Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Agjencia Kombetare Berthamore (3535) All All 6,980,216.00 114 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Agjencia Kombetare Berthamore (3535) "ABCOM" Tirane 12,400 2014-12-23 2014-12-24 13710930042014 Sherbime telefonike 602 AKOB internet,kodi 33017,fat nr 118210286 dt 31.07.2014
  Agjencia Kombetare Berthamore (3535) RAY Tirane 40,000 2014-12-23 2014-12-24 13610930042014 Shpenzime per pritje e percjellje 602 AKOB pritje-percjellje,urdher nr 29 d t09.12.2014,fat nr 1 dt 11.12.2014,seri 18515101,program pritje dt 09.12.2014
  Agjencia Kombetare Berthamore (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 9,975 2014-12-18 2014-12-19 13510930042014 Elektricitet 1093004 602 AKOB energji,kontrate TR2A110003013062,fat dt 30.11.2014,seri 618651962
  Agjencia Kombetare Berthamore (3535) PAERA Tirane 197,880 2014-12-16 2014-12-18 13310930042014 Shpenz. per rritjen e AQT - mjete te tjera 231 AKOB pajisje,up nr 37 dt 19.11.2014,ftese per ofert dt 20.11.2014,njoftim fit dt 10.12.2014,fat nr 165 dt 12.12.2014,seri 15923090,fh nr 23 dt 12.12.2014
  Agjencia Kombetare Berthamore (3535) VODAFONE ALBANIA Tirane 10,409 2014-12-16 2014-12-17 13410930042014 Sherbime telefonike 602 AKOB telefon,kodi 1054764,fat dt 01.12.2014,seri 1236627900
  Agjencia Kombetare Berthamore (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 1,080 2014-12-11 2014-12-12 13010930042014 Posta dhe sherbimi korrier 602 AKOB posta,fat nr 4662 dt 26.11.2014,seri 16482939
  Agjencia Kombetare Berthamore (3535) BANKA CREDINS Tirane 34,800 2014-12-02 2014-12-03 12910930042014 Paga baze 600 AKOB page bordero bashkangjitur
  Agjencia Kombetare Berthamore (3535) ATOM Tirane 7,600 2014-12-02 2014-12-03 12810930042014 Sherbime te tjera 602 AKOB materiale,up nr 38 d t25.11.2014,pv dt 26.11.2014,fat nr 1221 dt 27.11.2014,seri 16788573,fh nr 22 dt 27.11.2014
  Agjencia Kombetare Berthamore (3535) "ABCOM" Tirane 4,343 2014-12-02 2014-12-03 12710930042014 Sherbime telefonike 602 AKOB telefon,kodi 33017,fat dt 12.11.2014
  Agjencia Kombetare Berthamore (3535) BANKA CREDINS Tirane 9,000 2014-12-01 2014-12-02 12510930042014 Sherbime te tjera 602 AKOB sherbime,te tjera,kontrate nr 27 d t01.04.2014 ne vazhdim,lista bashkangjitur,mbajtur tatim ne burim
  Agjencia Kombetare Berthamore (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 1,000 2014-12-01 2014-12-02 12610930042014 Sherbime te tjera 602 AKOB tatim ne burim
  Agjencia Kombetare Berthamore (3535) BANKA CREDINS Tirane 438,576 2014-12-01 2014-12-02 12410930042014 Shtese page per vjetersi ne pune 600 AKOB shpenzime page nentor 2014 np pl/fakt 7 listpagesa bashkengjitur
  Agjencia Kombetare Berthamore (3535) SENKA Tirane 7,084 2014-11-13 2014-11-14 12110930042014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore 602 AKOB mirembajtje,up nr 36 dt 27.10.2014,pv dt 28.10.2014,fat nr 8 dt 29.10.2014,seri 14368802
  Agjencia Kombetare Berthamore (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 255 2014-11-13 2014-11-14 12310930042014 Elektricitet 602 AKOB uje,kontrate 159293,fat dt 21.10.2014
  Agjencia Kombetare Berthamore (3535) VODAFONE ALBANIA Tirane 4,959 2014-11-13 2014-11-14 12210930042014 Sherbime telefonike 602 AKOB telefon,kodi 1054764,fat dt 01.11.2014,seri 123604038
  Agjencia Kombetare Berthamore (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 432 2014-11-07 2014-11-11 11310930042014 Posta dhe sherbimi korrier 602 AKOB posta,fat nr 4275 dt 26.10.2014,seri 1259604
  Agjencia Kombetare Berthamore (3535) BANKA CREDINS Tirane 9,000 2014-11-07 2014-11-10 11710930042014 Sherbime te tjera 602 AKOB sherbime,te tjera,kontrate nr 27 d t01.04.2014 ne vazhdim,lista bashkangjitur,mbajtur tatim ne burim
  Agjencia Kombetare Berthamore (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 1,000 2014-11-07 2014-11-10 11810930042014 Sherbime te tjera 602 AKOB tatim ne burim
  Agjencia Kombetare Berthamore (3535) SENKA Tirane 7,084 2014-11-07 2014-11-10 11410930042014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore 602 AKOB mirembajtje,up nr 30 dt 16.10.2014,pv dt 17.10.2014,fat nr 4 dt 19.10.2014,seri 14368802
  Agjencia Kombetare Berthamore (3535) SENKA Tirane 7,084 2014-11-07 2014-11-10 11510930042014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore 602 AKOB mirembajtje,up nr 27 dt 10.10.2014,pv dt 10.10.2014,fat nr 2 dt 10.10.2014,seri 14368802