Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  ALUIZNI-Tirana (2) All All 18,155,797.00 64 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  ALUIZNI-Tirana (2) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 42,224 2014-12-31 2014-12-31 71 10940272014 Kontribute per sigurime shendetesore ALUIZNI TIRANA 2 sigurime muaji dhjetor 2014
  ALUIZNI-Tirana (2) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 304,264 2014-12-31 2014-12-31 7110940272014 Kontribute per sigurime shoqerore ALUIZNI TIRANA 2 sigurime muaji dhjetor 2014
  ALUIZNI-Tirana (2) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 72,568 2014-12-31 2014-12-31 7210940272014 Paga baze ALUIZNI TIRANA 2 tatime muaji dhjetor 2014
  ALUIZNI-Tirana (2) BANKA CREDINS Tirane 1,030,235 2014-12-30 2014-12-30 7010940272014 Paga baze ALUIZNI TIRANA 2 paga dhjetor 2014 punonjes me kontrate 24/24
  ALUIZNI-Tirana (2) HASANAGO Tirane 84,000 2014-12-29 2014-12-30 7310940272014 Shpenz. per rritjen e AQT - orendi zyre ALUIZNI TIRANA 2 orendi zyre up 52 18.12.2014 fat 0817492 fh 16 23.12.2014
  ALUIZNI-Tirana (2) SULOLLARI Tirane 191,400 2014-12-19 2014-12-23 6810940272014 Shpenz. per rritjen e AQT - orendi zyre ALUIZNI TIRANA 2 orendi zyre up 49 10.12.2014 fat 11227442 fh 14 12.12.2014
  ALUIZNI-Tirana (2) ENGJELLUSH JAUPAJ Tirane 378,000 2014-12-23 2014-12-23 6710940272014 Shpenz. per rritjen e AQT - orendi zyre ALUIZNI TIRANA 2 blerje paisje zyre up 44 03.12.2014 ftese per of njoft fit 09.12.2014 fat 18919005 fh 13 09.12.2014
  ALUIZNI-Tirana (2) ATLANTIK 3 Tirane 192,000 2014-12-19 2014-12-23 6910940272014 Kancelari ALUIZNI TIRANA 2 kancelari up 39 17.11.2014 fat 195 s 9506804 fh 9 24.11.2014
  ALUIZNI-Tirana (2) IT GJERGJI KOMPJUTER Tirane 123,120 2014-12-23 2014-12-23 6910940272014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri ALUIZNI TIRANA 2 blerje paisje informatike fature 125455030 fh 15 19.12.2014 up 44 03.12.2014 ftese per of njoft fit 09.12.2014 fat 18919005 fh 13 09.12.2014
  ALUIZNI-Tirana (2) IT GJERGJI KOMPJUTER Tirane 337,440 2014-12-17 2014-12-19 6610940272014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri ALUIZNI TIRANA 2 paisje informatike fat 125454777 fh 12 05.12.2014
  ALUIZNI-Tirana (2) ALI VESELI Tirane 18,623 2014-12-16 2014-12-18 6310940272014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim ALUIZNI TIRANA 2 materiale pastrimi up ftese per of njoftim fit.fat 36 s 006295
  ALUIZNI-Tirana (2) BANKA CREDINS Tirane 48,380 2014-12-03 2014-12-03 5910940272014 Kompensim papunesie per personat e siguruar ALUIZNI TIRANA 2 leje e pakryer per pun. te larguar nga puna urdher 1009 prot 2552 24.10.2014 liste pagese
  ALUIZNI-Tirana (2) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 5,376 2014-12-03 2014-12-03 6010940272014 Kompensim papunesie per personat e siguruar ALUIZNI TIRANA 2 tatim page per leje te zakonshme
  ALUIZNI-Tirana (2) BANKA CREDINS Tirane 1,443,534 2014-12-01 2014-12-01 5810940272014 Paga baze ALUIZNI TIRANA 2 Paga muaji nentor 2014 nr.punonjesve plan 9 Fakt 9 me kont 25/25
  ALUIZNI-Tirana (2) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 124,107 2014-12-01 2014-12-01 5710940272014 Shtese page per punonjesit qe rregullohen me akte te veçanta ALUIZNI TIRANA 2 Paga muaji nentor 2014 nr.punonjesve plan 9 Fakt 9 me kont 25/25
  ALUIZNI-Tirana (2) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 45,826 2014-11-06 2014-11-06 5310940272014 Paga baze ALUIZNI TIRANA 2 paga tetor 2014 nr pun VKM 25/25 kont 10/10
  ALUIZNI-Tirana (2) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 43,983 2014-11-06 2014-11-06 5410940272014 Paga baze ALUIZNI TIRANA 2 paga tetor 2014 nr pun VKM 25/25 kont 10/10
  ALUIZNI-Tirana (2) BANKA CREDINS Tirane 1,574,276 2014-11-06 2014-11-06 5210940272014 Shtese page per funksionin ALUIZNI TIRANA 2 paga tetor 2014 nr pun VKM 25/25 kont 10/10
  ALUIZNI-Tirana (2) INSTITUTI I MODELIMEVE NE BIZNES Tirane 120,000 2014-10-09 2014-10-09 4910940272014 Sherbime te tjera ALUIZNI TIRANA 2 blerje prog alfa up 32 05.09.2014 fat 684 11.09.2014 fh 5 11.09.2014
  ALUIZNI-Tirana (2) DWH - ALBANIA Tirane 118,560 2014-10-09 2014-10-09 4810940272014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme ALUIZNI TIRANA 2 blerje distancometer up 1 22.07.14 njof 22.08.14 ftese pv 26.08.14 fat 1179 fh 4 05.09.14