Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Nd-ja Rrugeve Rurale (0707) All All 22,516,339.00 97 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Nd-ja Rrugeve Rurale (0707) LUKA-ESKAVATORI Durres 34,040 2014-12-24 2014-12-26 11620470152014 Pjese kembimi, goma dhe bateri TDO 0707/ NDERM RR. RURALE /KOD. 2047015/BL.
  Nd-ja Rrugeve Rurale (0707) ALBANIAN MOBILE COMMUNICATION Durres 23,756 2014-12-24 2014-12-26 11420470152014 Paga baze TDO 0707/ NDERM RR. RURALE /KOD. 2047015/LIK. AMCkod abon 547101
  Nd-ja Rrugeve Rurale (0707) ALBTELEKOM SH.A. Durres 7,542 2014-12-24 2014-12-26 11520470152014 Sherbime telefonike TDO 0707/ NDERM RR. RURALE /KOD. 2047015/TEL NR SERIE 718923094
  Nd-ja Rrugeve Rurale (0707) SH. A. UJESJELLES KANALIZIME DURRES Durres 3,960 2014-12-19 2014-12-22 11320470152014 Uje TDO 0707/ NDERM RR. RURALE /KOD. 2047015/UJE. KONT.1095495
  Nd-ja Rrugeve Rurale (0707) INST I STUDIME DHE PROJEKTIMEVE PYJORE Durres 1,621,014 2014-12-19 2014-12-22 11220470152014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj TDO 0707/ NDERM RR. RURALE /KOD. 2047015/BL. ASFALT.
  Nd-ja Rrugeve Rurale (0707) KASTRATI SHA Durres 185,851 2014-12-11 2014-12-12 10920470152014 Karburant dhe vaj TDO 0707/ NDERM RR. RURALE /KOD. 2047015/BL. KARB
  Nd-ja Rrugeve Rurale (0707) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Durres 8,349 2014-12-11 2014-12-12 11020470152014 Elektricitet 2047015 TDO 0707/ NDERM DR. RURALE /KOD. 2047015/EN. EL. KONT. A.52586
  Nd-ja Rrugeve Rurale (0707) POSTA SHQIPTARE SH.A Durres 372 2014-12-11 2014-12-12 11120470012014 Posta dhe sherbimi korrier TDO 0707/ NDERM RR. RURALE /KOD. 2047015/BL. KARB
  Nd-ja Rrugeve Rurale (0707) ALBANIAN MOBILE COMMUNICATION Durres 20,449 2014-12-01 2014-12-02 10620470152014 Paga baze TDO 0707/ NDERM RR. RURALE /KOD. 2047015/LIK. AMC KOD. I ABONENT.547101
  Nd-ja Rrugeve Rurale (0707) BANKA CREDINS Durres 556,716 2014-12-01 2014-12-02 10420470012014 Paga baze TDO 0707/ NDERM RR. RURALE /KOD. 2047015/PAGA
  Nd-ja Rrugeve Rurale (0707) RAIFFEISEN BANK SH.A Durres 434,117 2014-12-01 2014-12-02 10520470152014 Paga baze TDO 0707/ NDERM RR. RURALE /KOD. 2047015/PAGA
  Nd-ja Rrugeve Rurale (0707) LUKA-ESKAVATORI Durres 24,020 2014-11-25 2014-11-25 10320470152014 Pjese kembimi, goma dhe bateri TDO 0707/ NDERM RR. RURALE /KOD. 2047015/BL
  Nd-ja Rrugeve Rurale (0707) INST I STUDIME DHE PROJEKTIMEVE PYJORE Durres 805,812 2014-11-24 2014-11-25 9820470152014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj TDO 0707/ NDERM RR. RURALE /KOD. 2047015/BL
  Nd-ja Rrugeve Rurale (0707) ALBITAL - CANON Durres 31,680 2014-11-21 2014-11-24 10120470152014 Kancelari TDO 0707/ NDERM RR. RURALE /KOD. 2047015/BL
  Nd-ja Rrugeve Rurale (0707) ALBTELEKOM SH.A. Durres 10,511 2014-11-18 2014-11-19 10020470152014 Sherbime telefonike TDO 0707/ NDERM RR. RURALE /KOD. 2047015/TEL NR SERIE 718757228 8299 PER TETOR ,2212 PERDIF TE PRAPAMB.
  Nd-ja Rrugeve Rurale (0707) SH. A. UJESJELLES KANALIZIME DURRES Durres 2,040 2014-11-18 2014-11-19 9920470152014 Uje TDO 0707/ NDERM RR. RURALE /KOD. 2047015/UJE. KONT.1095495
  Nd-ja Rrugeve Rurale (0707) ALBANIAN MOBILE COMMUNICATION Durres 17,057 2014-11-04 2014-11-05 9220470152014 Paga baze TDO 0707/ NDERM RR. RURALE /KOD. 2047015/LIK. AMCFAT. 000000001212268179
  Nd-ja Rrugeve Rurale (0707) DR. RAJ. E SHERBIMIT TE TRANSP. RRUGOR Durres 29,714 2014-11-04 2014-11-05 9420470152014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit TDO 0707/ NDERM RR. RURALE /KOD. 2047015/TAKSE PERDR6378C
  Nd-ja Rrugeve Rurale (0707) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Durres 13,623 2014-11-04 2014-11-05 9320470152014 Elektricitet 2047015 TDO 0707/ NDERM RR. RURALE /KOD. 2047015/EN. EL. KONT. A.52586 7643 LEK,..SHT. DHE A52586 TET. 5980 LEK.
  Nd-ja Rrugeve Rurale (0707) SGS AUTOMOTIVE ALBANIA Durres 2,950 2014-11-04 2014-11-05 9520470152014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit TDO 0707/ NDERM RR. RURALE /KOD. 2047015/TAKSE PER DR.6378C