Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  PIU Menaxhimi i Pastrimit te Zonave Bregdetare (3535) (0000) All All 268,081,087.00 227 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  PIU Menaxhimi i Pastrimit te Zonave Bregdetare (3535) (0000) 4 A-M Tirane 194,858 2014-12-30 2014-12-31 24910940202014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT PMI Zona Bregdetare rehabilitimi fshatit Alonja Himare sit 3 fat 22 s 12794224 kon va urdher 29.12.2014
  PIU Menaxhimi i Pastrimit te Zonave Bregdetare (3535) (0000) 4 A-M Tirane 98,667 2014-12-30 2014-12-31 24810940202014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT PMI Zona Bregdetare rehabilitimi fshatit Alonja Himare sit 3 fat 20 s 12794222 kon va urdher 29.12.2014
  PIU Menaxhimi i Pastrimit te Zonave Bregdetare (3535) (0000) MANDI1 Tirane 64,794 2014-12-31 2014-12-31 25010940202014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT PMI Zona Bregdetare garanci punimesh fat 6,7,8,9 15.05.2014 urdher 30.12.2014
  PIU Menaxhimi i Pastrimit te Zonave Bregdetare (3535) (0000) ARTI / SARANDE Tirane 2,544,449 2014-12-26 2014-12-29 24510940202014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT PMI Zona Bregdetare kosto lokale , lik ft tvsh , kontr dt 11.7.2013, seri 8541563 dt 23.12.2014, urdher per lik dt 24.12.2014
  PIU Menaxhimi i Pastrimit te Zonave Bregdetare (3535) (0000) ARTI / SARANDE Tirane 508,890 2014-12-26 2014-12-29 24610940202014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT PMI Zona Bregdetare kosto lokale , lik kosto lokale, kontr dt 11.7.2013, seri 8541563 dt 23.12.2014, urdher per lik dt 24.12.2014
  PIU Menaxhimi i Pastrimit te Zonave Bregdetare (3535) (0000) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Tirane 20,400 2014-12-26 2014-12-29 24710940202014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT PMI Zona Bregdetare kosto lokale , pag 20 %, sipas VKM 225 dt 20.3.2014, urdher lik dt 26.12.2014
  PIU Menaxhimi i Pastrimit te Zonave Bregdetare (3535) (0000) AGIM KADIU Tirane 8,660 2014-12-23 2014-12-24 24210940202014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT PMI Zona Bregdetare mirmbajtje automjeti VKM 225 20.03.2013 fat 117 s 6454898
  PIU Menaxhimi i Pastrimit te Zonave Bregdetare (3535) (0000) AGIM KADIU Tirane 360 2014-12-23 2014-12-24 24310940202014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT PMI Zona Bregdetare mirmbajtje automjeti VKM 225 20.03.2013 fat 120 s 6454895
  PIU Menaxhimi i Pastrimit te Zonave Bregdetare (3535) (0000) ARBEN MEKSI Tirane 10,000 2014-12-23 2014-12-24 24110940202014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT PMI Zona Bregdetare qera zyre dhjetor 2014 VKM 225 20.03.2013 urdher 22.12.2014 fat 9 s 83727810
  PIU Menaxhimi i Pastrimit te Zonave Bregdetare (3535) (0000) "ABCOM" Tirane 822 2014-12-23 2014-12-24 24410940202014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT PMI Zona Bregdetare internet nentor 2014 VKM 225 20.03.2013 fat 118196140
  PIU Menaxhimi i Pastrimit te Zonave Bregdetare (3535) (0000) AGBES CONSTRUKSION Tirane 4,730,800 2014-12-19 2014-12-23 23710940202014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT PMI Zona Bregdetare tvsh Landfilli Bajkaj urdher 18.12.2014 situac.nr 2 kont 663 14.06.2013 fat 12 14870912
  PIU Menaxhimi i Pastrimit te Zonave Bregdetare (3535) (0000) AGBES CONSTRUKSION Tirane 811,821 2014-12-19 2014-12-23 23910940202014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT PMI Zona Bregdetare tvsh Landfilli Bajkaj urdher 18.12.2014 situac.nr 2 kont 663 14.06.2013 fat 15 14870915
  PIU Menaxhimi i Pastrimit te Zonave Bregdetare (3535) (0000) AGBES CONSTRUKSION Tirane 649,457 2014-12-19 2014-12-23 24010940202014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT PMI Zona Bregdetare kosto lokale Landfilli Bajkaj urdher 18.12.2014 situac.nr 2 kont 663 14.06.2013 fat 15 14870915
  PIU Menaxhimi i Pastrimit te Zonave Bregdetare (3535) (0000) MANDI1 Tirane 13,110 2014-12-15 2014-12-16 23510940202014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT PMI Zona Bregdetare kosto lokale punime civile VKM 225 20.03.2014 fat 7 s12871602
  PIU Menaxhimi i Pastrimit te Zonave Bregdetare (3535) (0000) AGIM KADIU Tirane 4,260 2014-12-15 2014-12-16 22010940202014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT PMI Zona Bregdetare kosto lokale mirmbajtje automjete VKM 225 20.03.2014 fat 101 28.10.2014
  PIU Menaxhimi i Pastrimit te Zonave Bregdetare (3535) (0000) STERKAJ Tirane 23,540 2014-12-15 2014-12-16 23210940202014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT PMI Zona Bregdetare kosto lokale punime civile VKM 225 20.03.2014 fat 15 s07651947
  PIU Menaxhimi i Pastrimit te Zonave Bregdetare (3535) (0000) MANDI1 Tirane 65,550 2014-12-15 2014-12-16 23610940202014 Shpenz. per rritjen e AQT - terrene te shtresave PMI Zona Bregdetare kosto lokale punime civile VKM 225 20.03.2014 fat 7 s12871602
  PIU Menaxhimi i Pastrimit te Zonave Bregdetare (3535) (0000) STERKAJ Tirane 2,469 2014-12-15 2014-12-16 23410940202014 Shpenz. per rritjen e AQT - terrene te shtresave PMI Zona Bregdetare kosto lokale punime civile VKM 225 20.03.2014 fat 15 s07651947 fat 16 s 07651948
  PIU Menaxhimi i Pastrimit te Zonave Bregdetare (3535) (0000) STERKAJ Tirane 12,343 2014-12-15 2014-12-16 23310940202014 Shpenz. per rritjen e AQT - terrene te shtresave PMI Zona Bregdetare kosto lokale punime civile VKM 225 20.03.2014 fat 15 s07651947 fat 16 s 07651948
  PIU Menaxhimi i Pastrimit te Zonave Bregdetare (3535) (0000) STERKAJ Tirane 23,362 2014-12-15 2014-12-16 23110940202014 Shpenz. per rritjen e AQT - terrene te shtresave PMI Zona Bregdetare kosto lokale punime civile VKM 225 20.03.2014 fat 15 s07651947