Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Sherbimi Gjeologjik Shqiptar (3535) All All 124,708,182.00 414 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Sherbimi Gjeologjik Shqiptar (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 10,908 2014-12-30 2014-12-31 44810930052014 Posta dhe sherbimi korrier 602 SHGJSH posta,fat nr 5191 dt 30.12.2014,seri 16482716
  Sherbimi Gjeologjik Shqiptar (3535) KRIJON Tirane 425,400 2014-12-30 2014-12-31 44910930052014 Materiale dhe pajisje labratorik e te sherbimit publik 602 SHGJSH plehra kimike,up nr 35 dt 20.10.2014,ftese per oferte dt 1222/7 dt 24.10.2014,njoftim fit dt 24.10.2014,fat nr 14504 d t26.11.2014,seri 16346421,fh nr 8 dt 26.11.2014
  Sherbimi Gjeologjik Shqiptar (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 992 2014-12-29 2014-12-30 44110930052014 Sherbime te tjera 602 SHGJSH tatim ne burim
  Sherbimi Gjeologjik Shqiptar (3535) BANKA CREDINS Tirane 298,453 2014-12-29 2014-12-30 44510930052014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 602 SHGJSH vendim gjyqi per Leonard Gunbardhi,vendim nr 3823 dt 07.07.2014,3911 dt 23.100.2014
  Sherbimi Gjeologjik Shqiptar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 38,500 2014-12-29 2014-12-30 44410930052014 Udhetim i brendshem 602 SHGJSH dieta,shkrese nr 1663 dt 26.12.2014,bordero dt 26.12.2014
  Sherbimi Gjeologjik Shqiptar (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 33,161 2014-12-29 2014-12-30 44710930052014 Sherbime te tjera 602 SHGJSH tatim ne burim vendim gjyqi per Leonard Gunbardhi,vendim nr 3823 dt 07.07.2014,3911 dt 23.100.2014
  Sherbimi Gjeologjik Shqiptar (3535) BANKA CREDINS Tirane 8,920 2014-12-29 2014-12-30 44010930052014 Sherbime te tjera 602 SHGJSH pagese oponence,shkrese nr 1652 dt 24.12.2014,kontrate dt 17.12.2014,bordero bashkangjitur
  Sherbimi Gjeologjik Shqiptar (3535) TMC TRAINING MANAGEMENT CONSULTING Tirane 96,000 2014-12-29 2014-12-30 44210930052014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 602 SHGJSH sherbim auditimi,up nr 44/1 dt 12.11.2014,ftese per oferte dt 12.11.2014,njoftim fit dt 12.11.2014,fat nr 25 d t19.12.2014,seri 12260534
  Sherbimi Gjeologjik Shqiptar (3535) BANKA CREDINS Tirane 181,500 2014-12-29 2014-12-30 44310930052014 Udhetim i brendshem 602 SHGJSH dieta,shkrese nr 1663 dt 26.12.2014,bordero dt 26.12.2014
  Sherbimi Gjeologjik Shqiptar (3535) ALI VESELI Tirane 87,000 2014-12-29 2014-12-30 44610930052014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore 602 SHGJSH mirembajtje,up nr 33 d t01.10.2014,ftese per oferte dt 01.10.2014,njoftim fit dt 06.10.2014,fat nr 25 dt 10.10.2014,seri 0008271
  Sherbimi Gjeologjik Shqiptar (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 100,886 2014-12-23 2014-12-24 43510930052014 Elektricitet 1093005 602 SHGJSH energji,kontrate 35033369,20028868,86137719,60092587,41014271,24001871,17045546,30038144254,30068032011,60012024422,30038034385,30038144255,10036000326 fat dt 30.11.2014
  Sherbimi Gjeologjik Shqiptar (3535) BANKA CREDINS Tirane 125,500 2014-12-23 2014-12-24 43910930052014 Udhetim i brendshem 602 SHGJSH dieta projektet,shkrese nr 1633 dt 23.12.2014,bordeo dt 23.12.2014
  Sherbimi Gjeologjik Shqiptar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 74,000 2014-12-23 2014-12-24 43810930052014 Udhetim i brendshem 602 SHGJSH dieta projektet,shkrese nr 1633 dt 23.12.2014,bordeo dt 23.12.2014
  Sherbimi Gjeologjik Shqiptar (3535) BANKA CREDINS Tirane 88,000 2014-12-23 2014-12-24 43610930052014 Udhetim i brendshem 602 SHGJSH dieta projektet me akti(MENTORI),shkrese nr 117/1 dt 11.04.2014,bodedo dt 23.12.2014
  Sherbimi Gjeologjik Shqiptar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 88,000 2014-12-23 2014-12-24 43710930052014 Udhetim i brendshem 602 SHGJSH dieta projektet me akti(MENTORI),shkrese nr 117/1 dt 11.04.2014,bodedo dt 23.12.2014
  Sherbimi Gjeologjik Shqiptar (3535) BANKA CREDINS Tirane 159,500 2014-12-19 2014-12-23 43210930052014 Udhetim i brendshem 602 SHGJSH dieta,per projektet,kontrate nr 293 dt 31.03.2014,bordero bashkangjitur
  Sherbimi Gjeologjik Shqiptar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 5,500 2014-12-19 2014-12-23 43110930052014 Udhetim i brendshem 602 SHGJSH dieta,per projektet,shkrese nr 1616 dt 19.12.2014,bordero bashkangjitur
  Sherbimi Gjeologjik Shqiptar (3535) PLUS COMMUNICATION Tirane 58,221 2014-12-19 2014-12-23 42810930052014 Sherbime telefonike 602 SHGJSH karburant,telefon,kodi 22091,fat dt 30.11.2014,seri 119386119
  Sherbimi Gjeologjik Shqiptar (3535) AUREL LUTAJ Tirane 210,000 2014-12-19 2014-12-23 43410930052014 Libra dhe publikime profesionale 602 SHGJSH botim materiale,up nr 23 dt 27.05.2014,ftese per oferte dt 27.05.2014,njoftim fit dt 02.06.2014,fat nr 14 dt 04.12.2014,seri 09156714,fh nr 58 dt 04.12.2014
  Sherbimi Gjeologjik Shqiptar (3535) BANKA CREDINS Tirane 75,380 2014-12-19 2014-12-23 43010930052014 Udhetim i brendshem 602 SHGJSH dieta,per projektet,shkrese nr 1616 dt 19.12.2014,bordero bashkangjitur