Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Dega e Instat rrethi Lezhe (2020) All All 2,724,360.00 121 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Dega e Instat rrethi Lezhe (2020) POSTA SHQIPTARE SH.A Lezhe 288 2014-12-18 2014-12-23 14410500212014 Posta dhe sherbimi korrier STATISTIKA LEZHE LIK FAT.326 DT.30.11.2014
  Dega e Instat rrethi Lezhe (2020) POSTA SHQIPTARE SH.A Lezhe 2,448 2014-12-18 2014-12-23 14610500212014 Posta dhe sherbimi korrier STATISTIKA LEZHE LIK FAT.829 DT.27.11.2014
  Dega e Instat rrethi Lezhe (2020) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Lezhe 680 2014-12-19 2014-12-22 14310500212014 Elektricitet 1050021 STATISTIKA LEZHE LIK FAT.NENTOR 2014 PER CONTR.E84847
  Dega e Instat rrethi Lezhe (2020) ALBTELEKOM SH.A. Lezhe 2,363 2014-12-18 2014-12-22 14510500212014 Sherbime telefonike STATISTIKA LEZHE LIK FAT.718970312 PER CLIENT.310001925135
  Dega e Instat rrethi Lezhe (2020) ALBTELEKOM SH.A. Lezhe 13,900 2014-12-18 2014-12-22 14710500212014 Sherbime telefonike STATISTIKA LEZHE LIK FAT.718968002 PER CLIENT.3100018922724
  Dega e Instat rrethi Lezhe (2020) ALBTELEKOM SH.A. Lezhe 2,283 2014-12-19 2014-12-22 14210500212014 Sherbime telefonike STATISTIKA LEZHE LIK FAT.NENTOR 2014 PER CLIENT.310001894504 RRESHEN
  Dega e Instat rrethi Lezhe (2020) POSTA SHQIPTARE SH.A Lezhe 816 2014-12-18 2014-12-19 14110500212014 Posta dhe sherbimi korrier STATISTIKA LEZHE LIK FAT.335 DT.30.11.2014
  Dega e Instat rrethi Lezhe (2020) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Lezhe 872 2014-12-18 2014-12-19 14010500212014 Elektricitet 1050021 STATISTIKA LEZHE LIK FAT.63031533 PER CONTR.D70006 MIRDITE
  Dega e Instat rrethi Lezhe (2020) MARJAN TOMA Lezhe 20,000 2014-12-03 2014-12-05 13410500212014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh STATISTIKA LEZHE LIK QERA ZYRASH NENTOR 2014
  Dega e Instat rrethi Lezhe (2020) MARJAN TOMA Lezhe 20,000 2014-12-03 2014-12-05 13710500212014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh STATISTIKA LEZHE LIK QERA ZYRASH DHJETOR 2014
  Dega e Instat rrethi Lezhe (2020) DEGA TATIMEVE LEZHE Lezhe 4,000 2014-12-03 2014-12-05 13510500212014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh STATISTIKA LEZHE LIK 10% TATIM QERAJE NENTOR-DHJETOR 2014
  Dega e Instat rrethi Lezhe (2020) RAIFFEISEN BANK SH.A Lezhe 176,472 2014-12-01 2014-12-02 13210500212014 Shtese page per funksionin PAGAT NENTOR 2014 STATISTIKA LEZHE
  Dega e Instat rrethi Lezhe (2020) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Lezhe 10,000 2014-12-01 2014-12-02 13310500212014 Shtese page per funksionin STATISTIKA LEZHE LIK DETYRIM NDAJ VEND GJYKATES
  Dega e Instat rrethi Lezhe (2020) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Lezhe 637 2014-11-24 2014-11-25 12710500212014 Elektricitet 1050021 STATISTIKA LEZHE LIK FAT.617928553 DT.31.10.2014 MIRDITE
  Dega e Instat rrethi Lezhe (2020) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Lezhe 5,140 2014-11-24 2014-11-25 13110500212014 Elektricitet 1050021 STATISTIKA LEZHE LIK FAT.TETOR 2014 PER CONTR.D70006 LAC
  Dega e Instat rrethi Lezhe (2020) ALBTELEKOM SH.A. Lezhe 2,147 2014-11-20 2014-11-24 12610500212014 Sherbime telefonike STATISTIKA LEZHE LIK FAT.718833787 31.10.2014 PER CLIENT.310001894504 RRESHEN
  Dega e Instat rrethi Lezhe (2020) ALBTELEKOM SH.A. Lezhe 9,231 2014-11-20 2014-11-24 12410500212014 Sherbime telefonike STATISTIKA LEZHE LIK FAT.718828327 DT.31.10.2014 PER CLIENT.3100018922724 LEZHE
  Dega e Instat rrethi Lezhe (2020) POSTA SHQIPTARE SH.A Lezhe 432 2014-11-20 2014-11-24 12810500212014 Posta dhe sherbimi korrier STATISTIKA LEZHE LIK FAT.304 DT.31.10.2014
  Dega e Instat rrethi Lezhe (2020) POSTA SHQIPTARE SH.A Lezhe 2,568 2014-11-20 2014-11-24 12510500212014 Posta dhe sherbimi korrier STATISTIKA LEZHE LIK FAT.751 DT.30.10.2014
  Dega e Instat rrethi Lezhe (2020) ALBTELEKOM SH.A. Lezhe 2,462 2014-11-20 2014-11-24 13010500212014 Sherbime telefonike STATISTIKA LEZHE LIK FAT.718818547 CLIENT.310001925135 TETOR 2014 LAC