Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  ALUIZNI - Drejtoria Berat (0202) All All 9,965,429.00 74 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  ALUIZNI - Drejtoria Berat (0202) INA Berat 238,800 2014-12-26 2014-12-29 9610940132014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore ALUIZNI BERAT LIK FAT 24.12.2014 MIRREMBAJTJE OBJEKTI
  ALUIZNI - Drejtoria Berat (0202) PC STORE Berat 412,800 2014-12-26 2014-12-29 9710940132014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri aluizni berat lik fat dhjetor 2014 kompjutera dhe fotokopje
  ALUIZNI - Drejtoria Berat (0202) BANKA KOMBETARE TREGTARE Berat 17,900 2014-12-24 2014-12-26 9510940132014 Udhetim i brendshem aluizni berat pagese djeta sherbimi
  ALUIZNI - Drejtoria Berat (0202) BANKA KOMBETARE TREGTARE Berat 133,587 2014-12-22 2014-12-23 9110940132014 Te tjera paga me kontrate ALUIZNI 1094013 pagat punonjes me kontrate
  ALUIZNI - Drejtoria Berat (0202) ALBTELEKOM SH.A. Berat 10,919 2014-12-17 2014-12-18 9210940132014 Sherbime telefonike aluizni berat klienti 310001832975 lik fat nentor 2014 telefon
  ALUIZNI - Drejtoria Berat (0202) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Berat 15,136 2014-12-12 2014-12-15 6010940132014 Elektricitet 1094013 aluizni berat kontrata A-150180 lik fat nentor 2014 energji elektrike
  ALUIZNI - Drejtoria Berat (0202) BANKA KOMBETARE TREGTARE Berat 16,842 2014-12-11 2014-12-12 8910940132014 Paga me kontrate per kohe te kufizuar ALUIZNI 1094013 pagat nentor 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Berat (0202) POSTA SHQIPTARE SH.A Berat 4,626 2014-12-11 2014-12-11 8810940132014 Posta dhe sherbimi korrier aluizni berat lik fat nentor 2014 posta
  ALUIZNI - Drejtoria Berat (0202) BANKA KOMBETARE TREGTARE Berat 203,913 2014-12-01 2014-12-02 8710940132014 Te tjera paga me kontrate aluizni berat pagat nentor 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Berat (0202) BANKA KOMBETARE TREGTARE Berat 508,726 2014-12-01 2014-12-02 8610940132014 Shtese page per vjetersi ne pune aluizni berat pagat nentor 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Berat (0202) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Berat 11,390 2014-11-21 2014-11-21 8510940132014 Elektricitet 1094013 aluizni berat kontrata A-150180 lik fat tetor 2014 energji elektrike
  ALUIZNI - Drejtoria Berat (0202) POSTA SHQIPTARE SH.A Berat 6,030 2014-11-18 2014-11-18 8110940132014 Posta dhe sherbimi korrier ALUIZNI 1094013 likujdim fature nr 748.dt.31.10.2014
  ALUIZNI - Drejtoria Berat (0202) ALBTELEKOM SH.A. Berat 10,918 2014-11-18 2014-11-18 8210940132014 Sherbime telefonike ALUIZNI 1094013 likujdim klienti 310001832975 fature .dt.31.10.2014
  ALUIZNI - Drejtoria Berat (0202) AQIF MARRA Berat 120,000 2014-11-13 2014-11-14 7910940132014 Kancelari aluizni berat lik fat tetor 2014 kancelari
  ALUIZNI - Drejtoria Berat (0202) BANKA KOMBETARE TREGTARE Berat 4,210 2014-11-13 2014-11-14 7810940132014 Te tjera paga me kontrate aluizni berat pagat tetor 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Berat (0202) POSTA SHQIPTARE SH.A Berat 3,342 2014-11-13 2014-11-14 7710940132014 Posta dhe sherbimi korrier aluizni berat lik fat shtator 2014 posta
  ALUIZNI - Drejtoria Berat (0202) BANKA KOMBETARE TREGTARE Berat 9,840 2014-11-13 2014-11-14 8010940132014 Udhetim i brendshem aluizni berat pagese djeta sherbimi
  ALUIZNI - Drejtoria Berat (0202) BANKA KOMBETARE TREGTARE Berat 509,917 2014-11-03 2014-11-03 7510940132014 Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe aluizni berat pagat e punonjesve tetor 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Berat (0202) BANKA KOMBETARE TREGTARE Berat 197,210 2014-11-03 2014-11-03 7610940132014 Te tjera paga me kontrate aluizni berat pagat e punonjesve tetor 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Berat (0202) ALBTELEKOM SH.A. Berat 11,045 2014-10-22 2014-10-22 7410940132014 Sherbime telefonike aluizni berat klienti 310001832976 lik fat shtator 2014 telefon