Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  ALUIZNI - Drejtorite Korce + Pogradec (1515) All All 15,786,080.00 119 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  ALUIZNI - Drejtorite Korce + Pogradec (1515) BANKA CREDINS Korçe 23,000 2014-12-30 2014-12-31 18310940062014 Udhetim i brendshem ALUIZNI KORCE SHPENZIME UDHETIM DHE DIETA
  ALUIZNI - Drejtorite Korce + Pogradec (1515) RABIAN GEGA Korçe 17,000 2014-12-30 2014-12-31 18210940062014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri DREJTORIA E ALUIZNIT KORCE BLERJE MONITOR KOMPIUTERI FAT.NR.39 DT.29.12.2014
  ALUIZNI - Drejtorite Korce + Pogradec (1515) ERION GJATA Korçe 22,700 2014-12-30 2014-12-31 18010940062014/1 Shpenz. per rritjen e AQT - orendi zyre DREJTORIA E ALUIZNIT KORCE BLERE MOBILJE,ORENDI ZYRE FAT.NR.70 DT.26.12.2014
  ALUIZNI - Drejtorite Korce + Pogradec (1515) XHENGO SHPK Korçe 24,720 2014-12-29 2014-12-30 18110940062014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore ALUIZNI FAT.NR.75 DT.26.12.2014 SHPENZIME PER LYERJEN E ZYRAVE
  ALUIZNI - Drejtorite Korce + Pogradec (1515) D&J Korçe 26,880 2014-12-29 2014-12-30 17910940062014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera paisje zyre DREJTORIA E ALUIZNIT KORCE BLERE PAJISJE ZYRE FAT.NR.1 DT.26.12.2014
  ALUIZNI - Drejtorite Korce + Pogradec (1515) ILIRJAN POSTOLI Korçe 9,000 2014-12-24 2014-12-26 17710940062014 Sherbime te tjera DREJTORIA E ALUIZNIT KORCE MAKINA KAPSE LETRE,EVIDENCIATORE FAT.NR.1078 DT.17.12.2014
  ALUIZNI - Drejtorite Korce + Pogradec (1515) BOROVA SHPK Korçe 9,960 2014-12-22 2014-12-23 17410940062014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave ALUIZNI FAT.NR.119 DT.16.12.2014 SHPENZIME PER MIREMBAJTJEN E MATERIALEVE TE ZYRES
  ALUIZNI - Drejtorite Korce + Pogradec (1515) ALEKO VASILLAQ MICO Korçe 92,000 2014-12-22 2014-12-23 17610940062014 Shpenz. per rritjen e AQT - fotokopje DREJTORIA E ALUIZNIT KORCE BLERE FOTOKOPJE ,PAJISJE KOMPIUTERIKE(MONITOR) FAT.NR.7 DT.18.12.2014
  ALUIZNI - Drejtorite Korce + Pogradec (1515) METAL PODUCTS NEF CO Korçe 450,000 2014-12-22 2014-12-23 17510940062014 Shpenz. per rritjen e AQT - orendi zyre DREJTORIA E ALUIZNIT KORCE BLERE MOBILJE,ORENDI ZYRE FAT.NR.315 DT.18.12.2014
  ALUIZNI - Drejtorite Korce + Pogradec (1515) ELEKTRO-PLAST Korçe 453,000 2014-12-22 2014-12-23 17810940062014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera paisje zyre DREJTORIA E ALUIZNIT KORCE BLERE PAJISJE ZYRE FAT.NR.812 DT.18.12.2014
  ALUIZNI - Drejtorite Korce + Pogradec (1515) GENTIAN FRANGU Korçe 521,266 2014-12-22 2014-12-23 16610940062014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna ALUIZNI LIK.TE VENDIMEVE GJYQESORE KRESHNIK ZGJANI VENDIMI NR.1834 DT.15.05.2014
  ALUIZNI - Drejtorite Korce + Pogradec (1515) PROMO PRINT Korçe 9,960 2014-12-17 2014-12-18 16810940062014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme DREJTORIA E ALUIZNIT KORCE KARTOLINA URIMI FAT.NR.193 DT.16.12.2014
  ALUIZNI - Drejtorite Korce + Pogradec (1515) ALEKO VASILLAQ MICO Korçe 367,000 2014-12-16 2014-12-17 16510940062014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri DREJTORIA E ALUIZNIT KORCE BLERE FOTOKOPJE MULTIFUNKSIONALE,PAJISJE KOMPIUTERIKE FAT.NR.1 DT.12.12.2014
  ALUIZNI - Drejtorite Korce + Pogradec (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 41,400 2014-12-15 2014-12-16 15710940062014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh SHPENZIME PER QERA DHJETOR 2014. DREJTORIA E ALUIZNIT KORCE
  ALUIZNI - Drejtorite Korce + Pogradec (1515) DEGA E TATIM TAKSAVE - KORCE Korçe 4,600 2014-12-15 2014-12-16 15810940062014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh 1094006 TATIM QERAJE. DREJTORIA E ALUIZNIT KORCE
  ALUIZNI - Drejtorite Korce + Pogradec (1515) ALBTELEKOM SH.A. Korçe 10,118 2014-12-12 2014-12-15 16110940062014 Sherbime telefonike DREJTORIA E ALUIZNIT KORCE TELEFON .NR KLIENTI 310001979520;310001792268
  ALUIZNI - Drejtorite Korce + Pogradec (1515) MAGRIP BANA Korçe 69,420 2014-12-12 2014-12-15 16010940062014 Kancelari DREJTORIA E ALUIZNIT KORCE KANCELARI FAT.NR.426 DT.04.12.2014
  ALUIZNI - Drejtorite Korce + Pogradec (1515) POSTA SHQIPTARE SH.A Korçe 11,832 2014-12-12 2014-12-15 15910940062014 Posta dhe sherbimi korrier POSTARE FAT NR 1250 DT 30.11.2014. DREJTORIA E ALUIZNIT KORCE
  ALUIZNI - Drejtorite Korce + Pogradec (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 18,678 2014-12-15 2014-12-15 16210940062014 Elektricitet 1094006 ALUIZNI ENERGJI NENTOR 2014 KLIENTI NR.KR0A060002120478
  ALUIZNI - Drejtorite Korce + Pogradec (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 265,921 2014-12-15 2014-12-15 16410940062014 Te tjera paga me kontrate 1094006 PAGA PUNONJES ME KONTRATE VITI 2013. DREJTORIA E ALUIZNIT KORCE