Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  ALUIZNI - Drejtorite Vlore (1), Vlore (2) + Sarande (3737) All All 35,885,744.00 166 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  ALUIZNI - Drejtorite Vlore (1), Vlore (2) + Sarande (3737) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Vlore 27,648 2014-12-29 2014-12-30 19310940092014 Elektricitet 1094009 ENERGJI GUSHT-TETOR 2013 SARANDA SIPAS AKT-RAKORDIMIT ALUIZNI 1094009
  ALUIZNI - Drejtorite Vlore (1), Vlore (2) + Sarande (3737) BUJAR MEHILLI Vlore 16,200 2014-12-29 2014-12-30 19610940092014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna PAGUAR SHPENZ.GJYQESORE NGA ALUIZNI 1094009
  ALUIZNI - Drejtorite Vlore (1), Vlore (2) + Sarande (3737) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Vlore 20,269 2014-12-29 2014-12-30 19410940092014 Elektricitet 1094009 ENERGJI NENTOR 2011 VLORA SIPAS AKT-RAKORDIMIT ALUIZNI 1094009
  ALUIZNI - Drejtorite Vlore (1), Vlore (2) + Sarande (3737) ANA 2001. Vlore 8,400 2014-12-26 2014-12-29 19210940092014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera paisje zyre PAISJE ZYRE ALUIZNI 1094009
  ALUIZNI - Drejtorite Vlore (1), Vlore (2) + Sarande (3737) SHPRESA DRIZA Vlore 11,400 2014-12-26 2014-12-29 19110940092014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri MONITOR KOMPJUTERI ALUIZNI 1094009
  ALUIZNI - Drejtorite Vlore (1), Vlore (2) + Sarande (3737) SHPRESA DRIZA Vlore 10,000 2014-12-24 2014-12-26 19010940092014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme KARTOLINA ALUIZNI 1094009
  ALUIZNI - Drejtorite Vlore (1), Vlore (2) + Sarande (3737) E.K.A CONSTRUKSION Vlore 31,200 2014-12-24 2014-12-26 18910940092014 Shpenz. per rritjen e AQT - orendi zyre PAISJE ZYRE(ORENDI) ALUIZNI 1094009
  ALUIZNI - Drejtorite Vlore (1), Vlore (2) + Sarande (3737) E.K.A CONSTRUKSION Vlore 47,933 2014-12-23 2014-12-24 17910940092014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore MIREMBAJTJE ZYRASH ALUIZNI 1094009
  ALUIZNI - Drejtorite Vlore (1), Vlore (2) + Sarande (3737) SHPRESA DRIZA Vlore 66,700 2014-12-23 2014-12-24 18710940092014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri PAISJE KOMPJUTERIKE ALUIZNI 1094009
  ALUIZNI - Drejtorite Vlore (1), Vlore (2) + Sarande (3737) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Vlore 340 2014-12-23 2014-12-24 18410940092014 Elektricitet 1094009 ENERGJI NENTOR 2014 VLORA NR.FATURE 618896389 ALUIZNI 1094009
  ALUIZNI - Drejtorite Vlore (1), Vlore (2) + Sarande (3737) ND. UJESJELLESI VLORE Vlore 7,410 2014-12-23 2014-12-24 18010940092014 Uje UJE NENTOR-DHJETOR 2014 NR.FATURE 2419062,2430632 ALUIZNI 1094009
  ALUIZNI - Drejtorite Vlore (1), Vlore (2) + Sarande (3737) DEGA TATIMEVE SARANDE Vlore 4,500 2014-12-23 2014-12-24 17810940092014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh TATIM QERA SARANDE DHJETOR 2014 ALUIZNI 1094009
  ALUIZNI - Drejtorite Vlore (1), Vlore (2) + Sarande (3737) NISATEL Vlore 6,490 2014-12-23 2014-12-24 18310940092014 Sherbime telefonike NISATEL NENTOR 2014 NR.SERIE 19154155 ALUIZNI 1094009
  ALUIZNI - Drejtorite Vlore (1), Vlore (2) + Sarande (3737) SHPRESA DRIZA Vlore 81,000 2014-12-23 2014-12-24 18810940092014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera paisje zyre PAISJE ZYRE ORENDI ALUIZNI 1094009
  ALUIZNI - Drejtorite Vlore (1), Vlore (2) + Sarande (3737) ERAL / VLORE Vlore 92,000 2014-12-24 2014-12-24 18210940092014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes SHERBIM ROJE DHJETOR 2014 ALUIZNI 1094009
  ALUIZNI - Drejtorite Vlore (1), Vlore (2) + Sarande (3737) E.K.A CONSTRUKSION Vlore 448,800 2014-12-24 2014-12-24 17510940092014 Shpenz. per rritjen e AQT - orendi zyre PAISJE ZYRE ORENDI ALUIZNI 1094009
  ALUIZNI - Drejtorite Vlore (1), Vlore (2) + Sarande (3737) SHUAIP ISAI Vlore 40,500 2014-12-23 2014-12-24 17710940092014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh QERA SARANDE DHJETOR 2014 ALUIZNI 1094009
  ALUIZNI - Drejtorite Vlore (1), Vlore (2) + Sarande (3737) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Vlore 6,518 2014-12-23 2014-12-24 18510940092014 Elektricitet 1094009 ENERGJI NENTOR 2014 SARANDA NR.FATURE 619117977 ALUIZNI 1094009
  ALUIZNI - Drejtorite Vlore (1), Vlore (2) + Sarande (3737) BANKA CREDINS Vlore 3,236,360 2014-12-24 2014-12-24 17610940092014 Rimbursim i Bonove te Privatizimit per legalizimin e objekteve informale, Te Dala PAGESE RIMBURSIM NGA PAGESA ME BONO SARANDA ALUIZNI 1094009
  ALUIZNI - Drejtorite Vlore (1), Vlore (2) + Sarande (3737) POSTA SHQIPTARE SH.A Vlore 13,200 2014-12-23 2014-12-24 18110940092014 Posta dhe sherbimi korrier POSTA NENTOR 2014 NR.SERIE 11514240 ALUIZNI 1094009