Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Nd-ja Mirembajtja Rruga (0808) All All 127,091,710.00 208 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Nd-ja Mirembajtja Rruga (0808) BANKA KOMBETARE TREGTARE Elbasan 20,000 2014-12-31 2014-12-31 37721090142014 Te tjera transferta tek individet Nd Sherb Publike shperblim vdekje
  Nd-ja Mirembajtja Rruga (0808) DREJT. PERGJ. E SHERB. TRANS. RRUG. Elbasan 155,791 2014-12-29 2014-12-30 35721090142014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit Nd Sherb Publike tarife kontrolli teknik 2013 2014
  Nd-ja Mirembajtja Rruga (0808) DREJT. PERGJ. E SHERB. TRANS. RRUG. Elbasan 3,000 2014-12-29 2014-12-30 35821090142014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit Nd Sherb Publike gjoba
  Nd-ja Mirembajtja Rruga (0808) BAJRAMI N. Elbasan 386,640 2014-12-30 2014-12-30 36521090142014 Sherbime te tjera Nd Sherb Publike largim mbeturinash
  Nd-ja Mirembajtja Rruga (0808) KUMRIA 1 Elbasan 1,987,200 2014-12-29 2014-12-29 35321090142014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes Sherbimet Publike roje gusht
  Nd-ja Mirembajtja Rruga (0808) KUMRIA 1 Elbasan 260,607 2014-12-29 2014-12-29 35421090142014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes Nd Sherb Publike roje
  Nd-ja Mirembajtja Rruga (0808) ALKED KOPAÇI Elbasan 141,000 2014-12-29 2014-12-29 35521090142014 Pjese kembimi, goma dhe bateri Nd Sherb Publike goma batetu fadrome
  Nd-ja Mirembajtja Rruga (0808) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Elbasan 181,057 2014-12-24 2014-12-26 35121090142014 Elektricitet 2109014 Nd Sherb Publike kamat vonese 6054 30991 10327 30990 33218 59990 20767 31480 9540 30992
  Nd-ja Mirembajtja Rruga (0808) DEGA TATIME ELBASAN Elbasan 2,438 2014-12-24 2014-12-26 35021090142014 Shpenzime per tatime dhe taksa te paguara nga institucioni Nd Sherb Publike gjobe dhe kamate TAP
  Nd-ja Mirembajtja Rruga (0808) MANJOLA SARJA Elbasan 129,000 2014-12-24 2014-12-26 35221090142014 Blerje dokumentacioni Nd Sherb Publike shtypshkrime
  Nd-ja Mirembajtja Rruga (0808) FBD Elbasan 38,800 2014-12-22 2014-12-23 34821090142014 Sherbime telefonike Nd Sherb Publike sherbim interneti prill nentor
  Nd-ja Mirembajtja Rruga (0808) THOMA MICI Elbasan 40,000 2014-12-22 2014-12-23 34921090142014 Pjese kembimi, goma dhe bateri Nd Sherb Publike riparim gomash
  Nd-ja Mirembajtja Rruga (0808) UNION BANK SHA Elbasan 50,012 2014-12-16 2014-12-17 33021090142014 Shtese page per funksionin Nd Sherb Publike paga Alketa Merkja 024802640
  Nd-ja Mirembajtja Rruga (0808) KONFEDERATA E SINDIKATAVE TE SHQIPERISE Elbasan 9,300 2014-12-16 2014-12-17 33221090142014 Paga baze Nd Sherb Publike ndalese sindikate
  Nd-ja Mirembajtja Rruga (0808) BANKA KOMBETARE TREGTARE Elbasan 560,449 2014-12-16 2014-12-17 32821090142014 Shtese page per pune jashte orarit Nd Sherb Publike paga Alketa Merkja 024802640
  Nd-ja Mirembajtja Rruga (0808) BANKA KOMBETARE TREGTARE Elbasan 1,907,267 2014-12-16 2014-12-17 32721090142014 Shtese page per vjetersi ne pune Nd Sherb Publike paga Alketa Merkja 024802640
  Nd-ja Mirembajtja Rruga (0808) RAIFFEISEN BANK SH.A Elbasan 24,148 2014-12-16 2014-12-17 33121090142014 Paga baze Nd Sherb Publike paga Alketa Merkja 024802640
  Nd-ja Mirembajtja Rruga (0808) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Elbasan 2,155,506 2014-12-16 2014-12-17 32521090142014 Elektricitet 2109014 Nd Sherb Publike energji nentor
  Nd-ja Mirembajtja Rruga (0808) BANKA KOMBETARE TREGTARE Elbasan 120,335 2014-12-16 2014-12-17 32921090142014 Shtese page per vjetersi ne pune Nd Sherb Publike paga Alketa Merkja 024802640
  Nd-ja Mirembajtja Rruga (0808) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Elbasan 472,558 2014-12-16 2014-12-17 32621090142014 Elektricitet 2109014 Nd Sherb Publike kamat vonesa 2014