Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  ALUIZNI-Tirana (3) All All 57,823,908.00 119 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  ALUIZNI-Tirana (3) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 99,350 2014-12-30 2014-12-31 145 10940282014 Kontribute per sigurime shendetesore Aluizni Tirana 3 sigurime per punonj me kontrate dhjetor 2014
  ALUIZNI-Tirana (3) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 154,844 2014-12-31 2014-12-31 145110940282014 Paga baze Aluizni Tirana 3 tatime per punonj me kontrate dhjetor 2014
  ALUIZNI-Tirana (3) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 1,498,000 2014-12-29 2014-12-30 14710940282014 Kontribute per sigurime shoqerore Aluizni Tirana 3 sigurime shoqerore punonjes me kontrate detyrime te prapambetura
  ALUIZNI-Tirana (3) A V E CONSULTING Tirane 6,252,000 2014-12-29 2014-12-30 14810940282014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Aluizni Tirana 3 evidentimi faktik ne terren up 211 15.10.2014 njoft fit 07.11.2014 rap perf 14.11.2014 kont nr 5180 18.11.2014 fat 33 s 05966535
  ALUIZNI-Tirana (3) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 715,900 2014-12-30 2014-12-30 14510940282014 Paga baze Aluizni Tirana 3 sigurime per punonj me kontrate dhjetor 2014
  ALUIZNI-Tirana (3) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 49,638 2014-12-30 2014-12-30 14110940282014 Paga baze Aluizni Tirana 3 paga punonjes me kontrate 51/48
  ALUIZNI-Tirana (3) BANKA CREDINS Tirane 2,259,493 2014-12-30 2014-12-30 14310940282014 Paga baze Aluizni Tirana 3 paga punonjes me kontrate 51/48
  ALUIZNI-Tirana (3) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 2,015,531 2014-12-29 2014-12-30 14610940282014 Paga baze Aluizni Tirana 3 sigurime shoqerore punonjes me kontrate detyrime te prapambetura
  ALUIZNI-Tirana (3) BANKA E TIRANES Tirane 103,096 2014-12-30 2014-12-30 14210940282014 Paga baze Aluizni Tirana 3 paga punonjes me kontrate 51/48
  ALUIZNI-Tirana (3) "ALTEC" SHPK Tirane 67,200 2014-12-28 2014-12-29 14410940282014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera paisje zyre Aluizni Tirana 3 Bl pajisje zyre up 22 dt 18.12.2014 fat 50 dt 23.12.2014 fh 24 dt 23.12.2014
  ALUIZNI-Tirana (3) ROZETA DANAJ Tirane 192,000 2014-12-28 2014-12-29 14410940282014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera paisje zyre Aluizni Tirana 3 Bl pajisje zyre up 18 dt 12.12.2014 fat 40 dt 18.12.2014 fh 22 dt 23.12.2014
  ALUIZNI-Tirana (3) ATLANTIK 3 Tirane 240,000 2014-12-26 2014-12-29 14510940282014 Kancelari Aluizni Tirana 3 Bl kancelari up 23 dt 18.12.2014 fat 222 dt 22.12.2014 fh 23 dt 22.12.2014
  ALUIZNI-Tirana (3) PC STORE Tirane 468,000 2014-12-26 2014-12-29 14910940282014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave Aluizni Tirana 3 Miremb pajisje zyre up 16 dt 09.12.2014 pv 12.12.2014 fat 3937 dt 23.12.2014
  ALUIZNI-Tirana (3) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 198,000 2014-12-26 2014-12-29 14010940282014 Derdhur gabim, te viteve te meparshme,Te Dala Aluizni Tirana 3 Kthim lekesh urdher 56 dt.15.02.2014 pv.15.12.2014 fat.09.12.2014
  ALUIZNI-Tirana (3) MIRJAN NIÇO (L32002002V) Tirane 284,148 2014-12-26 2014-12-29 14610940282014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim Aluizni Tirana 3 Bl detergjente up 21 dt 17.12.2014 pv 19.12.2014 fat 94 fh 25
  ALUIZNI-Tirana (3) PC STORE Tirane 86,400 2014-12-28 2014-12-29 14810940282014 Shpenz. per rritjen e AQT - mjete dhe pajisje te tjera teknik Aluizni Tirana 3 Bl pajisje informatike up 20 dt 16.12.2014 fat 3937 dt 23.12.2014 fh 26 dt 23.12.2014
  ALUIZNI-Tirana (3) COPIER COMPUTER CENTER Tirane 352,800 2014-12-19 2014-12-23 13810940282014 Shpenz. per rritjen e AQT - orendi zyre Aluizni Tirana 3 blerje paisje up 15 04.12.2014 pv 2 fat 64 s 18225064 fh 19 11.12.2014
  ALUIZNI-Tirana (3) SULOLLARI Tirane 162,240 2014-12-19 2014-12-23 13910940282014 Shpenz. per rritjen e AQT - orendi zyre Aluizni Tirana 3 paisje zyre up 19 pv 16.12.14 fat 01 s 17932101 fh 21 17.12.14
  ALUIZNI-Tirana (3) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 128,488 2014-12-19 2014-12-23 13710940282014 Elektricitet 1094028 Aluizni Tirana 3 energji elektrike nentor 2014 kodi abonentit TR2D020037054779,nr fat 619118238
  ALUIZNI-Tirana (3) C O L O M B O Tirane 224,400 2014-12-19 2014-12-23 13310940282014 Materiale per funksionimin e pajisjeve te zyres Aluizni Tirana 3 blerje boje up 13 02.12.2014 pv 0312.2014 fat 1534 s 18334315