Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  ALUIZNI - Drejtorite Durres + Kruje (0707) All All 65,947,961.00 101 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  ALUIZNI - Drejtorite Durres + Kruje (0707) DEGA TATIM TAKSA DURRES Durres 2,061,018 2014-12-30 2014-12-31 12110940042014 Kontribute per sigurime shoqerore TDO 0707/ALUIZNI/KOD 1094004/ DIF. SIGURIME PRILL 2009
  ALUIZNI - Drejtorite Durres + Kruje (0707) BANKA CREDINS Durres 580,000 2014-12-30 2014-12-31 12110940042014 Depozitime te tjera ne ruajtje, te vitit ne vazhdim,Te Dala TDO 0707/ALUIZNI/KOD 1094004/RIMBURSIM LIST PAGESA
  ALUIZNI - Drejtorite Durres + Kruje (0707) DEGA TATIM TAKSA DURRES Durres 140,000 2014-12-30 2014-12-31 12010940042014 Paga baze TDO 0707/ALUIZNI/KOD 1094004/ DIF. TAP KORRIK 2008
  ALUIZNI - Drejtorite Durres + Kruje (0707) PETRIT KAJANA Durres 1,320,000 2014-12-26 2014-12-26 11910940042014 Derdhur gabim, te vitit ne vazhdim,Te Dala TDO 0707/ALUIZNI/KOD 1094004/RIKTHIM VLERE SUBJEKTIT I PERJ. NGA LEGALIZ.
  ALUIZNI - Drejtorite Durres + Kruje (0707) BEST-KONSTRUKSION Durres 7,260,000 2014-12-19 2014-12-23 11710940042014 Derdhur gabim, te vitit ne vazhdim,Te Dala TDO 0707/ALUIZNI/KOD 1094004/RIKTHIM VLERE SUBJEKTIT I PERJ. NGA LEGALIZ.
  ALUIZNI - Drejtorite Durres + Kruje (0707) GLORI PROJEKT Durres 476,400 2014-12-19 2014-12-22 10910940042014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri TDO 0707/ALUIZNI/KOD 1094004/BL
  ALUIZNI - Drejtorite Durres + Kruje (0707) ZEQIRI Durres 336,000 2014-12-19 2014-12-22 10910940042014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera paisje zyre TDO 0707/ALUIZNI/KOD 1094004/BL
  ALUIZNI - Drejtorite Durres + Kruje (0707) BANKA CREDINS Durres 4,989,480 2014-12-19 2014-12-22 11610940042014 Rimbursim i Bonove te Privatizimit per legalizimin e objekteve informale, Te Dala TDO 0707/ALUIZNI/KOD 1094004/RIMBURSIM
  ALUIZNI - Drejtorite Durres + Kruje (0707) SHKELQIM QENDRO Durres 90,000 2014-12-19 2014-12-22 11210940042014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale TDO 0707/ALUIZNI/KOD 1094004/BL
  ALUIZNI - Drejtorite Durres + Kruje (0707) GLORI PROJEKT Durres 108,000 2014-12-19 2014-12-22 11310940042014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera paisje zyre TDO 0707/ALUIZNI/KOD 1094004/BL
  ALUIZNI - Drejtorite Durres + Kruje (0707) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Durres 33,170 2014-12-19 2014-12-22 11910940042014 Elektricitet 1094004 TDO 0707/ALUIZNI/KOD 1094004/EN. EL. KONT.A99151 KAMATA FAT NR 602692110
  ALUIZNI - Drejtorite Durres + Kruje (0707) DEGA TATIM TAKSA DURRES Durres 388,000 2014-12-18 2014-12-19 11410940042014 Paga baze TDO 0707/ALUIZNI/KOD 1094004/ TAP. 111201 PER MAJ 2008, 240684 QERSHOR 2008, 36115 KORRIK 2008
  ALUIZNI - Drejtorite Durres + Kruje (0707) DEGA TATIM TAKSA DURRES Durres 1,029,829 2014-12-18 2014-12-19 11810940042014 Kontribute per sigurime shoqerore TDO 0707/ALUIZNI/KOD 1094004/ DIF. SIGURIME SHKURT 2009
  ALUIZNI - Drejtorite Durres + Kruje (0707) DEGA TATIM TAKSA DURRES Durres 154,000 2014-12-18 2014-12-19 11510940042014 Paga baze TDO 0707/ALUIZNI/KOD 1094004/ TAP.KORRIK 2008
  ALUIZNI - Drejtorite Durres + Kruje (0707) D&J Durres 27,960 2014-12-15 2014-12-16 10510940042014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj TDO 0707/ALUIZNI/KOD 1094004/SHP. TRANSP
  ALUIZNI - Drejtorite Durres + Kruje (0707) D&J Durres 24,195 2014-12-15 2014-12-16 10610940042014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes TDO 0707/ALUIZNI/KOD 1094004/SHP. TRANSP
  ALUIZNI - Drejtorite Durres + Kruje (0707) ALBTELEKOM SH.A. Durres 4,543 2014-12-11 2014-12-12 10410940042014 Sherbime telefonike TDO 0707/ALUIZNI/KOD 1094004/TELEF.FAT.718923062
  ALUIZNI - Drejtorite Durres + Kruje (0707) COPIER COMPUTER CENTER Durres 442,800 2014-12-09 2014-12-10 10110940042014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri TDO 0707/ALUIZNI/KOD 1094004/BL PAISJE
  ALUIZNI - Drejtorite Durres + Kruje (0707) HOXHA Durres 120,000 2014-12-09 2014-12-10 10310940042014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes TDO 0707/ALUIZNI/KOD 1094004/ROJE
  ALUIZNI - Drejtorite Durres + Kruje (0707) VI-ES Durres 38,160 2014-12-09 2014-12-10 10210940042014 Pjese kembimi, goma dhe bateri TDO 0707/ALUIZNI/KOD 1094004/PJ. KEMBIMI