Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Dega e Instat rrethi Durres (0707) All All 2,446,708.00 84 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Dega e Instat rrethi Durres (0707) POSTA SHQIPTARE SH.A Durres 7,236 2014-12-31 2014-12-31 13910500082014 Posta dhe sherbimi korrier TDO 0707 DEGA INSTAT DURRES 1050008 LIK SHP POSTARE MUAJI DHJETOR 2014
  Dega e Instat rrethi Durres (0707) ALBTELEKOM SH.A. Durres 10,592 2014-12-26 2014-12-29 13710500082014 Sherbime telefonike TDO 0707 DEGA INSTAT DURRES 1050008 LIK SHP TELEFONIKE MUAJI NENTOR FAT 718897279KRUJE
  Dega e Instat rrethi Durres (0707) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Durres 487 2014-12-26 2014-12-29 13810500082014 Elektricitet 1050008 TDO 0707 DEGA INSTAT DURRES 1050008 LIK SHP E.ELEK MUAJI Nentor 2014 KONTR.M83736 FAT 618649861 kod klienti DU0M070005083736
  Dega e Instat rrethi Durres (0707) ALBTELEKOM SH.A. Durres 25,681 2014-12-23 2014-12-23 13510500082014 Sherbime telefonike TDO 0707 DEGA INSTAT DURRES 1050008 LIK SHP TELEFONIKE MUAJI NENTOR FAT 718913892 KLIENT 310001721272
  Dega e Instat rrethi Durres (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 230 2014-12-23 2014-12-23 13610500082014 Udhetim i brendshem TDO 0707 DEGA INSTAT DURRES 1050008 LIK DJETA SIPAS LISTEPAGESES
  Dega e Instat rrethi Durres (0707) POSTA SHQIPTARE SH.A Durres 318 2014-12-15 2014-12-16 13310500082014 Posta dhe sherbimi korrier TDO 0707 DEGA INSTAT DURRES 1050008 LIK SHP POSTARE MUAJI TETOR 2014 FAT 286 KRUJE
  Dega e Instat rrethi Durres (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 460 2014-12-12 2014-12-12 13410500082014 Udhetim i brendshem TDO 0707 DEGA INSTAT DURRES 1050008 LIK DJETA SIPAS LISTEPAGESES
  Dega e Instat rrethi Durres (0707) POSTA SHQIPTARE SH.A Durres 3,432 2014-12-02 2014-12-02 12710500082014 Posta dhe sherbimi korrier TDO 0707 DEGA INSTAT DURRES 1050008 LIK SHP POSTARE MUAJI NENTOR 2014
  Dega e Instat rrethi Durres (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 137,846 2014-12-01 2014-12-02 12510500082014 Paga baze TDO 0707 DEGA INSTAT DURRES 1050008 LIK PAGA NENTOR 2014 SIPAS LISTEPAGESES
  Dega e Instat rrethi Durres (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 230 2014-12-01 2014-12-02 12610500082014 Udhetim i brendshem TDO 0707 DEGA INSTAT DURRES 1050008 LIK DJETA SIPAS LISTEPAGESES
  Dega e Instat rrethi Durres (0707) ALBTELEKOM SH.A. Durres 7,852 2014-11-27 2014-12-01 12210500082014 Sherbime telefonike TDO 0707 DEGA INSTAT DURRES 1050008 LIK SHP TELEFONIKE MUAJI TETOR FAT 718765777KRUJE
  Dega e Instat rrethi Durres (0707) POSTA SHQIPTARE SH.A Durres 510 2014-11-27 2014-12-01 12310500082014 Posta dhe sherbimi korrier TDO 0707 DEGA INSTAT DURRES 1050008 LIK SHP POSTARE MUAJI TETOR 2014 FAT 286 KRUJE
  Dega e Instat rrethi Durres (0707) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Durres 352 2014-11-25 2014-11-26 12410500082014 Elektricitet 1050008 TDO 0707 DEGA INSTAT DURRES 1050008 LIK SHP E.ELEK MUAJI TETOR 2014 KONTR.M83736 FAT 617287139
  Dega e Instat rrethi Durres (0707) ALBTELEKOM SH.A. Durres 22,344 2014-11-25 2014-11-26 12110500082014 Sherbime telefonike TDO 0707 DEGA INSTAT DURRES 1050008 LIK SHP TELEFONIKE MUAJI TETOR FAT 718749639
  Dega e Instat rrethi Durres (0707) ALBTELEKOM SH.A. Durres 20,606 2014-11-12 2014-11-12 11510500082014 Sherbime telefonike TDO 0707 DEGA INSTAT DURRES 1050008 LIK SHP TELEFONIKE MUAJI SHTATOR 2014 FAT 718579861
  Dega e Instat rrethi Durres (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 137,846 2014-11-03 2014-11-04 11110500082014 Paga baze TDO 0707 DEGA INSTAT DURRES 1050008 LIK PAGA TETOR 2014 SIPAS LISTEPAGESES
  Dega e Instat rrethi Durres (0707) POSTA SHQIPTARE SH.A Durres 4,992 2014-11-04 2014-11-04 11410500082014 Posta dhe sherbimi korrier TDO 0707 DEGA INSTAT DURRES 1050008 LIK SHP POSTARE MUAJI TETOR 2014
  Dega e Instat rrethi Durres (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 260 2014-11-04 2014-11-04 11310500082014 Udhetim i brendshem TDO 0707 DEGA INSTAT DURRES 1050008 LIK DJETA SIPAS LISTEPAGESES
  Dega e Instat rrethi Durres (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 460 2014-11-04 2014-11-04 11210500082014 Udhetim i brendshem TDO 0707 DEGA INSTAT DURRES 1050008 LIK DJETA SIPAS LISTEPAGESES
  Dega e Instat rrethi Durres (0707) ALBTELEKOM SH.A. Durres 6,910 2014-10-28 2014-10-29 10410500082014 Sherbime telefonike TDO 0707 DEGA INSTAT DURRES 1050008 LIK SHP TELEFONIKE MUAJI SHTATOR FAT 718569122 KRUJE