Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Aparati i Ministrise se Zhvillimit Urban dhe Turizmit (3535) All All 199,887,551.00 523 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Aparati i Ministrise se Zhvillimit Urban dhe Turizmit (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 169,187 2014-12-30 2014-12-31 54210940012014 Paga baze 1094001 MZHUT energji elektrike dhjetor 2014 kodi klientit TR2A080001195265,TR2A800001289243,1107586
  Aparati i Ministrise se Zhvillimit Urban dhe Turizmit (3535) HOUSE OF ARTS Tirane 35,000 2014-12-30 2014-12-31 53110940012014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune MZHUT qera salle program 5864 19.12.2014 fat 110 23.12.2014
  Aparati i Ministrise se Zhvillimit Urban dhe Turizmit (3535) NATASHA VASKA Tirane 21,600 2014-12-30 2014-12-31 54110940012014 Paga baze MZHUT materiale up 5911/1 22.12.2014 pv p 24.12.2014 fat 173 14719182 fh 9 24.12.2014
  Aparati i Ministrise se Zhvillimit Urban dhe Turizmit (3535) VODAFONE ALBANIA Tirane 95,770 2014-12-23 2014-12-30 51210940012014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune MZHUT TELEFON SHKRESA 8 DT 20.01.14 PERMBLEDHESE FATURASH 30.11.2014
  Aparati i Ministrise se Zhvillimit Urban dhe Turizmit (3535) PAERA Tirane 21,420 2014-12-29 2014-12-30 53010940012014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune MZHUT blerje tapet up 5951/1 24.12.2014 njoft 25.12.2014 fat 19437007 fh 36 26.12.2014
  Aparati i Ministrise se Zhvillimit Urban dhe Turizmit (3535) BANKA CREDINS Tirane 15,000 2014-12-29 2014-12-30 53310940012014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune MZHUT djeta brenda vendit shkr 5749 16.12.2014
  Aparati i Ministrise se Zhvillimit Urban dhe Turizmit (3535) DAJTI CONSTRUXION Tirane 191,760 2014-12-29 2014-12-30 52910940012014 Paga baze - Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune MZHUT paisje zyre up 5904/1 22.12.2014 fat 16633267 fh 36 24.12.2014
  Aparati i Ministrise se Zhvillimit Urban dhe Turizmit (3535) I. M.M. I Tirane 48,500 2014-12-28 2014-12-29 51410940012014 Shpenzime per honorare 1094001 MZHUT Qera salle shp. pritje, urdh.255 nr.5469 prot. dt.02.12.2014 fat.1469 dt.11.12.2014 seria 14712870
  Aparati i Ministrise se Zhvillimit Urban dhe Turizmit (3535) ANORIA Tirane 216,000 2014-12-28 2014-12-29 51810940012014 Elektricitet 1094001 MZHUT bl. perde, up.5488/1 dt.03.12.14 njf. fit.5488/3 dt.10.12.2014 pv. perf.12.12.2014 fat.70 dt.12.12.2014 nrs.14023934 pv. dorz.12.12.2014 fh.33 dt.12.12.2014
  Aparati i Ministrise se Zhvillimit Urban dhe Turizmit (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 118,852 2014-12-28 2014-12-29 51610940012014 Elektricitet 1094001 MZHUT energji elektrike nentor 2014 nr matesit6937442,8032438,860640
  Aparati i Ministrise se Zhvillimit Urban dhe Turizmit (3535) PC STORE Tirane 197,400 2014-12-28 2014-12-29 52110940012014 Derdhur gabim, te vitit ne vazhdim,Te Dala 1094001 MZHUT shpenz. bl aparate up.5357/1 dt.24.11.14 njof. fit.5357/5 dt.04.12.2014 pv. perf.05.12.2014 fat.3609 dt.05.12.14 nrs.18923679 marrje dorez.05.12.14 fh. 32 dt.05.12.2014
  Aparati i Ministrise se Zhvillimit Urban dhe Turizmit (3535) I.V.I.A Tirane 384,000 2014-12-28 2014-12-29 52810940012014 Garanci pasurore e te denuarve, te viteve te meparshme,Te Dala 1094001 MZHUT Bl sistemi up.5659/1 dt.11.12.14 fit.12.12.2014 kont.5659/4 dt.15.12.14 marrje 19.12.14 fat.225 dt19.12.14 nrs.01161476 pv. perf.19.12.14
  Aparati i Ministrise se Zhvillimit Urban dhe Turizmit (3535) INSTITUTI I MODELIMEVE NE BIZNES Tirane 216,000 2014-12-28 2014-12-29 52610940012014 Udhetim i brendshem 1094001 MZHUT Bl.instalim program up.5301/1 dt.20.11.14 njof. fit.5301/7 dt.10.12.14 kont.5301/8 dt.15.12.2014 marrje dorez.19.12.14 fat925 dt.19.12.14 nrs.16310629 pv. perf.11.12.14
  Aparati i Ministrise se Zhvillimit Urban dhe Turizmit (3535) FORMULA Tirane 35,880 2014-12-28 2014-12-29 52210940012014 Sherbime te tjera 1094001 MZHUT Bl. fikese zjarri up.566/1 dt.11.12.2014 njof. fit.5661/3 dt.17.12.2014 pv. perf.18.12.2014 fat.1712 dt.18.12.14 nrs.18440407 marrje dorez,18.12.2014 fh. nr.34 dt.18.12.2014
  Aparati i Ministrise se Zhvillimit Urban dhe Turizmit (3535) MANIACARD-FREE CARD ADVERTISING MEDIA Tirane 154,800 2014-12-28 2014-12-29 51910940012014 Sherbime telefonike 1094001 MZHUT Diajn kartolina, up.5517/1 dt.04.12.14 njof. fit.5517/3 dt.10.12.14 pv. perf.11.12.2014 pv. dorez.04.12.2014 fat672 dt.11.12.2014 nrs.15345336 fh.36 dt.11.12.2014
  Aparati i Ministrise se Zhvillimit Urban dhe Turizmit (3535) EUROSIG SHA Tirane 34,080 2014-12-28 2014-12-29 51510940012014 Elektricitet 1094001 MZHUT siguracion up.5660/1 dt.11.12.14 pv. njof. fit.12.12.2014 pv. perf.15.12.2014 fat.780 dt.15.12.14 nrs.18560780
  Aparati i Ministrise se Zhvillimit Urban dhe Turizmit (3535) "DIPLOMAT H Y " Tirane 120,000 2014-12-28 2014-12-29 52410940012014 Posta dhe sherbimi korrier 1094001 MZHUT Shpenzime qera salle , prog.5875 dt.19.12.2014 fat.1524 dt.22.12.2014 seria 16012287
  Aparati i Ministrise se Zhvillimit Urban dhe Turizmit (3535) INSTITUTI I MODELIMEVE NE BIZNES Tirane 384,000 2014-12-29 2014-12-29 52310940012014 Elektricitet MZHUT Bl. program harta up.nr.5199/1 dt.14.11.14 njof. fit.5199/3 dt.19.11.2014 kont.5199/5 dt.19.11.14 akt. marrje dorez.18.12.2014 fat.918 dt.18.12.2014 nrs.16310619
  Aparati i Ministrise se Zhvillimit Urban dhe Turizmit (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 87,156 2014-12-28 2014-12-29 51710940012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve MZHUT gazete shtator dhjetor 2014 kontrate 29 dt.07.01.2014 fat.503,504 dt.16.12.2014 seria 12594953,12594954
  Aparati i Ministrise se Zhvillimit Urban dhe Turizmit (3535) SI & CO COMPANY Tirane 27,600 2014-12-28 2014-12-29 52010940012014 Elektricitet 1094001 MZHUT shpenz. vaj up.5795/1 dt.17.12.14 njof. fit.19.12.2014 pv perf.19.12.2014 fat.46 dt.19.12.2014 nrs.16290498 fh.37 dt.19.12.14 vert. dorz.19.12.2014