Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Keshilli Kombetar i Kontabilitetit (3535) All All 5,837,590.00 124 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Keshilli Kombetar i Kontabilitetit (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 123,650 2014-12-16 2014-12-19 14310820012014 Shpenzime per honorare 1082001 K.Kombetar Kontabilitetit PERKTHIM URDHER 18 D 16/12/14,LIST PAGESE 2014
  Keshilli Kombetar i Kontabilitetit (3535) PRO CREDIT BANK Tirane 13,500 2014-12-16 2014-12-19 14910820012014 Shpenzime per honorare 1082001 K.Kombetar Kontabilitetit HONORAR, URDHER 19 D 16/12/14,LIST PAGESE 2014
  Keshilli Kombetar i Kontabilitetit (3535) ALPHA BANK -- ALBANIA Tirane 18,000 2014-12-16 2014-12-19 14510820012014 Shpenzime per honorare 1082001 K.Kombetar Kontabilitetit HONORAR, URDHER 19 D 16/12/14,LIST PAGESE 2014
  Keshilli Kombetar i Kontabilitetit (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 40,500 2014-12-16 2014-12-18 14610820012014 Shpenzime per honorare 1082001 K.Kombetar Kontabilitetit HONORAR, URDHER 19 D 16/12/14,LIST PAGESE 2014
  Keshilli Kombetar i Kontabilitetit (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 13,500 2014-12-16 2014-12-18 14710820012014 Shpenzime per honorare 1082001 K.Kombetar Kontabilitetit HONORAR, URDHER 19 D 16/12/14,LIST PAGESE 2014
  Keshilli Kombetar i Kontabilitetit (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 27,000 2014-12-16 2014-12-18 14810820012014 Shpenzime per honorare 1082001 K.Kombetar Kontabilitetit HONORAR, URDHER 19 D 16/12/14,LIST PAGESE 2014
  Keshilli Kombetar i Kontabilitetit (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 12,500 2014-12-16 2014-12-17 15010820012014 Shpenzime per honorare 1082001 K.Kombetar Kontabilitetit TATIM HONORAR, URDHER 19 D 16/12/14
  Keshilli Kombetar i Kontabilitetit (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 1,249 2014-12-16 2014-12-17 14410820012014 Shpenzime per honorare 1082001 K.Kombetar Kontabilitetit TATIM PERKTHIM URDHER 18 D 16/12/14,LIST PAGESE 2014
  Keshilli Kombetar i Kontabilitetit (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 10,196 2014-12-11 2014-12-12 14010820012014 Sherbime telefonike 1082001 K.Kombetar Kontabilitetit TEL,KLIENT 310001729004,FAT 718717708 D 30/11/14
  Keshilli Kombetar i Kontabilitetit (3535) DHIMITER VASI (K81310021J) Tirane 9,300 2014-12-09 2014-12-11 13910820012014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative 1082001 K.Kombetar Kontabilitetit kartolina,up 15 d 9/12/14,pv vl te vogel,fat 247 d 9/12/14 s 16337915,fh 4 d 9/12/14
  Keshilli Kombetar i Kontabilitetit (3535) PASTRIME SILVIO Tirane 5,340 2014-12-09 2014-12-10 13810820012014 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit 1082001 K.Kombetar Kontab, pastrim,kon vazh 24/2/14,fat 711 d 4/12/14 s 17650159
  Keshilli Kombetar i Kontabilitetit (3535) INFOSOFT OFFICE SHA Tirane 103,200 2014-12-04 2014-12-04 13710820012014 Kancelari 1082001 K.Kombetar Kontabilitetit KANCELARI,UP 13 D 24/11/14,FT OF 24/11/14,FAT 119806748 D 1/12/14,FH 2 D 3/12/14
  Keshilli Kombetar i Kontabilitetit (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 4,901 2014-12-04 2014-12-04 13610820012014 Elektricitet 1082001 K.Kombetar Kontabilitetit ENERGJI,KONTR TR1H110036181817,FAT 6181069
  Keshilli Kombetar i Kontabilitetit (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 27,000 2014-12-03 2014-12-03 13210820012014 Shpenzime per honorare 1082001 K.Kombetar Kontabilitetit honorare,urdher 17 d 25/11/14,list pagese 2014
  Keshilli Kombetar i Kontabilitetit (3535) ALPHA BANK -- ALBANIA Tirane 18,000 2014-12-03 2014-12-03 12910820012014 Shpenzime per honorare 1082001 K.Kombetar Kontabilitetit honorare,urdher 17 d 25/11/14,list pagese 2014
  Keshilli Kombetar i Kontabilitetit (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 40,500 2014-12-03 2014-12-03 13010820012014 Shpenzime per honorare 1082001 K.Kombetar Kontabilitetit honorare,urdher 17 d 25/11/14,list pagese 2014
  Keshilli Kombetar i Kontabilitetit (3535) PASTRIME SILVIO Tirane 5,340 2014-12-03 2014-12-03 13410820012014 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit 1082001 K.Kombetar Kontabilitetit pastrim,kon vazh 24/2/14,fat 667 d 29/11/14 s 17650115
  Keshilli Kombetar i Kontabilitetit (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 13,500 2014-12-03 2014-12-03 13110820012014 Shpenzime per honorare 1082001 K.Kombetar Kontabilitetit honorare,urdher 17 d 25/11/14,list pagese 2014
  Keshilli Kombetar i Kontabilitetit (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 11,000 2014-12-03 2014-12-03 13310820012014 Shpenzime per honorare 1082001 K.Kombetar Kontabilitetit tatim honorare,urdher 17 d 25/11/14
  Keshilli Kombetar i Kontabilitetit (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 426 2014-12-03 2014-12-03 13510820012014 Posta dhe sherbimi korrier 1082001 K.Kombetar Kontabilitetit posta,fat 4718 d 26/11/14 s 16482995