Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Nd-ja Ruget Rurale (1529) All All 19,860,608.00 98 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Nd-ja Ruget Rurale (1529) ALDOK Pogradec 167,600 2014-12-30 2014-12-31 16220290082014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 2029008 RRUGE RURALE POGRADECLIK.FT NR 44 DT 29.12.2014
  Nd-ja Ruget Rurale (1529) BANKA E TIRANES Pogradec 164,566 2014-12-30 2014-12-31 16220290082014 Paga baze LIK.PAGA TE PRAPAMBETURA R. RURALE POGRADEC 2029008 DHJETOR 2012
  Nd-ja Ruget Rurale (1529) BANKA KOMBETARE TREGTARE Pogradec 24,773 2014-12-29 2014-12-30 15620290082014 Shtese page per vjetersi ne pune LIK.PAGA ND, R. RURALE POGRADEC NENTOR 2014
  Nd-ja Ruget Rurale (1529) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Pogradec 30,927 2014-12-29 2014-12-30 15920290082014 Paga baze LIK.PAGA R, RURALE POGRADEC 2029008 NENTOR 2014
  Nd-ja Ruget Rurale (1529) BANKA KOMBETARE TREGTARE Pogradec 20,544 2014-12-29 2014-12-30 15720290082014 Shtese page per vjetersi ne pune LIK.PAGA ND, R. RURALE POGRADEC NENTOR 2014
  Nd-ja Ruget Rurale (1529) Tatim taksa Pogradec Pogradec 3,436 2014-12-29 2014-12-30 16020290082014 Paga baze LIK. T, BURIMI R, RURALE POGRADEC 2029008
  Nd-ja Ruget Rurale (1529) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Pogradec 5,055 2014-12-29 2014-12-30 15520290082014 Paga baze LIK.PAGA R, RURALE POGRADEC 2029008 NENTOR 2014
  Nd-ja Ruget Rurale (1529) BANKA E TIRANES Pogradec 257,172 2014-12-29 2014-12-30 16120290082014 Paga baze LIK.PAGA R. RURALE POGRADEC 2029008 DHJETOR 2012
  Nd-ja Ruget Rurale (1529) Tatim taksa Pogradec Pogradec 2,282 2014-12-29 2014-12-30 15820290082014 Paga baze LIK. T, BURIMI R, RURALE POGRADEC 2029008
  Nd-ja Ruget Rurale (1529) Tatim taksa Pogradec Pogradec 258,631 2014-12-26 2014-12-29 15120290082014 Paga baze LIK.SIGURIME R, RURALE POGRADEC K54104602G47K01K
  Nd-ja Ruget Rurale (1529) Tatim taksa Pogradec Pogradec 349,000 2014-12-26 2014-12-29 15020290082014 Kontribute per sigurime shoqerore LIK.SIGURIME R, RURALE POGRADEC K54104602G47K01K
  Nd-ja Ruget Rurale (1529) ALDOK Pogradec 276,000 2014-12-26 2014-12-29 14920290082014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 2029008 RRUGE RURALE POGRADECLIK.FT NR 43 DT 23.12.2014
  Nd-ja Ruget Rurale (1529) ELVIRA BIBA Pogradec 16,000 2014-12-26 2014-12-29 14620290082014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj 2029008 RRUGE RURALE POGRADEC LIK.FT NR 12 DT 22.12.2014
  Nd-ja Ruget Rurale (1529) Tatim taksa Pogradec Pogradec 258,630 2014-12-26 2014-12-29 15320290082014 Paga baze LIK.SIGURIME R, RURALE POGRADEC K54104602G47K02I
  Nd-ja Ruget Rurale (1529) Tatim taksa Pogradec Pogradec 349,000 2014-12-26 2014-12-29 15220290082014 Kontribute per sigurime shoqerore LIK.SIGURIME R, RURALE POGRADEC K54104602G47K02I
  Nd-ja Ruget Rurale (1529) BANKA E TIRANES Pogradec 68,616 2014-12-24 2014-12-26 14820290082014 Paga baze LIK.PAGA R. RURALE POGRADEC 2029008 DHJETOR 2012
  Nd-ja Ruget Rurale (1529) BANKA E TIRANES Pogradec 33,520 2014-12-24 2014-12-26 14720290082014 Paga baze LIK.PAGA R. RURALE POGRADEC 2029008 DHJETOR 2011
  Nd-ja Ruget Rurale (1529) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Pogradec 1,084,038 2014-12-19 2014-12-19 13820290082014 Shtese page per vjetersi ne pune LIK. PAGA R. RURALE POGRADEC NENTOR 2014
  Nd-ja Ruget Rurale (1529) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Pogradec 111,216 2014-12-18 2014-12-19 13920290082014 Paga baze LIK.PAGA R, RURALE POGRADEC NENTOR 2014
  Nd-ja Ruget Rurale (1529) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Pogradec 10,000 2014-12-18 2014-12-19 14020290082014 Paga baze 2029008 RRUGE RURALE POGRADEC NDALESE NGA PAGA NEN PER JANI ICELLARI