Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Qarku Tirane (3535) All All 99,772,750.00 185 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Qarku Tirane (3535) BANKA CREDINS Tirane 5,750 2014-12-30 2014-12-31 23120350012014 Shpenzime per honorare Kesh Qarkut komision ad hoc urdher 57 dt 24.12.14
  Qarku Tirane (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 5,750 2014-12-30 2014-12-31 23220350012014 Shpenzime per honorare Kesh Qarkut komision ad hoc urdher 57 dt 24.12.14
  Qarku Tirane (3535) COFFEE CLUB Tirane 30,500 2014-12-30 2014-12-31 23420350012014 Shpenzime per pritje e percjellje Kesh Qarkut lik pritje percjellje,up nr 11 dt 20.02.14 fto dt 20.02.2014 niof fit 17.03.14,kont vazhdim dt 17.03.14 fat nr 7815 dt 26.12.2014 sr 18222865 fh nr 51 dt 26.12.2014
  Qarku Tirane (3535) EURO OFFICE Tirane 54,000 2014-12-26 2014-12-29 22920350012014 Materiale per funksionimin e pajisjeve te zyres Kesh Qarkut FOTOKPJE PER ZYRE PV EMERGJ 19.12.14 FAT 125828681 DT 2.12.14 FH 50 DT 22.12.14
  Qarku Tirane (3535) KUJTIMI 06 Tirane 239,880 2014-12-26 2014-12-29 23020350012014 Pjese kembimi, goma dhe bateri Kesh Qarkut PJESE KEMBIMI UP 39 DT 12.12.14 OFERTE 12.12.14 FAT 619 DT 22.12.14 SR 17503776 FH 49 DT 22.12.14
  Qarku Tirane (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 14,520 2014-12-23 2014-12-24 22020350012014 Uje Kesh Qarkut lik uje Nentor 2014 kontrata 359253-1
  Qarku Tirane (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 3,269 2014-12-23 2014-12-24 22820350012014 Sherbime telefonike Kesh Qarkut lik telefon 2013 Nr. i Klientit 310001726839
  Qarku Tirane (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 107,730 2014-12-23 2014-12-24 22720350012014 Shpenzime per tatime dhe taksa te paguara nga institucioni Kesh Qarkut lik tatim keshilltare listepagesa Nentor 2014
  Qarku Tirane (3535) ALBANIAN MOBILE COMMUNICATION Tirane 48,799 2014-12-23 2014-12-24 22220350012014 Sherbime telefonike Kesh Qarkut lik amc nentor 2014
  Qarku Tirane (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 35,100 2014-12-23 2014-12-24 22120350012014 Sherbime telefonike Kesh Qarkut lik telefon 2013 Nr. i Klientit 310001726839
  Qarku Tirane (3535) FUSHA Tirane 20,878,161 2014-12-17 2014-12-17 21620350012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Keshilli Qarkut sit perf kont en vazhd rik asf pellumbas kllojke 06.11.12 fat 222+232 dt 05.12.14 sr 05713533 +12.12.14 sr 05713564
  Qarku Tirane (3535) FUSHA Tirane 10,773,000 2014-12-17 2014-12-17 21720350012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Kesh Qarkut sist asfa kolljk up 25 dt 25.05.14 pv 03.07.14 njof fit 21.07.14 kont 23.07.14 si tperf 05.12.14 fat 225 dt 05.12.14 sr 05713556
  Qarku Tirane (3535) AMADEUS GROUP Tirane 83,900 2014-12-17 2014-12-17 21920350012014 Udhetim jashte shtetit Keshilli Qarkut bileta up 38 dt 05.12.14 ftese oferte 05.12.14 fat 22 dt 11.12.14 sr 7485572
  Qarku Tirane (3535) FUSHA Tirane 10,639,278 2014-12-17 2014-12-17 21820350012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Kesh Qarkut shtese kont rikon rrug pelumm kojke up 28 dt 11.06.14 pv 27.06.14 njof fit 0307.14 kont 08.07.14 sit perf 05.12.14 fat 224 dt 05.12.14 sr 0571355
  Qarku Tirane (3535) LAJTHIZA INVEST Tirane 7,290 2014-12-12 2014-12-15 21220350012014 Shpenzime per pritje e percjellje 2035001 KESHILLI QARKUT MAT PER PRITJE FAT 7788 DT 01.12.14 SR 17838888 FH 47 DT 01.12.2014
  Qarku Tirane (3535) ERMIR PETANAJ Tirane 35,000 2014-12-12 2014-12-15 20920350012014 Sherbime te printimit dhe publikimit 2035001 KESHILLI QARKUT POSTIME PV 02.12.2014 FAT 67 DT 01.12.14 SR 6714409
  Qarku Tirane (3535) B A R O N Tirane 64,800 2014-12-12 2014-12-15 21120350012014 Sherbime te printimit dhe publikimit 2035001 KESHILLI QARKUT PRINTIME PC 02.12.14 FAT 293 DT 01.12.14 SR 16632572
  Qarku Tirane (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 9,282 2014-12-12 2014-12-15 21520350012014 Posta dhe sherbimi korrier KESHILLI QARKUT POSTA FAT 4712 DT 26.11.14 SR 16482989
  Qarku Tirane (3535) HATIXHE SHABA Tirane 28,000 2014-12-12 2014-12-15 21420350012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale KESHILLI QARKUT MAT PER FESTE 28 NENTOR KONT NE VAZHD 28.03.14 FAT 150 DT 01.12.14 SR 005750 FH 48 DT 01.12.2014
  Qarku Tirane (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 52,180 2014-12-12 2014-12-15 21320350012014 Elektricitet 2035001 KESHILLI QARKUT ENERGJI FAT 618653855 DT 30.11.14