Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Njesia e Zbatimit te Projektit "Banesa me Qellim Social" Durres (0707) (0000) All All 19,710,859.00 29 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Njesia e Zbatimit te Projektit "Banesa me Qellim Social" Durres (0707) (0000) VODAFONE ALBANIA Durres 1,781 2014-12-29 2014-12-30 2310940242014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera ndertimore 1094024 0707 NJESIA ZBATIMIT PROJEKTIT 1094024 RIMBURSIM TVSH FAT 997 DT 30.11.2014
  Njesia e Zbatimit te Projektit "Banesa me Qellim Social" Durres (0707) (0000) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Durres 820 2014-12-17 2014-12-18 2110940242014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera ndertimore 1094024 0707 NJESIA ZBATIMIT PROJEKTIT 1094024 RIMBURSIM TVSH FAT 59433;48946 TETOR-NENTOR 2014
  Njesia e Zbatimit te Projektit "Banesa me Qellim Social" Durres (0707) (0000) B C C Durres 1,966 2014-12-17 2014-12-18 1710940242014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera ndertimore 1094024 0707 NJESIA ZBATIMIT PROJEKTIT 1094024 RIMBURSIM TVSH FAT 123 DT 15.12.2014
  Njesia e Zbatimit te Projektit "Banesa me Qellim Social" Durres (0707) (0000) NJESIA E ZBATIMIT TE PROJEKTIT PIU Durres 5,500 2014-12-17 2014-12-18 2210940242014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera ndertimore 1094024 0707 NJESIA ZBATIMIT PROJEKTIT 1094024 RIMBURSIM TVSH FAT 21 DT 17.11.2014 (FAT PER REAR shpk)
  Njesia e Zbatimit te Projektit "Banesa me Qellim Social" Durres (0707) (0000) SH. A. UJESJELLES KANALIZIME DURRES Durres 176 2014-12-17 2014-12-18 1810940242014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera ndertimore 1094024 0707 NJESIA ZBATIMIT PROJEKTIT 1094024 RIMBURSIM TVSH
  Njesia e Zbatimit te Projektit "Banesa me Qellim Social" Durres (0707) (0000) ALBTELEKOM SH.A. Durres 960 2014-12-17 2014-12-18 2010940242014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera ndertimore 1094024 0707 NJESIA ZBATIMIT PROJEKTIT 1094024 RIMBURSIM TVSH FAT TETOR-NENTOR 2014
  Njesia e Zbatimit te Projektit "Banesa me Qellim Social" Durres (0707) (0000) VODAFONE ALBANIA Durres 2,097 2014-12-17 2014-12-18 1910940242014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera ndertimore 1094024 0707 NJESIA ZBATIMIT PROJEKTIT 1094024 RIMBURSIM TVSH FAT TETOR
  Njesia e Zbatimit te Projektit "Banesa me Qellim Social" Durres (0707) (0000) ARIFAJ Durres 2,422,308 2014-12-05 2014-12-09 1710940242014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera ndertimore 1094024 0707 NJESIA ZBATIMIT PROJEKTIT 1094024 RIMBURSIM TVSH FAT 48 dt 3.12.2014
  Njesia e Zbatimit te Projektit "Banesa me Qellim Social" Durres (0707) (0000) ALBTELEKOM SH.A. Durres 1,925 2014-10-30 2014-10-31 1710940242014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera ndertimore 1094024 0707 NJESIA ZBATIMIT PROJEKTIT 1094024 RIMBURSIM TVSH FAT 84474 DT 30.9.2014
  Njesia e Zbatimit te Projektit "Banesa me Qellim Social" Durres (0707) (0000) VODAFONE ALBANIA Durres 3,811 2014-10-24 2014-10-27 1410940242014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera ndertimore 1094024 0707 NJESIA ZBATIMIT PROJEKTIT 1094024 RIMBURSIM TVSH FAT SHTATOR 2014
  Njesia e Zbatimit te Projektit "Banesa me Qellim Social" Durres (0707) (0000) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Durres 730 2014-10-24 2014-10-27 1610940242014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera ndertimore 1094024 0707 NJESIA ZBATIMIT PROJEKTIT 1094024 RIMBURSIM TVSH FAT SHTATOR 2014 KONTRATA A98089
  Njesia e Zbatimit te Projektit "Banesa me Qellim Social" Durres (0707) (0000) SH. A. UJESJELLES KANALIZIME DURRES Durres 392 2014-10-24 2014-10-27 1510940242014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera ndertimore 1094024 0707 NJESIA ZBATIMIT PROJEKTIT 1094024 RIMBURSIM TVSH FAT SHTATOR 2014
  Njesia e Zbatimit te Projektit "Banesa me Qellim Social" Durres (0707) (0000) B C C Durres 1,966 2014-10-24 2014-10-27 1310940242014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera ndertimore 1094024 0707 NJESIA ZBATIMIT PROJEKTIT 1094024 RIMBURSIM TVSH FAT 88 DT 3.10.2014
  Njesia e Zbatimit te Projektit "Banesa me Qellim Social" Durres (0707) (0000) VODAFONE ALBANIA Durres 8,149 2014-09-26 2014-09-26 1010940242014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera ndertimore 1094024 0707 NJESIA ZBATIMIT PROJEKTIT 1094024 RIMBURSIM TVSH FAT 4717 DT 31.7.2014
  Njesia e Zbatimit te Projektit "Banesa me Qellim Social" Durres (0707) (0000) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Durres 2,712 2014-09-26 2014-09-26 1110940242014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera ndertimore 1094024 0707 NJESIA ZBATIMIT PROJEKTIT 1094024 RIMBURSIM TVSH FAT 438 DT 31.8.2014 KONTRATE A-98089
  Njesia e Zbatimit te Projektit "Banesa me Qellim Social" Durres (0707) (0000) B C C Durres 2,949 2014-09-26 2014-09-26 1210940242014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera ndertimore 1094024 0707 NJESIA ZBATIMIT PROJEKTIT 1094024 RIMBURSIM TVSH FAT 77 DT 26.8.2014
  Njesia e Zbatimit te Projektit "Banesa me Qellim Social" Durres (0707) (0000) ALBTELEKOM SH.A. Durres 1,703 2014-09-26 2014-09-26 1310940242014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera ndertimore 1094024 0707 NJESIA ZBATIMIT PROJEKTIT 1094024 RIMBURSIM TVSH FAT QERSHOR 2014
  Njesia e Zbatimit te Projektit "Banesa me Qellim Social" Durres (0707) (0000) ARIFAJ Durres 2,428,613 2014-09-10 2014-09-11 910940242014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa social-kulturore 1094024 0707 NJESIA ZBATIMIT PROJEKTIT 1094024 RIMBURSIM TVSH FAT 25 DT 31.8.2014
  Njesia e Zbatimit te Projektit "Banesa me Qellim Social" Durres (0707) (0000) ARIFAJ Durres 3,687,627 2014-07-15 2014-07-16 810940242014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera ndertimore 1094024 0707 NJESIA ZBATIMIT PROJEKTIT 1094024 RIMBURSIM TVSH FAT 19 DT 14.7.2014
  Njesia e Zbatimit te Projektit "Banesa me Qellim Social" Durres (0707) (0000) B C C Durres 4,915 2014-06-18 2014-06-19 610940242014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera ndertimore 1094024 0707 NJESIA ZBATIMIT PROJEKTIT 1094024 RIMBURSIM TVSH