Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Nd-ja Ruget Rurale (1111) All All 14,907,868.00 53 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Nd-ja Ruget Rurale (1111) BAILIFF SEVICES-MATANI & CO Gjirokaster 25,000 2014-12-15 2014-12-16 7120110192014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 2011019 NDERM E RRUGEVE RRURALE SHPENZ GJYQESORE PER DEMIR SHEHU
  Nd-ja Ruget Rurale (1111) SHOQERIA PERMBARIMORE JUSTITIA Gjirokaster 75,000 2014-12-15 2014-12-16 7020110192014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 2011019 NDERM E RRUGEVE RRURALE SHPENZ GJYQESORE PER F.NUSHI D.KACI XH.SHKURTI
  Nd-ja Ruget Rurale (1111) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Gjirokaster 1,948 2014-12-15 2014-12-16 7520110192014 Elektricitet 2011019 NDERM E RRUGEVE RRURALE ENERGJI KONTR L45543 NR FAT 618653031
  Nd-ja Ruget Rurale (1111) BANKA CREDINS Gjirokaster 25,000 2014-12-15 2014-12-16 7320110192014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 2011019 NDERM E RRUGEVE RRURALE SHPENZ GJYQESORE PER MARGARITA DHAMOI
  Nd-ja Ruget Rurale (1111) ALVI Gjirokaster 70,314 2014-12-15 2014-12-16 7620110192014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj 2011019 NDERM E RRUGEVE RRURALE MIREMB AKSIT KOM LIBOHOV POLICAN SOPIK NIVAN FAT NR 33 DT 05.12.2014 NR SER 15827324 SIT NR 2 PERFUNDIMTAR NJOFT FITUES UP NR 2 DT 14.04.2014 FORM KONTR
  Nd-ja Ruget Rurale (1111) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Gjirokaster 25,000 2014-12-15 2014-12-16 7420110192014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 2011019 NDERM E RRUGEVE RRURALE SHPENZ GJYQESORE PER ILFAN BUDO
  Nd-ja Ruget Rurale (1111) BLEK-K Gjirokaster 7,264 2014-12-15 2014-12-16 7220110192014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 2011019 NDERM E RRUGEVE RRURALE SHPENZ GJYQESORE PER H.GURI
  Nd-ja Ruget Rurale (1111) BANKA CREDINS Gjirokaster 378,898 2014-12-01 2014-12-01 6720110192014 Shtese page per vjetersi ne pune 2011019 NDERM E RRUGEVE RRURALE GJIROKASTER PAGAT NENTOR 2014 LISTE PAGESE
  Nd-ja Ruget Rurale (1111) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Gjirokaster 761,904 2014-12-01 2014-12-01 6620110192014 Paga baze 2011019 NDERM E RRUGEVE RRURALE GJIROKASTER PAGAT NENTOR 2014 LISTE PAGESE
  Nd-ja Ruget Rurale (1111) ARGJIRO BUILLDING Gjirokaster 119,814 2014-11-18 2014-11-19 6920110192014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj 2011019 NDERM E RRUGEVE RRURALE MIREMB RRUGE VOTUCE GOLEM FAT NR 23 DT 05.11.2014 NR SER 13732378 UP NR 3 DT 06.06.2014 FTES OFERTE PREVEN SITUACION PV NR 2 DT 17.06.2014 VLERES PERF AKT DOREZ FORM KONTRATE
  Nd-ja Ruget Rurale (1111) FERIT MYFTARI Gjirokaster 6,000 2014-11-18 2014-11-19 6820110192014 Blerje dokumentacioni 2011019 NDERM E RRUGEVE RRURALE BLERJE DOKUMENTACIONI FAT NR 110 DT 24.10.2014 NR SER 17681295 UP NR 5 DT 23.10.2014 PV DT 24.10.2014 FH NR 4 DT 24.10.2014
  Nd-ja Ruget Rurale (1111) FERIT MYFTARI Gjirokaster 9,960 2014-11-18 2014-11-19 6720110192014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim 2011019 NDERM E RRUGEVE RRURALE BLERJE DOKUMENTACIONI FAT NR 109 DT 24.10.2014 NR SER 17681294 UP NR 6 DT 23.10.2014 PV DT 24.10.2014 FH NR 3 DT 24.10.2014
  Nd-ja Ruget Rurale (1111) FERIT MYFTARI Gjirokaster 38,400 2014-11-17 2014-11-19 6220110192014 Kancelari 2011019 NDERM E RRUGEVE RRURALE KANCELARI FAT NR 57 DT 13.05.2014 NR SER 13729126-127 FTES OFERTE PV NR 1 VLERES PERF-
  Nd-ja Ruget Rurale (1111) ALVI Gjirokaster 281,256 2014-11-17 2014-11-17 6520110192014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj 2011019 NDERM E RRUGEVE RRURALE MIREMB AKSIT KOM LIBOHOV POLICAN SOPIK NIVAN FAT NR 25 DT 03.11.2014 NR SER 15827316 SIT NR 1 PJESOR NJOFT FITUES UP NR 2 DT 14.04.2014 FORM KONTR
  Nd-ja Ruget Rurale (1111) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Gjirokaster 302 2014-11-17 2014-11-17 6320110192014 Elektricitet 2011019 NDERM E RRUGEVE RRURALE GJIROKASTER ENERGJI TETOR 2014 KONTR L45543 NR FAT 617288374
  Nd-ja Ruget Rurale (1111) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Gjirokaster 761,904 2014-11-03 2014-11-04 5720110192014 Paga baze 2011019 NDERM E RRUGEVE RRURALE GJIROKASTER PAGAT TETOR 2014 LISTE PAGESE
  Nd-ja Ruget Rurale (1111) BANKA CREDINS Gjirokaster 378,898 2014-11-03 2014-11-04 5820110192014 Shtese page per vjetersi ne pune 2011019 NDERM E RRUGEVE RRURALE GJIROKASTER PAGAT TETOR 2014 LISTE PAGESE
  Nd-ja Ruget Rurale (1111) BAILIFF SEVICES-MATANI & CO Gjirokaster 4,000 2014-10-17 2014-10-17 5520110192014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 2011019 NDERM E RRUGEVE RRURALE GJIROKASTER PER HYRJETA GURI VENDIM GJYQESOR
  Nd-ja Ruget Rurale (1111) BAILIFF SEVICES-MATANI & CO Gjirokaster 5,000 2014-10-17 2014-10-17 5420110192014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 2011019 NDERM E RRUGEVE RRURALE GJIROKASTER PER DEMIR SHEHU VENDIM GJYQESOR
  Nd-ja Ruget Rurale (1111) SHOQERIA PERMBARIMORE JUSTITIA Gjirokaster 12,000 2014-10-17 2014-10-17 5320110192014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 2011019 NDERM E RRUGEVE RRURALE GJIROKASTER PERF.NUSHI,D.KAÇI,XH.SHKURTI VENDIM GJYQESOR