Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Qarku Berat (0202) All All 121,141,285.00 412 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Qarku Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 3,000 2014-12-30 2014-12-31 55320420012014 Udhetim i brendshem keshilli i qarkut berat djeta sherbimi
  Qarku Berat (0202) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Berat 207,935 2014-12-30 2014-12-31 54920420012014 Udhetim jashte shtetit keshilli i qarkut berat djeta sherbimi
  Qarku Berat (0202) SALILLARI Berat 1,576,135 2014-12-19 2014-12-29 53920420012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) keshilli i qarkut berat lik fat nentor 2014 reabilitim vepra arti
  Qarku Berat (0202) SALILLARI Berat 9,155,286 2014-10-09 2014-12-29 42220420012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) keshilli i qarkut berat lik fat shtator 2014 reabilitim i veprave te artit
  Qarku Berat (0202) USAID FULTZ FONDATION Berat 30,000 2014-12-26 2014-12-26 50120420012014 Kosto e trajnimit dhe seminareve keshilli i qarkut berat likfat nentor 2014 trajinime
  Qarku Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 101,337 2014-12-24 2014-12-26 55020420012014 Udhetim jashte shtetit keshilli i qarkut berat djeta sherbimi
  Qarku Berat (0202) SALIKO HADËRI Berat 9,900 2014-12-24 2014-12-26 54320420012014 Shpenzime per mirembajtjen e mjeteve te transportit keshilli i qarkut berat lik fat nentor 2014 mirrembajtje
  Qarku Berat (0202) ENO SERJANAJ Berat 17,600 2014-12-23 2014-12-24 54520420012014 Kancelari keshilli i qarkut beta lik fat 10.12.2014 kartolina
  Qarku Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 18,000 2014-12-23 2014-12-24 54620420012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale keshilli i qarkut berat pagese komisioni nenpunesi civil
  Qarku Berat (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 2,000 2014-12-23 2014-12-24 54720420012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale keshilli i qarkut berat pagese tatim komisioni
  Qarku Berat (0202) AURORA KONSTRUKSION Berat 395,637 2014-12-19 2014-12-23 54120420012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve keshilli i qarkut berat lik fat dhjetor 2014 ndertim kul
  Qarku Berat (0202) DREJT. PERGJ. E SHERB. TRANS. RRUG. Berat 9,035 2014-12-23 2014-12-23 54820420012014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit keshilli i qarkut berat pagese takse makine lik fat dhjetor 2014
  Qarku Berat (0202) EAGLE MOBILE Berat 26,171 2014-12-19 2014-12-23 54420420012014 Sherbime telefonike keshilli i qarkut berat klienti C1006831 lik fat nentor 2014 telefon
  Qarku Berat (0202) M.A.K STUDIO Berat 247,500 2014-12-19 2014-12-23 54020420012014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera per konstruksionin e rrugeve, urave, rrjeteve keshilli i qarkut berat lik fat dhjetor 2014 mbikeqyrje punimi
  Qarku Berat (0202) 4 ALB Berat 12,528 2014-12-19 2014-12-22 54220420012014 Sherbime telefonike keshilli i qarkut berat lik fat dhjetor 2014 internet
  Qarku Berat (0202) ALBTELEKOM SH.A. Berat 5,609 2014-12-19 2014-12-22 53520420012014 Sherbime telefonike keshilli i qarkut berat klienti 310001915957 lik fat nentor 2014 telefon
  Qarku Berat (0202) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Berat 2,116 2014-12-12 2014-12-15 52620420012014 Elektricitet 2042001 keshilli i qarkut berat klienti BE1C070113058131 lik fat nentor 2014 energji elektrike
  Qarku Berat (0202) SPARTAK SHEHU Berat 2,280 2014-12-12 2014-12-15 52620420012014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore keshilli i qarkut berat lik fat nentor 2014 kolaudim
  Qarku Berat (0202) "P.T.N." SHPK Berat 34,704 2014-12-12 2014-12-15 52420420012014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj keshilli i qarkut berat lik fat nentor 2014 rikostruksion cezme
  Qarku Berat (0202) "P.T.N." SHPK Berat 82,615 2014-12-12 2014-12-15 52520420012014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore keshilli i qarkut berat lik fat nentor 2014 rikostru, cezme