Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Dega e Instat rrethi Gjirokaster (1111) All All 1,611,882.00 102 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Dega e Instat rrethi Gjirokaster (1111) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Gjirokaster 6,630 2014-12-17 2014-12-18 12610500122014 Posta dhe sherbimi korrier 1050012 SATISTIKA GJIROKASTER ENERGJI KONTRATE L193093 NR FAT 61817058
  Dega e Instat rrethi Gjirokaster (1111) ALBTELEKOM SH.A. Gjirokaster 3,396 2014-12-15 2014-12-15 12510500122014 Sherbime telefonike 1050012 SATISTIKA PERMET TELEFONI NR SERIAL 718945541
  Dega e Instat rrethi Gjirokaster (1111) ALBTELEKOM SH.A. Gjirokaster 4,329 2014-12-15 2014-12-15 12410500122014 Sherbime telefonike 1050012 SATISTIKA GJIROKASTER TELEFONI NR SERIAL 718933342
  Dega e Instat rrethi Gjirokaster (1111) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Gjirokaster 790 2014-12-11 2014-12-12 12210500122014 Posta dhe sherbimi korrier 1050012 SATISTIKA ENERGJI PERMET LIK FAT NR 618652353 KONTRATA F 18066
  Dega e Instat rrethi Gjirokaster (1111) POSTA SHQIPTARE SH.A Gjirokaster 1,896 2014-12-11 2014-12-12 12110500122014 Posta dhe sherbimi korrier 1050012 SATISTIKA GJIROKASTER POSTA FAT NR 204 SERIA 16491594
  Dega e Instat rrethi Gjirokaster (1111) POSTA SHQIPTARE SH.A Gjirokaster 5,676 2014-12-10 2014-12-11 12010500122014 Posta dhe sherbimi korrier 1050012 SATISTIKA PERMET POSTA FAT NR 392 SERIA 08748068
  Dega e Instat rrethi Gjirokaster (1111) RAIFFEISEN BANK SH.A Gjirokaster 19,220 2014-12-10 2014-12-11 1191050122014 Udhetim i brendshem 1050012 SATISTIKA GJIROKASTER DIETA 2014, LISTE PAGESE
  Dega e Instat rrethi Gjirokaster (1111) BANKA CREDINS Gjirokaster 12,420 2014-12-10 2014-12-11 11810500122014 Udhetim i brendshem 1050012 SATISTIKA GJIROKASTER DIETA 2014, LISTE PAGESE
  Dega e Instat rrethi Gjirokaster (1111) RAIFFEISEN BANK SH.A Gjirokaster 46,727 2014-12-01 2014-12-01 1171050122014 Shtese page per vjetersi ne pune 1050012 SATISTIKA GJIROKASTER PAGAT DHJETOR 2014, LISTE PAGESE
  Dega e Instat rrethi Gjirokaster (1111) BANKA CREDINS Gjirokaster 54,534 2014-12-01 2014-12-01 11610500122014 Paga baze 1050012 SATISTIKA GJIROKASTER PAGAT DHJETOR 2014, LISTE PAGESE
  Dega e Instat rrethi Gjirokaster (1111) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Gjirokaster 604 2014-11-21 2014-11-24 11110500122014 Elektricitet 1050012 SATISTIKA PERMET ENERGJI TETOR NR FAT 617932512
  Dega e Instat rrethi Gjirokaster (1111) ALBTELEKOM SH.A. Gjirokaster 4,829 2014-11-21 2014-11-24 11210500122014 Sherbime telefonike 1050012 SATISTIKA GJIROKASTER TELEFON FAT NR 718784818 NR KLIENTIT 310001866471
  Dega e Instat rrethi Gjirokaster (1111) RAIFFEISEN BANK SH.A Gjirokaster 12,360 2014-11-21 2014-11-24 11410500122014 Udhetim i brendshem 1050012 SATISTIKA GJIROKASTER DIETA TETOR 2014.LISTE PAGESE
  Dega e Instat rrethi Gjirokaster (1111) BANKA CREDINS Gjirokaster 12,420 2014-11-21 2014-11-24 11310500122014 Udhetim i brendshem 1050012 SATISTIKA GJIROKASTER TETOR 2014, LISTE PAGESE
  Dega e Instat rrethi Gjirokaster (1111) RAIFFEISEN BANK SH.A Gjirokaster 6,860 2014-11-19 2014-11-20 11010500122014 Udhetim i brendshem 1050012 SATISTIKA GJIROKASTER DIETA 2014 , LISTE PAGESE
  Dega e Instat rrethi Gjirokaster (1111) ALBTELEKOM SH.A. Gjirokaster 3,554 2014-11-18 2014-11-19 10910500122014 Sherbime telefonike 1050012 SATISTIKA PERMET SHPENZIME TELEFONI, FAT NR SERIAL 718780811 NR KLIENTIT 310001845295
  Dega e Instat rrethi Gjirokaster (1111) POSTA SHQIPTARE SH.A Gjirokaster 2,064 2014-11-12 2014-11-13 10710500122014 Posta dhe sherbimi korrier 1050012 SATISTIKA POSTA FAT NR 193 DT 31.10.2014 16491583
  Dega e Instat rrethi Gjirokaster (1111) POSTA SHQIPTARE SH.A Gjirokaster 2,532 2014-11-12 2014-11-13 10810500122014 Posta dhe sherbimi korrier 1050012 SATISTIKA GJIROKASTER POSTA FAT 354 SERIA 08748174
  Dega e Instat rrethi Gjirokaster (1111) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Gjirokaster 1,791 2014-11-12 2014-11-13 10610500122014 Elektricitet 1050012 SATISTIKA GJIROKASTER ENERGJI NR KONTRATE L193093 NR FAT 617490026
  Dega e Instat rrethi Gjirokaster (1111) BANKA CREDINS Gjirokaster 6,920 2014-11-06 2014-11-07 10510500122014 Udhetim i brendshem 1050012 SATISTIKA GJIROKASTER DIETA 2014, LISTE PAGESE