Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Zyra e Sherbimit Turistik (3535) All All 15,904,803.00 139 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Zyra e Sherbimit Turistik (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 8,490 2014-12-30 2014-12-31 16210940192014 Posta dhe sherbimi korrier Zyra e Sherbimit Turistik poste dhjetor 2014 fat 5168
  Zyra e Sherbimit Turistik (3535) LLAMSIA - SHPK Tirane 40,500 2014-12-29 2014-12-30 16110940192014 Sherbime te tjera ZYRA E SHERBIMIT TURISTIK qera salle up 21 08.12.2014 ftese per of pv 11.12.2014 fat 657 22.12.2014
  Zyra e Sherbimit Turistik (3535) VODAFONE ALBANIA Tirane 2,815 2014-12-26 2014-12-29 16010940192014 Sherbime telefonike 602 ZYRA E SHERBIMIT TURISTIK telefon fat nr 22948570491 dt 01.12.2014
  Zyra e Sherbimit Turistik (3535) BANKA CREDINS Tirane 536,075 2014-12-24 2014-12-24 15710940192014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna zyra esherbimit turitik vendim gjyqi gjergj zonja vendim 799 dt 12.06.14
  Zyra e Sherbimit Turistik (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 32,370 2014-12-24 2014-12-24 15810940192014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna zyra esherbimit turi tatim ne burim vendim gjyqi gjergj zonja vendim 799 dt 12.06.14
  Zyra e Sherbimit Turistik (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 154,000 2014-12-24 2014-12-24 15910940192014 Udhetim i brendshem zyra esherbimit turitik dieta dhjetor 2014 urdher 70 dt 10.12.14
  Zyra e Sherbimit Turistik (3535) INFOSOFT OFFICE SHA Tirane 20,304 2014-12-19 2014-12-23 126110940192014 Kancelari ZYRA E SHERBIMIT TURISTIK kancelari up 11 30.10.14 fat 119805286 12.11.2014 fh 15 19.12.2014
  Zyra e Sherbimit Turistik (3535) FATMIR XHAFERI Tirane 221,868 2014-12-19 2014-12-23 15610940192014 Libra dhe publikime profesionale ZYRA E SHERBIMIT TURISTIK botim tradic.cuisine kont 146 12.12.2014 fat 26 s 11201776 fh 12 16.12.2014
  Zyra e Sherbimit Turistik (3535) BOIKEN VERLI Tirane 90,000 2014-12-17 2014-12-19 15210940192014 Shpenz. per rritjen e AQT - fakse ZYRA E SHERBIMIT TURISTIK instalim programi up 18 24.11.2014 kont 543 09.12.2014 fat 05098319 10.12.2014 fh 11 16.12.2014
  Zyra e Sherbimit Turistik (3535) R & R GROUP Tirane 390,000 2014-12-18 2014-12-19 15510940192014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje dhe instalimi i kondicionereve ZYRA E SHERBIMIT TURISTIK blerje kondisioner fature nr 7 s 16325707 fh 13 18.12.2014
  Zyra e Sherbimit Turistik (3535) D&J Tirane 43,080 2014-12-17 2014-12-19 15310940192014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera paisje zyre ZYRA E SHERBIMIT TURISTIK blerje dhe montim dere fat 39 s 16569988 fh 12 16.12.2014
  Zyra e Sherbimit Turistik (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 33,000 2014-12-18 2014-12-19 15410940192014 Udhetim i brendshem ZYRA E SHERBIMIT TURISTIK djeta brenda vendit shkr 560 17.12.2014
  Zyra e Sherbimit Turistik (3535) ALBANIAN PARTNERS ABSORBER Tirane 216,000 2014-12-16 2014-12-18 14810940192014 Kancelari ZYRA E SHERBIMIT TURISTIKkarta e turistit/arrival card fat 18601563 fh 10 15.12.2014 kont 537 03.12.2014
  Zyra e Sherbimit Turistik (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 9,376 2014-12-16 2014-12-17 15110940192014 Sherbime telefonike ZYRA E SHERBIMIT TURISTIK telefon nentor 2014 klienti 310001929097
  Zyra e Sherbimit Turistik (3535) INFOSOFT OFFICE SHA Tirane 38,280 2014-12-12 2014-12-15 14610940192014 Kancelari ZYRA E SHERBIMIT TURISTIK blerje adezive up 14 30.10.2014 ftese per of.njoft 10.11.2014 fat 617 fh 9 01.12.2014
  Zyra e Sherbimit Turistik (3535) PERIKA TOTOJANI (L11404013I) Tirane 100,893 2014-12-12 2014-12-12 14710940192014 Sherbime te tjera ZYRA E SHERBIMIT TURISTIK mbikqyrje punimesh sinjalistike turistike 2011 fat 85094967 25.08.2011 urdher 185 26.09.2011 shkr MZHUT 3370/3 04.12.2014 shkr MF10047/24 27.11.2014
  Zyra e Sherbimit Turistik (3535) SAN MARKO 2013 Tirane 7,020 2014-12-05 2014-12-09 14110940192014 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit ZYRA E SHERBIMIT TURISTIK pastrim i zyrave fat 18471527 kon va 05.03.2014
  Zyra e Sherbimit Turistik (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 4,050 2014-12-05 2014-12-09 14010940192014 Posta dhe sherbimi korrier ZYRA E SHERBIMIT TURISTIK poste fat 4791
  Zyra e Sherbimit Turistik (3535) ALBTURIST ALBANIA Tirane 48,848 2014-12-04 2014-12-05 14310940192014 Udhetim jashte shtetit ZYRA E SHERBIMIT TURISTIK djeta jashte vendit 262.5 euro me kurs 142.2 leke urdher 69 02.12.2014 miratim 4840/7 25.11.2014 fat 16326152
  Zyra e Sherbimit Turistik (3535) ALBTURIST ALBANIA Tirane 86,893 2014-12-04 2014-12-05 14210940192014 Udhetim jashte shtetit ZYRA E SHERBIMIT TURISTIK djeta jashte vendit 262.5 euro me kurs 142.2 leke urdher 69 02.12.2014 miratim 4840/7 25.11.2014 fat 16326153