Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  ALUIZNI - Drejtorite Tirana (1), Tirana (2) + Kavaje (3535)/ALUIZNI-Tirana Veri (ish Tirana 1) (3535) All All 43,326,704.00 110 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  ALUIZNI - Drejtorite Tirana (1), Tirana (2) + Kavaje (3535)/ALUIZNI-Tirana Veri (ish Tirana 1) (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 64,756 2014-12-30 2014-12-31 117 10940032014 Paga baze Aluizni Tirana sigurime dhjetor punonjes kontrate nr pun 49/49
  ALUIZNI - Drejtorite Tirana (1), Tirana (2) + Kavaje (3535)/ALUIZNI-Tirana Veri (ish Tirana 1) (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 162,133 2014-12-30 2014-12-31 11810940032014 Paga baze Aluizni Tirana tatime dhjetor punonjes kontrate nr pun 49/49
  ALUIZNI - Drejtorite Tirana (1), Tirana (2) + Kavaje (3535)/ALUIZNI-Tirana Veri (ish Tirana 1) (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 654,874 2014-12-30 2014-12-31 11710940032014 Paga baze Aluizni Tirana sigurime dhjetor punonjes kontrate nr pun 49/49
  ALUIZNI - Drejtorite Tirana (1), Tirana (2) + Kavaje (3535)/ALUIZNI-Tirana Veri (ish Tirana 1) (3535) GEO CONSULTING Tirane 6,415,200 2014-12-30 2014-12-31 12210940032014 Sherbime te tjera Aluizni Tirana evidentimi ndertimeve informale ne terren kont 6406 12.11.2014 pv marrje dorzim 26.12.2014 fat 74 s 10669186
  ALUIZNI - Drejtorite Tirana (1), Tirana (2) + Kavaje (3535)/ALUIZNI-Tirana Veri (ish Tirana 1) (3535) BANKA CREDINS Tirane 2,177,954 2014-12-30 2014-12-31 11610940032014 Paga baze Aluizni Tirana paga dhjetor punonjes kontrate nr pun 49/49
  ALUIZNI - Drejtorite Tirana (1), Tirana (2) + Kavaje (3535)/ALUIZNI-Tirana Veri (ish Tirana 1) (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 15,410 2014-12-29 2014-12-30 12110940032014 Sherbime telefonike Aluizni Tirana telefon nentor 2014 fat 718882671
  ALUIZNI - Drejtorite Tirana (1), Tirana (2) + Kavaje (3535)/ALUIZNI-Tirana Veri (ish Tirana 1) (3535) "ALTEC" SHPK Tirane 408,000 2014-12-29 2014-12-30 11910940032014 Shpenz. per rritjen e AQT - orendi zyre Aluizni Tirana paisje zyre up 16 10.12.2014 ftese njoft 13.12.2014 fat 57 s 83359821 fh 5 26.12.2014
  ALUIZNI - Drejtorite Tirana (1), Tirana (2) + Kavaje (3535)/ALUIZNI-Tirana Veri (ish Tirana 1) (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 74,040 2014-12-27 2014-12-29 11510940032014 Uje Aluizni Tirana uje tetor + nentor 2014 kont 159111 fat 1410+1411
  ALUIZNI - Drejtorite Tirana (1), Tirana (2) + Kavaje (3535)/ALUIZNI-Tirana Veri (ish Tirana 1) (3535) PC STORE Tirane 106,800 2014-12-27 2014-12-29 11310940032014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri Aluizni Tirana lik paisje,urdh prok nr 15 dt 10.12.2014,ftese 11.12.2014,njoft fit 16.12.2014,fat 3773 dt 18.12.2014 seri 18923843,fl hyr nr 4 dt 18.12.2014
  ALUIZNI - Drejtorite Tirana (1), Tirana (2) + Kavaje (3535)/ALUIZNI-Tirana Veri (ish Tirana 1) (3535) ELDI QAFMOLLA Tirane 227,640 2014-12-19 2014-12-23 11210940032014 Kancelari Aluizni Tirana kancelari up 14 05.12.14 ftese per oferte njoft fit 15.12.2014 fat 1906 s 19203256 fh 12 16.12.2014
  ALUIZNI - Drejtorite Tirana (1), Tirana (2) + Kavaje (3535)/ALUIZNI-Tirana Veri (ish Tirana 1) (3535) PC STORE Tirane 346,800 2014-12-16 2014-12-17 10810940032014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri Aluizni Tirana paisje informatike up 12 03.12.2014 fat 3732 09.12.2014 s 18923802 fh 03 09.12.2014
  ALUIZNI - Drejtorite Tirana (1), Tirana (2) + Kavaje (3535)/ALUIZNI-Tirana Veri (ish Tirana 1) (3535) SOFT & SOLUTION Tirane 337,596 2014-12-15 2014-12-16 11110940032014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave Aluizni Tirana mirembjajte pajisje informatike,up 11 dt 13.11.2014 fto dt 14.11.14,pv nr 2 dt 14.11.2014 kont 6688 dt 17.11.2014 fat nr 96 dt 04.12.2014 sr 16306664
  ALUIZNI - Drejtorite Tirana (1), Tirana (2) + Kavaje (3535)/ALUIZNI-Tirana Veri (ish Tirana 1) (3535) KEMINET Tirane 75,129 2014-12-12 2014-12-12 10510940032014 Sherbime te tjera Aluizni Tirana sherbim interneti,kont vazhdim nr 281 dt 29.01.2014 fat nr 550 dt 05.12.2014 sr 12254450
  ALUIZNI - Drejtorite Tirana (1), Tirana (2) + Kavaje (3535)/ALUIZNI-Tirana Veri (ish Tirana 1) (3535) TIRANA PAPER PROVIDE Tirane 233,100 2014-12-12 2014-12-12 10710940032014 Kancelari Aluizni Tirana blerje leter format,up nr 13 dt 04.12.2014,pv nr 2 dt 08.12.14,fat nr 794 dt 10.12.14,sr 17497694,fh nr 11 dt 10.12.2014
  ALUIZNI - Drejtorite Tirana (1), Tirana (2) + Kavaje (3535)/ALUIZNI-Tirana Veri (ish Tirana 1) (3535) SH.R.S.F "SNAJPER SECURITY" SH.P.K Tirane 219,360 2014-12-12 2014-12-12 10610940032014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes Aluizni Tirana roje private,kont vazhdim nr 1188 dt 30.04.2014 aneks kont nr 1188/1 dt 25.07.2014,fat nr 24 dt 11.12.2014 sr 15104973
  ALUIZNI - Drejtorite Tirana (1), Tirana (2) + Kavaje (3535)/ALUIZNI-Tirana Veri (ish Tirana 1) (3535) SH.R.S.F "SNAJPER SECURITY" SH.P.K Tirane 219,360 2014-12-04 2014-12-04 10410940032014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes Aluizni Tirana roje nentor 2014 kont va 1188 30.04.2014 aneks kont 1188/1 25.07.2014 fat 15104953
  ALUIZNI - Drejtorite Tirana (1), Tirana (2) + Kavaje (3535)/ALUIZNI-Tirana Veri (ish Tirana 1) (3535) BANKA CREDINS Tirane 2,226,267 2014-12-01 2014-12-02 10010940032014 Shtese page per vjetersi ne pune Aluizni Tirana paga nentor 2014 nr pun 49;49
  ALUIZNI - Drejtorite Tirana (1), Tirana (2) + Kavaje (3535)/ALUIZNI-Tirana Veri (ish Tirana 1) (3535) BANKA CREDINS Tirane 705,638 2014-12-01 2014-12-02 9910940032014 Shtese page per vjetersi ne pune Aluizni Tirana paga nentor 2014 nr pun 17;15
  ALUIZNI - Drejtorite Tirana (1), Tirana (2) + Kavaje (3535)/ALUIZNI-Tirana Veri (ish Tirana 1) (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 108,329 2014-12-01 2014-12-02 9810940032014 Paga baze Aluizni Tirana paga nentor 2014 nr pun 16;12
  ALUIZNI - Drejtorite Tirana (1), Tirana (2) + Kavaje (3535)/ALUIZNI-Tirana Veri (ish Tirana 1) (3535) MAJLIND LAMÇE Tirane 213,600 2014-12-02 2014-12-02 10210940032014 Kancelari Aluizni Tirana kancelari up 10 03.11.2014 ftese per of 04.11.2014 fat 27 21.11.2014 fh 10 21.11.2014