Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Drejtoria e ALUIZNI-t Tirane 4 (zona turistike) All All 2,470,716.00 20 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Drejtoria e ALUIZNI-t Tirane 4 (zona turistike) "ALTEC" SHPK Tirane 216,000 2014-12-29 2014-12-30 1210940302014 Shpenz. per rritjen e AQT - fakse Drejt.Aluiznit Tirane 4 paisje zyre up 5 19.12.2014 fat 53 s 53359817 fh 4 23.12.2014
  Drejtoria e ALUIZNI-t Tirane 4 (zona turistike) IT GJERGJI KOMPJUTER Tirane 336,000 2014-12-29 2014-12-30 0910940302014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri Drejt.Aluiznit Tirane 4 paisje informatike up 1 04.12.2014 fat s 125454964 fh 1 15.12.2014
  Drejtoria e ALUIZNI-t Tirane 4 (zona turistike) MOSKETIER MOKET TIRANA Tirane 113,988 2014-12-29 2014-12-30 1010940302014 Shpenz. per rritjen e AQT - fakse Drejt.Aluiznit Tirane 4 paisje zyre up 3 11.12.2014 fat 24 19.12.2014 fh 2 19.12.2014
  Drejtoria e ALUIZNI-t Tirane 4 (zona turistike) IT GJERGJI KOMPJUTER Tirane 132,720 2014-12-29 2014-12-30 1310940302014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri Drejt.Aluiznit Tirane 4 paisje informatike up 4 18.12.2014 fat s 125455115 fh 5 26.12.2014
  Drejtoria e ALUIZNI-t Tirane 4 (zona turistike) HASANAGO Tirane 384,000 2014-12-29 2014-12-30 1110940302014 Shpenz. per rritjen e AQT - fakse Drejt.Aluiznit Tirane 4 paisje zyre up 2 09.12.2014 fat 141 s 08179491
  Drejtoria e ALUIZNI-t Tirane 4 (zona turistike) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 24,065 2014-12-17 2014-12-17 07 10940302014 Kontribute per sigurime shoqerore Drejt.Aluiznit Tirane 4 sigurime nentor 2014 nr serial deklarimit 46L01M
  Drejtoria e ALUIZNI-t Tirane 4 (zona turistike) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 173,408 2014-12-17 2014-12-17 0710940302014 Kontribute per sigurime shoqerore Drejt.Aluiznit Tirane 4 sigurime nentor 2014 nr serial deklarimit 46L01M
  Drejtoria e ALUIZNI-t Tirane 4 (zona turistike) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 45,212 2014-12-17 2014-12-17 0810940302014 Paga baze Drejt.Aluiznit Tirane 4 tatime nentor 2014 nr serial deklarimit 46L01M
  Drejtoria e ALUIZNI-t Tirane 4 (zona turistike) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 46,121 2014-12-01 2014-12-01 0610940302014 Shtese page per funksionin Drejt.Aluiznit Tirane 4 paga nentor 2014 nr pun 12/12
  Drejtoria e ALUIZNI-t Tirane 4 (zona turistike) BANKA CREDINS Tirane 537,182 2014-12-01 2014-12-01 0510940302014 Shtese page per vjetersi ne pune Drejt.Aluiznit Tirane 4 paga nentor 2014 nr pun 12/12
  Drejtoria e ALUIZNI-t Tirane 4 (zona turistike) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 6,449 2014-11-19 2014-11-25 0310940302014 Kontribute per sigurime shendetesore Drejt.Aluiznit Tirane 4 sigurime tetor 2014 nr serial deklarimit 46L01M
  Drejtoria e ALUIZNI-t Tirane 4 (zona turistike) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 6,449 2014-11-19 2014-11-24 03_10940302014 Kontribute per sigurime shendetesore Drejt.Aluiznit Tirane 4 sigurime tetor 2014 nr serial deklarimit 46L01M
  Drejtoria e ALUIZNI-t Tirane 4 (zona turistike) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 6,449 2014-11-19 2014-11-20 03_10940302014 Kontribute per sigurime shendetesore Drejt.Aluiznit Tirane 4 sigurime tetor 2014 nr serial deklarimit 46L01M
  Drejtoria e ALUIZNI-t Tirane 4 (zona turistike) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 6,448 2014-11-19 2014-11-19 03-10940302014 Paga baze Drejt.Aluiznit Tirane 4 sigurime tetor 2014 nr serial deklarimit 46L01M
  Drejtoria e ALUIZNI-t Tirane 4 (zona turistike) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 56,899 2014-11-19 2014-11-19 03 10940302014 Kontribute per sigurime shoqerore Drejt.Aluiznit Tirane 4 sigurime tetor 2014 nr serial deklarimit 46L01M
  Drejtoria e ALUIZNI-t Tirane 4 (zona turistike) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 6,449 2014-11-19 2014-11-19 03_10940302014 Kontribute per sigurime shendetesore Drejt.Aluiznit Tirane 4 sigurime tetor 2014 nr serial deklarimit 46L01M
  Drejtoria e ALUIZNI-t Tirane 4 (zona turistike) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 9,169 2014-11-19 2014-11-19 0410940302014 Paga baze Drejt.Aluiznit Tirane 4 tatime tetor 2014 nr serial deklarimit 46L02K
  Drejtoria e ALUIZNI-t Tirane 4 (zona turistike) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 36,036 2014-11-19 2014-11-19 0310940302014 Paga baze Drejt.Aluiznit Tirane 4 sigurime tetor 2014 nr serial deklarimit 46L01M
  Drejtoria e ALUIZNI-t Tirane 4 (zona turistike) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 27,110 2014-11-04 2014-11-04 0210940302014 Paga baze Drejt.Aluiznit Tirane 4 paga tetor 2014 nr pun 12/11
  Drejtoria e ALUIZNI-t Tirane 4 (zona turistike) BANKA CREDINS Tirane 300,562 2014-11-04 2014-11-04 0110940302014 Paga baze Drejt.Aluiznit Tirane 4 paga tetor 2014 nr pun 12/11
  • < Më para
  • 1
  • Më pas >