Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Dega e Instat rrethi Korce (1515) All All 3,312,393.00 90 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Dega e Instat rrethi Korce (1515) ELENI PILINÇI Korçe 9,900 2014-12-18 2014-12-19 17010500162014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj STATISTIKA KORCE MIREMBAJTJE RRJETI ELEKTRIK FAT 40 DATE 16.12.2014
  Dega e Instat rrethi Korce (1515) ALBTELEKOM SH.A. Korçe 3,056 2014-12-16 2014-12-17 16210500152014 Sherbime telefonike STATISTIKA KORCE TELEFON KLIENTI 310001736151 SERI 717993587
  Dega e Instat rrethi Korce (1515) ALBTELEKOM SH.A. Korçe 6,499 2014-12-16 2014-12-17 16310500162014 Sherbime telefonike STATISTIKA KORCE TELEFON KLIENTI 310001736151 SERI 718189903
  Dega e Instat rrethi Korce (1515) ALBTELEKOM SH.A. Korçe 5,852 2014-12-16 2014-12-17 16110500162014 Sherbime telefonike STATISTIKA KORCE TELEFON KLIENTI 310001736151 SERI 717906593
  Dega e Instat rrethi Korce (1515) ALBTELEKOM SH.A. Korçe 2,885 2014-12-16 2014-12-17 16410500162014 Sherbime telefonike STATISTIKA KORCE TELEFON KLIENTI 310001736151 SERI 718382556
  Dega e Instat rrethi Korce (1515) ALBTELEKOM SH.A. Korçe 3,610 2014-12-16 2014-12-17 16010500162014 Sherbime telefonike STATISTIKA KORCE TELEFON KLIENTI 310001736151 SERI 717594046
  Dega e Instat rrethi Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 20,470 2014-12-12 2014-12-15 15810500162014 Udhetim i brendshem STATISTIKA KORCE 1050016 DIETA NENTOR 2014
  Dega e Instat rrethi Korce (1515) POSTA SHQIPTARE SH.A Korçe 2,496 2014-12-12 2014-12-15 15710500152014 Posta dhe sherbimi korrier STATISTIKA KORCE POSTARE FAT 1274 DATE30.11.2014
  Dega e Instat rrethi Korce (1515) ALBTELEKOM SH.A. Korçe 8,087 2014-12-12 2014-12-15 15610500162014 Sherbime telefonike STATISTIKA KORCE TELEFON KLIENTI 310001880380 SERI 718944365
  Dega e Instat rrethi Korce (1515) POSTA SHQIPTARE SH.A Korçe 1,824 2014-12-12 2014-12-15 15910500162014 Posta dhe sherbimi korrier STATISTIKA KORCE POSTARE FAT493 DATE 30.11.2014
  Dega e Instat rrethi Korce (1515) ALBTELEKOM SH.A. Korçe 8,184 2014-12-12 2014-12-15 15410500162014 Sherbime telefonike STATISTIKA KORCE TELEFON KLIENTI 310001798577 SERI 718932244
  Dega e Instat rrethi Korce (1515) ALBTELEKOM SH.A. Korçe 7,686 2014-12-12 2014-12-15 15510500162014 Sherbime telefonike STATISTIKA KORCE TELEFON KLIENTI 310001744705 SERI 718921947
  Dega e Instat rrethi Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 43,590 2014-12-11 2014-12-11 15310500162014 Udhetim i brendshem STATISTIKA 1050016 DIETA NENTOR 2014
  Dega e Instat rrethi Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 192,805 2014-12-01 2014-12-01 15210500162014 Paga baze STATISTIKA 1050016 PAGA NENTOR 2014
  Dega e Instat rrethi Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 13,470 2014-11-26 2014-11-27 15110500162014 Udhetim i brendshem STATISTIKA DIETA
  Dega e Instat rrethi Korce (1515) NDERMARJA UJESJELLES KANALIZIME Korçe 3,530 2014-11-25 2014-11-25 15010500162014 Uje STATISTIKA LIKUJDIN UJI TETOR DATE 04.11.14750254;3287280
  Dega e Instat rrethi Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 28,660 2014-11-25 2014-11-25 14910500162014 Elektricitet 1050016 STATISTIKA ENERGJI TETOR KR0A060021028834;617288505
  Dega e Instat rrethi Korce (1515) ALBTELEKOM SH.A. Korçe 8,903 2014-11-18 2014-11-19 14610500162014 Sherbime telefonike STATISTIKA TELEFON KLIENTI NR.310001798577 DT.31.10.2014
  Dega e Instat rrethi Korce (1515) ALBTELEKOM SH.A. Korçe 7,071 2014-11-18 2014-11-19 14810500162014 Sherbime telefonike STATISTIKA TELEFON KLIENTI NR.310001880380 DT.31.10.2014
  Dega e Instat rrethi Korce (1515) POSTA SHQIPTARE SH.A Korçe 2,520 2014-11-18 2014-11-19 13910500162014 Posta dhe sherbimi korrier STATISTIKA SHERBIM POSTAR LIK FAT NR.1170 DT.31.10.2014