Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Agjencia Kombetare e Bregdetit (3535) All All 16,354,252.00 87 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Agjencia Kombetare e Bregdetit (3535) AL-TEK Tirane 429,600 2014-12-30 2014-12-31 7510940292014 Shpenz. per rritjen e AQT - orendi zyre AKB paisje zyre up 25 18.12.2014 fat 19109509 fh 13 22.12.2014
  Agjencia Kombetare e Bregdetit (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 9,900 2014-12-30 2014-12-31 7410940292014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh AKB tatim ne burim qera zyra
  Agjencia Kombetare e Bregdetit (3535) EDUART LIKOSKENDAJ Tirane 314,400 2014-12-30 2014-12-31 8310940292014 Sherbime te printimit dhe publikimit AKB printime fat 19381001, fh 18 29.12.2014
  Agjencia Kombetare e Bregdetit (3535) BNT ELECTRONIC`S Tirane 117,600 2014-12-30 2014-12-31 8010940292014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri AKB paisje komjuteri up 24 11.12.2014 fat 19451663 fh 17 29.12.2014
  Agjencia Kombetare e Bregdetit (3535) FLORENTINA CANAJ Tirane 89,100 2014-12-30 2014-12-31 6710940292014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh AKB qera zyra kont 356/2 01.09.2014 fat 8 01.09.2014
  Agjencia Kombetare e Bregdetit (3535) SEJTUR GEÇO Tirane 54,000 2014-12-30 2014-12-31 8410940292014 Shpenz. per rritjen e AQT - orendi zyre AKB orendi zyre up 28 24.12.2014 fat 70 30.12.2014 fh 19 30.12.2014
  Agjencia Kombetare e Bregdetit (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 196,914 2014-12-30 2014-12-31 7910940292014 Paga me kontrate per kohe te kufizuar AKB paga punonj me kontrate dhjetor 2014 VKM 509 30.07.2014
  Agjencia Kombetare e Bregdetit (3535) AL-TEK Tirane 88,800 2014-12-29 2014-12-30 761094029201 Sherbime te tjera AKB lende djegese fat 19109512 26.12.2014 fh 16 26.12.2014
  Agjencia Kombetare e Bregdetit (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 242,000 2014-12-29 2014-12-30 781094029201 Udhetim i brendshem AKB djeta liste pagese dhjetor 2014
  Agjencia Kombetare e Bregdetit (3535) TUFIK KURTI Tirane 46,800 2014-12-29 2014-12-30 751094029201 Kancelari AKB kancelari up 26 18.12.2014 fat 19200624 fh 15 26.12.2014
  Agjencia Kombetare e Bregdetit (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 193,820 2014-12-27 2014-12-29 711094029201 Udhetim i brendshem AKB lik dieta,+hotel+bileta,listepagesa prill,maj,korrik,gusht
  Agjencia Kombetare e Bregdetit (3535) PROMO PRINT Tirane 35,880 2014-12-29 2014-12-29 731094029201 Blerje dokumentacioni AKB lik printime+ publikime,urdh prok nr 23 dt 11.12.2014,njoft fit 12.12.2014,fat nr 208 dt 22.12.2014 seri 14722670,fl hyr nr 13 dt 22.12.2014
  Agjencia Kombetare e Bregdetit (3535) ENNO Tirane 336,000 2014-12-29 2014-12-29 631094029 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve specifike AKB mirmbajtje ndertese up 6 16.09.14 fat 37407042 kont 379 21.09.14
  Agjencia Kombetare e Bregdetit (3535) "ABCOM" Tirane 54,000 2014-12-26 2014-12-26 721094029201 Sherbime telefonike AKB lik internet,urdh prok nr 10 dt 9.10.2014,njoft fit 13.10.2014,kontr 397/1 dt 14.10.2014,,fat nr 8 dt 11.12.32014 seri 120797729
  Agjencia Kombetare e Bregdetit (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 31,410 2014-12-18 2014-12-19 7011094029201 Kontribute per sigurime shendetesore AKB sigurime muaji nentor 2014 listpagesa 1-28 shkurt 2014 nr pun. plan 30 fakt 12
  Agjencia Kombetare e Bregdetit (3535) ENNO Tirane 336,000 2014-12-16 2014-12-19 63 1094029201 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve specifike AKB mirmbajtje ndertese up 6 16.09.14 fat 37407042 kont 379 21.09.14
  Agjencia Kombetare e Bregdetit (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 85,410 2014-12-18 2014-12-19 701094029201 Paga baze AKB sigurime muaji nentor 2014 listpagesa 1-28 shkurt 2014 nr pun. plan 30 fakt 12
  Agjencia Kombetare e Bregdetit (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 134,858 2014-12-18 2014-12-19 70 1094029201 Kontribute per sigurime shoqerore AKB sigurime muaji nentor 2014 listpagesa 1-28 shkurt 2014 nr pun. plan 30 fakt 12
  Agjencia Kombetare e Bregdetit (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 69,397 2014-12-18 2014-12-19 691094029201 Shtese page per funksionin AKB tatime muaji nentor 2014 listpagesa 1-28 shkurt 2014 nr pun. plan 30 fakt 12
  Agjencia Kombetare e Bregdetit (3535) NAIM HYSI Tirane 344,400 2014-12-18 2014-12-19 681094029201 Shpenz. per rritjen e AQT - orendi zyre AKB paisje zyre up 13 30.10.2014 fat 22 fh 3 23.11.2014