Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Enti Kombetar i Banesave (3535) All All 673,655,309.00 22 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Enti Kombetar i Banesave (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 54,704,997 2014-12-12 2014-12-12 2110940152014 Transferte per mbulimin e perqindjeve te normave te interesave bankare Enti Kombetar i Banesave Subvencion kredi te buta nentor dhjetor 2014 Shkr MZHUT 4254/1 dt.23.09.2014 UB 264 dt.12.12.2014 shkr nga banka 26565 10.12.2014 udhezimi 249 16.04.1996
  Enti Kombetar i Banesave (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 665,954 2014-12-12 2014-12-12 2010940152014 Transferte per mbulimin e perqindjeve te normave te interesave bankare Enti Kombetar i Banesave Subvencion kredi te buta nentor dhjetor 2014 Shkr MZHUT 4254/1 dt.23.09.2014 UB 264 dt.12.12.2014 shkr nga banka 26565 10.12.2014 udhezimi 249 16.04.1996
  Enti Kombetar i Banesave (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 230,544,698 2014-12-09 2014-12-10 1810940152014 Transferte per mbulimin e perqindjeve te normave te interesave bankare Enti Kombetar i Banesave Subvencion kredi te buta Shk MF 16183/15 02.12.2014 Shkresa MZHUT 5379/4 dt.04.12.2014 UB 262 dt.28.01.2014 shkresa e planit nga banka nr. 7151/1 dt.01.07.2014
  Enti Kombetar i Banesave (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 50,844,612 2014-12-09 2014-12-10 1910940152014 Transferte per mbulimin e perqindjeve te normave te interesave bankare Enti Kombetar i Banesave Subvencion kredi te buta shk MF 16183/15 02.12.2014 Shkresa MZHUT 5379/4 dt.04.12.2014 UB 262 dt.28.01.2014 shkresa e planit nga banka nr. 7151/1 dt.01.07.2014
  Enti Kombetar i Banesave (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 6,934,049 2014-12-03 2014-12-04 1710940152014 Transferte per mbulimin e perqindjeve te normave te interesave bankare Enti Kombetar i Banesave subvens.interesa kredie Udhezimi 249 16.04.1996 Shkr.MZHUT 4254/1 23.09.2014 urdher tit.255 01.12.2014 shkr RFB 25310 24.11.2014
  Enti Kombetar i Banesave (3535) ENTI KOMBETAR I BANESAVE Tirane 4,600,000 2014-11-19 2014-11-19 1710940152014 Transferte per mbulimin e perqindjeve te normave te interesave bankare Enti Kombetar i Banesave masa eperfit 1% per sherbimet e kryera Udhezimi 6257 02.09.2008 Shkr.MZHUT 4254/14 14.11.2014 shkr e MF 14953/1 12.11.2014 kerkese 4204 19.11.2014 shkr 85/1 11.01.2012,18/1 03.01.2013
  Enti Kombetar i Banesave (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 30,136,333 2014-11-17 2014-11-17 1610940152014 Transferte per mbulimin e perqindjeve te normave te interesave bankare Enti Kombetar i Banesave Subvencion kredi te buta ShkresaMZHUT 15/5 dt.20.01.2014 UB 244 dt.17.11.2014 shkresa e planit nga banka nr. 9668 dt.10.11.2014
  Enti Kombetar i Banesave (3535) ENTI KOMBETAR I BANESAVE Tirane 3,865,660 2014-10-22 2014-10-23 1510940152014 Transferte per mbulimin e perqindjeve te normave te interesave bankare Enti Kombetar i Banesave masa eperfit 1% per sherbimet e kryera Udhezimi 6257 02.09.2008 Shkr.MZHUT 15/5 dt.20.01.2014 ,4254 13.10.2014 , kerkese e Entit Banesave nr 3636 22.09.2014
  Enti Kombetar i Banesave (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 27,395,336 2014-10-22 2014-10-22 1410940152014 Transferte per mbulimin e perqindjeve te normave te interesave bankare Enti Kombetar i Banesave Subvencion kredi te buta Udhezimi 6257 02.09.2008 ShkresaMZHUT 15/5 dt.20.01.2014 UB 3921 22.10.2014 , shkresa e planit nga banka nr. 8799 10.10.2014
  Enti Kombetar i Banesave (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 28,230,928 2014-09-16 2014-09-17 1310940152014 Transferte per mbulimin e perqindjeve te normave te interesave bankare Enti Kombetar i Banesave Subvencion kredi te buta ShkresaMZHUT 15/5 dt.20.01.2014 UB 214 dt.15.09.2014 shkresa e planit nga banka nr. 7715 dt.11.09.2014
  Enti Kombetar i Banesave (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 28,184,626 2014-08-26 2014-08-26 1210940152014 Transferte per mbulimin e perqindjeve te normave te interesave bankare Enti Kombetar i Banesave Subvencion kredi te buta ShkresaMZHUT 15/5 dt.20.01.2014 UB 205 dt.26.08.2014.2014 shkresa e planit nga banka nr. 6936 13.08.2014
  Enti Kombetar i Banesave (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 26,280,842 2014-07-14 2014-07-15 1110940152014 Transferte per mbulimin e perqindjeve te normave te interesave bankare Enti Kombetar i Banesave subvencioni interesave kredi te buta per muajin maj Shkresa MZHUT 15/5 dt.20.01.2014 urdher titullari 1601 dt.22.05.2014 shkresa e planit nga banka nr.6022 dt.9.7.2014
  Enti Kombetar i Banesave (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 28,983,773 2014-06-23 2014-06-24 1010940152014 Transferte per mbulimin e perqindjeve te normave te interesave bankare Enti Kombetar i Banesave Subvencion kredi te buta ShkresaMZHUT 15/5 dt.20.01.2014 UB 155 dt.23.062014.2014 shkresa e planit nga banka nr. 4852 dt.12.06.2014
  Enti Kombetar i Banesave (3535) BANKA CREDINS Tirane 1,120,068 2014-06-04 2014-06-04 710940152014 Shpenzime per honorare Enti Kombetar i Banesave honorare VKM 720 dt.29.11.1995 vkm 511 dt.06.07.2011 udhezim 15 dt.12.09.2011 shkrese 1198/2 dt.04.04.2014 shkrese 1198/4 dt.09.05.2014 urdher titullari 147 dt.30.05.2014 listpagese dt.04.06.2014e
  Enti Kombetar i Banesave (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 190,612 2014-06-04 2014-06-04 810940152014 Shpenzime per honorare Enti Kombetar i Banesave honorare VKM 720 dt.29.11.1995 vkm 511 dt.06.07.2011 udhezim 15 dt.12.09.2011 shkrese 1198/2 dt.04.04.2014 shkrese 1198/4 dt.09.05.2014 urdher titullari 147 dt.30.05.2014 listpagese dt.04.06.2014e
  Enti Kombetar i Banesave (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 218,320 2014-06-04 2014-06-04 910940152014 Shpenzime per honorare Enti Kombetar i Banesave tatim honorare listpagesa dt.04.06.2014
  Enti Kombetar i Banesave (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 24,132,335 2014-05-22 2014-05-23 610940152014 Transferte per mbulimin e perqindjeve te normave te interesave bankare Enti Kombetar i Banesave subvencioni interesave kredi te buta per muajin maj Shkresa MZHUT 15/5 dt.20.01.2014 urdher titullari 1601 dt.22.05.2014 shkresa e planit nga banka nr.3766 dt.12.05.2014
  Enti Kombetar i Banesave (3535) TX MUKA Tirane 4,171,000 2014-05-20 2014-05-21 510940152014 Sherbime te tjera 602 Enti Kombetar i Banesave Perkthim pershtatje Eurokode ne ndertim Urdher per likujdim nr.1523 dt.15.05.2014 kontrate ne vazhdim 5673 dt.27.12.2012 fat.61 dt.09.05.2014 seria 6883508 pv ne dorezim dt.02.12.2013
  Enti Kombetar i Banesave (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 25,419,437 2014-05-02 2014-05-02 410940152014 Transferte per mbulimin e perqindjeve te normave te interesave bankare Enti Kombetar i Banesave subvencioni interesave kredi te buta per muajin prill Shkresa MZHUT 15/5 dt.20.01.2014 urdher titullari 1370dt.30.04.2014 shkresa e planit nga banka nr.3235 dt.16.04.2014 shkresa e MZHUT 15/5 dt.20.01.2014
  Enti Kombetar i Banesave (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 25,144,501 2014-04-10 2014-04-10 310940152014 Transferte per mbulimin e perqindjeve te normave te interesave bankare Enti Kombetar i Banesave subvencioni interesave kredi te buta per muajin Mars Shkresa MZHUT 15/5 dt.20.01.2014 urdher titullari 1097 dt.10.04.2014shkresa e planit nga banka nr.08.04.2014 skresa e MZHUT 15/5 dt.20.01.2014