Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Qendra Sociale Balashe Elbasan (0808) All All 16,340,446.00 100 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Qendra Sociale Balashe Elbasan (0808) DEGA TATIME ELBASAN Elbasan 779 2014-12-26 2014-12-26 16721090172014 Paga baze Qendra Soc Balashe gjobe interes per TAP
  Qendra Sociale Balashe Elbasan (0808) DEGA TATIME ELBASAN Elbasan 9,833 2014-12-26 2014-12-26 16621090172014 Kontribute per sigurime shoqerore Qendra Soc Balashe gjobe interes per sig shoq
  Qendra Sociale Balashe Elbasan (0808) ZAMIRA QAZIMI Elbasan 8,760 2014-12-23 2014-12-23 16421090172014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Qendra Soc Balashe ushqime
  Qendra Sociale Balashe Elbasan (0808) BESMIRI Elbasan 23,868 2014-12-23 2014-12-23 16521090172014 Sherbim per ngrohje Qendra Soc Balashe gaz
  Qendra Sociale Balashe Elbasan (0808) KONFEDERATA E SINDIKATAVE TE SHQIPERISE Elbasan 3,400 2014-12-19 2014-12-19 16221090172014 Paga baze Qendra Soc Balashe ndalese sindikate
  Qendra Sociale Balashe Elbasan (0808) HALIT CANI Elbasan 8,000 2014-12-19 2014-12-19 16321090172014 Paga baze Qendra Soc Balashe detyrim ushq per Roland Pellumbi
  Qendra Sociale Balashe Elbasan (0808) BANKA KOMBETARE TREGTARE Elbasan 948,342 2014-12-17 2014-12-17 14721090172014 Paga baze Qendra Soc Balashe paga Pavlika Gjika G05630158S
  Qendra Sociale Balashe Elbasan (0808) "SIGAL"(UNIQA GROUP AUSTRIA) Elbasan 76,500 2014-12-15 2014-12-16 15321090172014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit Qendra Soc Balashe siguracion mjeti
  Qendra Sociale Balashe Elbasan (0808) "ABCOM" Elbasan 19,200 2014-12-15 2014-12-15 15221090172014 Sherbime te tjera Qendra Soc Balashe sherbim interneti
  Qendra Sociale Balashe Elbasan (0808) HARD & SOFT PROFESSIONAL Elbasan 24,552 2014-12-15 2014-12-15 15521090172014 Kancelari Qendra Soc Balashe kancelari
  Qendra Sociale Balashe Elbasan (0808) MIRANDA STAFA Elbasan 25,460 2014-12-15 2014-12-15 15421090172014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Qendra Soc Balashe ushqime
  Qendra Sociale Balashe Elbasan (0808) ZAMIRA QAZIMI Elbasan 115,140 2014-12-15 2014-12-15 15621090172014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Qendra Sos Balashe ushqime
  Qendra Sociale Balashe Elbasan (0808) UJESJELLLES KANALIZIME ELBASAN Elbasan 22,735 2014-12-11 2014-12-12 14821090172014 Uje Qendra Soc Balashe uje
  Qendra Sociale Balashe Elbasan (0808) HALIT CANI Elbasan 8,000 2014-12-11 2014-12-12 15021090172014 Paga baze Qendra Soc Balashe shlyerje kredie per Roland Pellumbi
  Qendra Sociale Balashe Elbasan (0808) ZAMIRA QAZIMI Elbasan 52,440 2014-12-11 2014-12-12 15121090172014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Qendra Soc Balashe ushqime
  Qendra Sociale Balashe Elbasan (0808) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Elbasan 23,671 2014-12-11 2014-12-12 14921090172014 Elektricitet 2109017 Qendra Soc Balashe energji A45149 A28153 A28154
  Qendra Sociale Balashe Elbasan (0808) "ABCOM" Elbasan 19,200 2014-11-25 2014-11-26 14421090172014 Sherbime te tjera Qendra Soc Balashe sherbim interneti
  Qendra Sociale Balashe Elbasan (0808) BESMIRI Elbasan 27,000 2014-11-24 2014-11-25 14621090172014 Sherbim per ngrohje Qendra Soc Balashe gaz i lenget
  Qendra Sociale Balashe Elbasan (0808) ZAMIRA QAZIMI Elbasan 214,116 2014-11-25 2014-11-25 14521090172014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Qendra Soc Balashe ushqime
  Qendra Sociale Balashe Elbasan (0808) KONFEDERATA E SINDIKATAVE TE SHQIPERISE Elbasan 6,700 2014-11-17 2014-11-18 13821090172014 Paga baze Qendra Soc Balashe ndalese sindikate