Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Inspektoriati i Larte i Kontrollit dhe Deklarimit te Pasurive (3535) All All 74,581,630.00 282 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Inspektoriati i Larte i Kontrollit dhe Deklarimit te Pasurive (3535) S A L U G A Tirane 324,504 2014-12-27 2014-12-29 28610760012014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme ILDKP lik tmater hidrosanitare,,urdh prok nr 5430 dt 17.11.2014,njof fit 12.12.2014,fat 15856773 nr 374 dt 16.12.2014,fl hyr nr 48 dt 16.12.2014
  Inspektoriati i Larte i Kontrollit dhe Deklarimit te Pasurive (3535) ARK - IT Tirane 1,916,038 2014-12-24 2014-12-26 29510760012014 Shpenz. per rritjen e AQT - instalimi i sistemit te kompjuterave ILDKP lik moduli sist HIDAA ,urdh prokm nr 4341/1 dt dt 7.10.2014,rap permbl 28.10.2014,njoft fit APP dt 03.112014,kontr 5303 dt 6.11.2014,,fat 798 dt 23.12.2014 seri 12303267,fl hyr nr 54 dt 23.12.2014
  Inspektoriati i Larte i Kontrollit dhe Deklarimit te Pasurive (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 221,579 2014-12-24 2014-12-26 29210760012014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna ILDKP lik vendim gjyqi ,Fjorida kalco,vendim gjykate 499 dt 26.09.2014,urdher 1674 dt 24.12.2014
  Inspektoriati i Larte i Kontrollit dhe Deklarimit te Pasurive (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 250,115 2014-12-24 2014-12-26 29610760012014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna ILDKP lik vendim gjyqi ,Kozeta Ndoi,vendim gjykate 5716dt 11.10.2014,vend KSHC nr 162 dt 22.07.2014,vend 705 dt 24.2.2014
  Inspektoriati i Larte i Kontrollit dhe Deklarimit te Pasurive (3535) KEVITAN Tirane 36,000 2014-12-24 2014-12-26 29310760012014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera paisje zyre ILDKP lik montim kamera,urdh prok nr 5638 dt 18.12.2014,shpallje fit 22.12.2014,fat 61 dt 22.12.2014 seri 11826261,fl hyr nr 53 dt 22.12.2014
  Inspektoriati i Larte i Kontrollit dhe Deklarimit te Pasurive (3535) "FREDI" Tirane 318,600 2014-12-24 2014-12-26 29410760012014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes ILDKP lik rip ashensora,urdh prok nr 5614 dt 16.12.2014,shpallje fit 19.12.2014,kontr 5614/1 dt 19.12.2014,fat 1385 dt 23.12.2014 seri 15892635,sit punimesh 23.12.2014
  Inspektoriati i Larte i Kontrollit dhe Deklarimit te Pasurive (3535) ALB - SIGURACION Tirane 56,000 2014-12-23 2014-12-24 29110760012014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit ILDKP lik sig karton jeshil,urdh prok nr 5650 dt 13.12.2014,njof fit 20.12.2014,fat 18303519 nr 119 dt 22.12.2014
  Inspektoriati i Larte i Kontrollit dhe Deklarimit te Pasurive (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 7,250 2014-12-23 2014-12-24 28910760012014 Uniforma dhe veshje te tjera speciale ILDKP lik lik perparese pune urdh prok nr 5616 dt 16.12.2014,proc verb dt 16.12.2014,fat 642 dt 16.12.2014 seri 17851600,,fl hyr nr 49 dt 16.12.2014
  Inspektoriati i Larte i Kontrollit dhe Deklarimit te Pasurive (3535) ALB - SIGURACION Tirane 15,000 2014-12-23 2014-12-24 28510760012014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit ILDKP lik sig TPLil,urdh prok nr 5618 dt 16.12.2014,njof fit 17.12.2014,polica sig.seri 1432580,nr 591 dt 18.12.2014
  Inspektoriati i Larte i Kontrollit dhe Deklarimit te Pasurive (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 138,412 2014-12-23 2014-12-24 28810760012014 Paga baze ILDKP lik page, dif page Elvira daberdaku vendim 5565 dt 4.12.2014
  Inspektoriati i Larte i Kontrollit dhe Deklarimit te Pasurive (3535) DHIMITER VASI (K81310021J) Tirane 41,280 2014-12-23 2014-12-24 29010760012014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme ILDKP lik lik kartolina,urdh prok nr 5617 dt 16.12.2014,shpallje fit dt 19.12.2014 fat seri 19404010 nr 292 dt 18.12.2014,fl hyr nr 51 dt 18.12.2014
  Inspektoriati i Larte i Kontrollit dhe Deklarimit te Pasurive (3535) DENISA BESHAJ Tirane 45,600 2014-12-23 2014-12-24 28710760012014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme ILDKP lik tapete kembesh,urdh prok nr 5613 dt 16.12.2014,njof fit 18.12.2014,fat 18243965 nr 15dt 19.12.2014,fl hyr nr 52 dt 19.12.2014
  Inspektoriati i Larte i Kontrollit dhe Deklarimit te Pasurive (3535) ALBANIA MOTOR COMPANY Tirane 3,984,000 2014-12-19 2014-12-22 28110760012014 Shpenz. per rritjen e AQT - mjete te tjera ILDKP lik sherbime urdh prok nr 4940 dt 07.10.2014,njoft fit 29.10.2014kontr 6.11.2014,fat 18567147 dt 16.12.2014 nr 377,fl hyr nr 47 dt 16.12.2014,proc verb dt 16.12.2014
  Inspektoriati i Larte i Kontrollit dhe Deklarimit te Pasurive (3535) GJELBERIMI 2000 Tirane 126,000 2014-12-19 2014-12-22 28410760012014 Sherbime te tjera ILDKP lik sherbime urdh prok nr 5054 dt 16.10.2014,shpallje fit 24.10.2014,fat 74 dt 17.12.2014 seri 13164940,fl hyr nr 50dt 17.12.2014
  Inspektoriati i Larte i Kontrollit dhe Deklarimit te Pasurive (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 244,965 2014-12-19 2014-12-22 28310760012014 Transferime per pensionet suplementare shteterore ILDKP lik ndihme emenjehershme urdh 5573 dt 19.12.2014,shkrese min Fin 1699/1 dt 16.12.2014,listepage
  Inspektoriati i Larte i Kontrollit dhe Deklarimit te Pasurive (3535) NATASHA BREGASI Tirane 160,000 2014-12-19 2014-12-22 28210760012014 Sherbime te tjera ILDKP lik mater elektr urdh prok nr 5533 dt 1.12.2014,shpallje fit 4.12.2014,fat 9-10 dt 15.12.2014 seri 008683+85,fl hyr nr 45 dt 15.12.2014
  Inspektoriati i Larte i Kontrollit dhe Deklarimit te Pasurive (3535) PASTRIME SILVIO Tirane 78,000 2014-12-16 2014-12-18 27910760012014 Sherbime te tjera ILDKP lik mater urdh prok nr 5548 dt 03.12.2014,.njoft fit 04.12.2014,fat 17650167 dt 09.12.2014 nr 719, situac 9.12.2014
  Inspektoriati i Larte i Kontrollit dhe Deklarimit te Pasurive (3535) EKOPRODUKT&PLANET STORE Tirane 47,400 2014-12-16 2014-12-18 27810760012014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme ILDKP lik mater urdh prok nr 5411 dt 14.11.2014,.njoft fit 12.12.2014,fat 17106116 dt 15.12.2014 nr 45,fl hyr nr 43 dt 15.12.2014
  Inspektoriati i Larte i Kontrollit dhe Deklarimit te Pasurive (3535) IMER YMERI Tirane 15,000 2014-12-16 2014-12-18 27510760012014 Shpenzime te tjera transporti ILDKP lik larje automj urdh prok nr 2223 dt 05.05.2014,kontr 2638 dt 12.05.2014,fat 6704240 nr 42 dt 10.12.2014
  Inspektoriati i Larte i Kontrollit dhe Deklarimit te Pasurive (3535) ATOM Tirane 914,040 2014-12-17 2014-12-18 27610760012014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri ILDKP lik lik kompiutera urdh prok nr 55279 dt 05.11.2014,shpallje fituesi 25.11.2014,kontr 5564 dt 3.12.2014,fat 1252 dt 4.12.2014,seri 18850504,fl hyr nr 41 dt 4.12.2014