Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Dega e Instat rrethi Shkoder (3333) All All 1,942,922.00 50 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Dega e Instat rrethi Shkoder (3333) RAIFFEISEN BANK SH.A Shkoder 12,920 2014-12-18 2014-12-19 10810500342014 Udhetim i brendshem INSTAT SHKODER SHPENZIME UDHETIMI
  Dega e Instat rrethi Shkoder (3333) UJESJELLES QYTETI SHKODER Shkoder 1,660 2014-12-17 2014-12-17 10610500342014 Uje INSTAT SHKODER ft 3364198 dt 30.11.2014
  Dega e Instat rrethi Shkoder (3333) POSTA SHQIPTARE SH.A Shkoder 4,596 2014-12-17 2014-12-17 10510500342014 Posta dhe sherbimi korrier INSTAT SHKODER ft 16487189/287/889 30.11.2014
  Dega e Instat rrethi Shkoder (3333) ALBTELEKOM SH.A. Shkoder 5,124 2014-12-17 2014-12-17 10710500342014 Sherbime telefonike INSTAT SHKODER ft 718992829 dt 30.11.2014/8034/205/924/
  Dega e Instat rrethi Shkoder (3333) RAIFFEISEN BANK SH.A Shkoder 26,368 2014-12-11 2014-12-12 9910500342014 Udhetim i brendshem INSTAT SHKODER DIETA
  Dega e Instat rrethi Shkoder (3333) RAIFFEISEN BANK SH.A Shkoder 147,139 2014-12-01 2014-12-02 9810500342014 Paga baze INSTAT SHKODER PAGE
  Dega e Instat rrethi Shkoder (3333) UJESJELLES QYTETI SHKODER Shkoder 1,660 2014-11-17 2014-11-17 9610500342014 Uje INSTAT SHKODER ft 3357775 dt 31.10.2014
  Dega e Instat rrethi Shkoder (3333) ALBTELEKOM SH.A. Shkoder 2,227 2014-11-17 2014-11-17 9710500342014 Sherbime telefonike INSTAT SHKODER ft 718845994 dt 31.10.2014
  Dega e Instat rrethi Shkoder (3333) POSTA SHQIPTARE SH.A Shkoder 2,202 2014-11-17 2014-11-17 9510500342014 Posta dhe sherbimi korrier INSTAT SHKODER ft 16487036/264 31.10.2014
  Dega e Instat rrethi Shkoder (3333) RAIFFEISEN BANK SH.A Shkoder 147,139 2014-11-03 2014-11-03 8910500342014 Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi INSTAT SHKODER
  Dega e Instat rrethi Shkoder (3333) POSTA SHQIPTARE SH.A Shkoder 2,970 2014-10-20 2014-10-21 8610500342014 Posta dhe sherbimi korrier INSTAT SHKODER ft 16487284 dt 30.09.2014
  Dega e Instat rrethi Shkoder (3333) ALBTELEKOM SH.A. Shkoder 2,216 2014-10-20 2014-10-21 88100500342014 Sherbime telefonike INSTAT SHKODER ft 718673063 dt 30.09.2014
  Dega e Instat rrethi Shkoder (3333) UJESJELLES QYTETI SHKODER Shkoder 1,660 2014-10-20 2014-10-21 8710500342014 Uje INSTAT SHKODER ft 3312554 dt 30.09.2014
  Dega e Instat rrethi Shkoder (3333) RAIFFEISEN BANK SH.A Shkoder 147,139 2014-10-02 2014-10-03 8010500342014 Shtese page per vjetersi ne pune INSTAT SHKODER PAGE
  Dega e Instat rrethi Shkoder (3333) POSTA SHQIPTARE SH.A Shkoder 3,750 2014-09-18 2014-09-19 7710500342014 Posta dhe sherbimi korrier INSTAT SHKODER ft 16487372/31.08.2014-----11519365 31.08.2014
  Dega e Instat rrethi Shkoder (3333) ALBTELEKOM SH.A. Shkoder 2,361 2014-09-18 2014-09-19 7910500342014 Sherbime telefonike INSTAT SHKODER ft 718487699 dt 31.08.2014
  Dega e Instat rrethi Shkoder (3333) UJESJELLES QYTETI SHKODER Shkoder 1,660 2014-09-18 2014-09-19 7810500342014 Uje INSTAT SHKODER ft 3311703 dt 31.08.2014
  Dega e Instat rrethi Shkoder (3333) RAIFFEISEN BANK SH.A Shkoder 147,139 2014-09-03 2014-09-03 7110500342014 Paga baze INSTAT SHKODER PAGE
  Dega e Instat rrethi Shkoder (3333) UJESJELLES QYTETI SHKODER Shkoder 1,660 2014-08-18 2014-08-19 6910500342014 Uje INSTAT SHKODER ft 3286713 dt 31.08.2014
  Dega e Instat rrethi Shkoder (3333) ALBTELEKOM SH.A. Shkoder 2,229 2014-08-18 2014-08-19 701050032014 Sherbime telefonike INSTAT SHKODER ft 718298160 dt 31.07.2014