Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Dega e Instat rrethi Vlore (3737) All All 2,823,180.00 106 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Dega e Instat rrethi Vlore (3737) POSTA SHQIPTARE SH.A Vlore 1,920 2014-12-19 2014-12-23 12310500372014 Paga baze POSTA SARANDA NENTOR 2014 NR.FAT.505 STATISTIKA 1050037
  Dega e Instat rrethi Vlore (3737) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Vlore 352 2014-12-19 2014-12-23 12510500372014 Shpenzime te tjera personeli 1050037 ENERGJI NR.FAT.618651115 STATISTIKA 1050037
  Dega e Instat rrethi Vlore (3737) RAIFFEISEN BANK SH.A Vlore 25,300 2014-12-19 2014-12-23 12210500372014 Uje DIETA DHJETOR 2014 STATISTIKA 1050037
  Dega e Instat rrethi Vlore (3737) DEGA TATIMEVE SARANDE Vlore 4,444 2014-12-09 2014-12-09 11510500372014 Shpenzime per honorare TATIM NE BURIM QERA AMBJENTI STATISTIKA 1050037
  Dega e Instat rrethi Vlore (3737) POSTA SHQIPTARE SH.A Vlore 2,208 2014-12-09 2014-12-09 11610500372014 Shpenzime per honorare POSTA NR.SERIE 12598668 STATISTIKA 1050037
  Dega e Instat rrethi Vlore (3737) BANKA KOMBETARE TREGTARE Vlore 20,000 2014-12-09 2014-12-09 11410500372014 Shpenz. per rritjen e AQT - sistemime dhe rregullime te tokave SHLYERJE QERA AMBJENTI PER SPIRO NONI NR.LLOG415412865 DHE IBAN AL7420563152412865CLIDCLALLS NGA STATISTIKA 1050037
  Dega e Instat rrethi Vlore (3737) NDERMARRJA E UJESJELLSIT SARANDE Vlore 144 2014-11-20 2014-11-21 11010500372014 Posta dhe sherbimi korrier UJE TETOR 2014 SARANDA NR.FAT.310053 STATISTIKA 1050037
  Dega e Instat rrethi Vlore (3737) ALBTELEKOM SH.A. Vlore 6,766 2014-11-20 2014-11-21 11110500372014 Udhetim jashte shtetit TELEFON VLORE TETOR 2014 NR.SERIE 718845045 STATISTIKA 1050037
  Dega e Instat rrethi Vlore (3737) POSTA SHQIPTARE SH.A Vlore 1,776 2014-11-20 2014-11-21 10810500372014 Elektricitet POSTA SARANDA TEOR 2014 NR.SERIE 12583270 STATISTIKA 1050037
  Dega e Instat rrethi Vlore (3737) ALBTELEKOM SH.A. Vlore 2,468 2014-11-20 2014-11-21 10710500372014 Elektricitet TELEFON SARANDA TETOR 2014 NR.SERIE 718781765 STATISTIKA 1050037
  Dega e Instat rrethi Vlore (3737) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Vlore 285 2014-11-20 2014-11-21 10910500372014 Posta dhe sherbimi korrier 1050037 ENERGJI TETOR 2014 NR.FAT.616983979 STATIATIKA 1050037
  Dega e Instat rrethi Vlore (3737) BANKA KOMBETARE TREGTARE Vlore 20,000 2014-11-03 2014-11-04 10310500372014 Kancelari SHLYERJE QERA AMBJENTI PER SPIRO NONI NR.LLOG415412865 DHE IBAN AL7420563152412865CLIDCLALLS NGA STATISTIKA 1050037
  Dega e Instat rrethi Vlore (3737) RAIFFEISEN BANK SH.A Vlore 17,020 2014-11-03 2014-11-04 10510500372014 Paga baze - Te tjera paga me kontrate DIETA TETOR 2014 STATISTIKA 1050037
  Dega e Instat rrethi Vlore (3737) RAIFFEISEN BANK SH.A Vlore 188,347 2014-11-03 2014-11-04 10210500372014 Elektricitet PAGAT TETOR 2014 STATISTIKA 1050037
  Dega e Instat rrethi Vlore (3737) POSTA SHQIPTARE SH.A Vlore 1,416 2014-10-29 2014-10-30 10110500372014 Posta dhe sherbimi korrier POSTA SARANDA SHTATOR 2014 NR.SERIE 12583321 STATISTIKA 1050037
  Dega e Instat rrethi Vlore (3737) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Vlore 739 2014-10-16 2014-10-17 9910500372014 Paga baze 1050037 ENERGJI SHTATOR 2014 NR.FATURE 616333402 STATISTIKA 1050037
  Dega e Instat rrethi Vlore (3737) ALBTELEKOM SH.A. Vlore 4,089 2014-10-14 2014-10-15 9610500372014 TVSH mbi mallrat dhe sherbimet brenda vendit TELEFON SHTATOR 2014 NR.SERIE 718657182 STATISTIKA 1050037
  Dega e Instat rrethi Vlore (3737) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Vlore 1,142 2014-10-07 2014-10-08 9010500372014 Te tjera paga me kontrate 1050037 ENERGJI NR.FAT.615064787 STATISTIKA 1050037
  Dega e Instat rrethi Vlore (3737) POSTA SHQIPTARE SH.A Vlore 2,640 2014-10-07 2014-10-08 9510500372014 Elektricitet POSTA NR.SERIE 11514161 STATISTIKA 1050037
  Dega e Instat rrethi Vlore (3737) NDERMARRJA E UJESJELLSIT SARANDE Vlore 144 2014-10-07 2014-10-08 9310500372014 Elektricitet UJE GUSHT SARANDE NR.FATURE 88206106 STATISTIKA 1050037