi
  Mirembajtja e terreneve Sportive (0808) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Elbasan 6,904 2014-11-26 2014-11-26 10921090192014 Elektricitet 2109019 Nd Mirembajtje Terreneve Sportive energji A260087024301 tetor
  Mirembajtja e terreneve Sportive (0808) ZYRA E PERMBARIMIT ELBASAN Elbasan 6,000 2014-11-04 2014-11-04 10321090192014 Paga baze Nd Terr Sportive pension ushq perKristo Hila
  Mirembajtja e terreneve Sportive (0808) BANKA KOMBETARE TREGTARE Elbasan 541,157 2014-11-04 2014-11-04 10221090192014 Paga baze Nd Terr Sportive paga Emanuela Collaku 165425084T
  Mirembajtja e terreneve Sportive (0808) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Elbasan 7,895 2014-10-17 2014-10-20 10021090192014 Elektricitet 2109019 Nd Terreneve Sportive A24301
  Mirembajtja e terreneve Sportive (0808) ALBTELEKOM SH.A. Elbasan 3,521 2014-10-17 2014-10-20 10121090192014 Sherbime telefonike 2109019 Nd Terreneve Sportive telefon nr kl 310001927892
  Mirembajtja e terreneve Sportive (0808) ZYRA E PERMBARIMIT ELBASAN Elbasan 6,000 2014-10-02 2014-10-03 9421090192014 Paga baze Nd Terreneve Sportive pension ushq per Kristo Hila
  Mirembajtja e terreneve Sportive (0808) ALBTELEKOM SH.A. Elbasan 3,137 2014-10-02 2014-10-03 9221090192014 Sherbime telefonike Nd Terreneve Sportive telef nr kl 310001927892
  Mirembajtja e terreneve Sportive (0808) BANKA KOMBETARE TREGTARE Elbasan 541,157 2014-10-01 2014-10-03 9321090192014 Paga baze Nd Terreneve Sportive paga Emanuela Collaku I165425084T
  Mirembajtja e terreneve Sportive (0808) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Elbasan 13,120 2014-09-23 2014-09-24 9121090192014 Elektricitet 2109019 A24301korrik gusht Ndermarja Mirmb Terr Sportive
  Mirembajtja e terreneve Sportive (0808) MARSOK Elbasan 263,151 2014-09-12 2014-09-15 8521090192014 Karburant dhe vaj Nd Mirmb Terreneve Sportive nafte
  Mirembajtja e terreneve Sportive (0808) BANKA KOMBETARE TREGTARE Elbasan 541,157 2014-09-02 2014-09-02 8321090192014 Paga baze Nd Terreneve Sportive paga Emanuela Collaku 165425084T
  Mirembajtja e terreneve Sportive (0808) ZYRA E PERMBARIMIT ELBASAN Elbasan 6,000 2014-09-02 2014-09-02 8421090192014 Paga baze Nd Terreneve Sportive paga Emanuela Collaku 165425084T
  Mirembajtja e terreneve Sportive (0808) MAKRI 2007 Elbasan 96,000 2014-08-20 2014-08-21 8221090192014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme Nd Mirmb Terreneve Sportive materiale te ndryshme
  Mirembajtja e terreneve Sportive (0808) ALBTELEKOM SH.A. Elbasan 3,535 2014-08-20 2014-08-21 8121090192014 Sherbime telefonike Nd Mirmb Terreneve Sportive korrikl nr kl 1927892