Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Nd-ja Ruget Rurale (3535) All All 19,203,390.00 32 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Nd-ja Ruget Rurale (3535) GAJD COMPANY SH.P.K. Tirane 168,000 2014-12-17 2014-12-19 5420350142014 Karburant dhe vaj Nder.Rrug Rurale lik VAJ UP 5 DT 04.08.14 FTESE OFERTE 02.07.14 KONT 20.08.14 FAT 27 SR 06289587 DT 09.12.14 FH 12 DT 09.12.14
  Nd-ja Ruget Rurale (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 193,750 2014-12-17 2014-12-19 5520350142014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh Nder.Rrug Rurale lik QERA UP 17.07.17 FORMULAR ILRI SHAMITI PV 138 DT 25.07.14 KO LISTEPGESA TATIM NE BURIM
  Nd-ja Ruget Rurale (3535) KASTRATI SHA Tirane 1,252,142 2014-12-17 2014-12-19 5320350142014 Karburant dhe vaj Nder.Rrug Rurale lik KARBURANT KONT NE VAZJD 15.08.14 FAT 17224241 DT 01.12.14 FH 11 DT 01.12.14
  Nd-ja Ruget Rurale (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 19,375 2014-12-17 2014-12-18 5620350142014 Shpenzime te tjera qiraje Nder.Rrug Rurale lik TATIM NE BURIM QERA UP 17.07.17 FORMULAR ILRI SHAMITI PV 138 DT 25.07.14 KO LISTEPGESA TATIM NE BURIM
  Nd-ja Ruget Rurale (3535) EURO-LATIFI Tirane 442,800 2014-12-03 2014-12-04 5020350142014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj Nder.Rrug Rurale lik BLERJE SKORJE UP 7 DT 10.11.14 FTSE OFERTE 13.11.14 FAT 16373927 NR 59 DT 25.11.14 FH 10 DT 25.11.14
  Nd-ja Ruget Rurale (3535) BANKA CREDINS Tirane 805,732 2014-12-01 2014-12-01 4920350142014 Shtese page per vjetersi ne pune Nder.Rrug Rurale lik paga NENTOR 2014 PLAN 36 FAKT 31 LISTEPGESA NENTOR 2014
  Nd-ja Ruget Rurale (3535) PROQUAL Tirane 381,600 2014-11-26 2014-11-27 4820350142014 Pjese kembimi, goma dhe bateri Nder.Rrug Rurale lik blerje pjese kembimi up 6 dt 21.10.14 ftese oferte 22.10.14 kont 05.11.14 fat 265 sr 12754877 dt 07.11.2014 fh 8+9 dt 07.11.14 sr 12754878 nr 266 dt 07.11.2014
  Nd-ja Ruget Rurale (3535) BANKA CREDINS Tirane 61,123 2014-11-12 2014-11-13 4520350142014 Udhetim jashte shtetit Nder.Rrug Rurale lik pDIETA LSITEPGESA URDHER 42 DT 25.09.14
  Nd-ja Ruget Rurale (3535) BANKA CREDINS Tirane 802,335 2014-11-03 2014-11-04 4420350142014 Shpenzime per honorare Nder.Rrug Rurale lik paga tetor 2014 plan 36 fakt 31
  Nd-ja Ruget Rurale (3535) EPROFAT-V50 Tirane 2,002,320 2014-10-14 2014-10-15 4320350142014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj Nder.Rrug Rurale lik inerte kont ne vazhd 99 dt 03.07.14 fat 19 dt 25.09.14 sr 71926593 fh 7 dt 25.09.14
  Nd-ja Ruget Rurale (3535) BANKA CREDINS Tirane 805,732 2014-10-01 2014-10-01 4020350142014 Shtese page per funksionin Nder.Rrug Rurale lik paga shtator 2014 plan 36- fakt 31
  Nd-ja Ruget Rurale (3535) EPROFAT-V50 Tirane 1,944,000 2014-09-03 2014-09-04 3620350142014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj Nder.Rrug Rurale BLERJE CAKELL FORM OFERTE 26.05.14 PV 77 DT 11.06.14 NJOFT FIT 23.06.2014 UP 3 DT 28.04.14 KONT 99 DT 03.07.14 FAT 16 SR 71926590 DT 31.07.14 FH 4 DT 31.07.14
  Nd-ja Ruget Rurale (3535) BAHAS Tirane 1,243,200 2014-09-03 2014-09-04 3720350142014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj Nder.Rrug Rurale BLERJE RERE OFERTE 26.05.14 FORM 26.05.214 PV 75 DT 11.06.14 NJOF FIT 90 DT 23.06.14 KONT 99 DT 03.07.14 UP 2 DT 22.04.14 FAT 31 SR 71928975 DT 31.07.14 FH 5 DT 31.07.14
  Nd-ja Ruget Rurale (3535) KASTRATI SHA Tirane 544,830 2014-09-03 2014-09-04 3520350142014 Karburant dhe vaj Nder.Rrug Rurale BLERJE KARBURANT UP 1 DT 21.04.14 KONT 1508.14 FORM OFERTE 21.07.14 PV 133 DT 25.07.2014 FORM NJOF FIT 04.08.2014 KONT 15.08.2014 FAT 35 SR 16221285 DT 20.08.2014 FH 6 DT 20.08.2014
  Nd-ja Ruget Rurale (3535) BANKA CREDINS Tirane 869,362 2014-09-02 2014-09-03 3420350142014 Paga baze Nder.Rrug Rurale lik paga GUSHT 2014 PLAN 36 FAKT 31
  Nd-ja Ruget Rurale (3535) ERAL CONSTRUCTION COMPANY Tirane 390,000 2014-08-05 2014-08-06 3120350142014 Pjese kembimi, goma dhe bateri Nder.Rrug Rurale lik GOMA UP 4 DT 01.07.14 FTESE OFERTE 01.07.14 NJOFT FIT 1.07.14 PV 10.07.14 FAT 13 SR 15752863 DT 15.07.14 FH 3 DT 15.07.2014
  Nd-ja Ruget Rurale (3535) BANKA CREDINS Tirane 795,076 2014-08-01 2014-08-01 30 20350142014 Shtese page per funksionin Nder.Rrug Rurale lik paga korrik 2014,,nr pun 36-31
  Nd-ja Ruget Rurale (3535) BANKA CREDINS Tirane 786,196 2014-07-01 2014-07-01 27 20350142014 Paga baze Nder.Rrug Rurale lik paga qershor 2014 plan 36 fakt 30
  Nd-ja Ruget Rurale (3535) DREJT. PERGJ. E SHERB. TRANS. RRUG. Tirane 98,870 2014-06-26 2014-06-26 2620350142014 Shpenzime te tjera transporti Nder.Rrug Rurale lik takse vjetore 2014 fat 25.6.2014 sh 25.6.2014
  Nd-ja Ruget Rurale (3535) BANKA CREDINS Tirane 786,196 2014-06-02 2014-06-02 23 20350142014 Paga baze Nder.Rrug Rurale lik paga maj 2014,,nr pun 36-30