Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Dega e Instat rrethi Berat (0202) All All 2,120,121.00 60 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Dega e Instat rrethi Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 12,500 2014-12-26 2014-12-26 8510500032014 Udhetim i brendshem Statistika per dietat miratim 03.12.2014 1050003
  Dega e Instat rrethi Berat (0202) POSTA SHQIPTARE SH.A Berat 2,616 2014-12-17 2014-12-18 8010500032014 Posta dhe sherbimi korrier Statistika berat per posten fat nr 858 1050003
  Dega e Instat rrethi Berat (0202) POSTA SHQIPTARE SH.A Berat 750 2014-12-17 2014-12-18 8110500032014 Posta dhe sherbimi korrier 1050003 Statistika berat per posten fat nr 257 1050003
  Dega e Instat rrethi Berat (0202) ALBTELEKOM SH.A. Berat 11,058 2014-12-17 2014-12-18 8210500032014 Sherbime telefonike Statistika berat per albtelekomin klienti 3100018309230 1050003
  Dega e Instat rrethi Berat (0202) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Berat 486 2014-12-17 2014-12-18 7910500032014 Elektricitet 1050003 Statistika berat per energjin klienti A015242 1050003
  Dega e Instat rrethi Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 9,520 2014-12-15 2014-12-16 7810500032014 Udhetim i brendshem Statistika berat per sherbime dijeta miratim 07.11.2014 1050003
  Dega e Instat rrethi Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 21,000 2014-12-09 2014-12-10 7710500032014 Udhetim i brendshem Statistika dijeta sherbime 1050003
  Dega e Instat rrethi Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 147,264 2014-12-03 2014-12-03 7610500032014 Shtese page per funksionin statistika berat pagat muaj nentor 2014 1050003
  Dega e Instat rrethi Berat (0202) POSTA SHQIPTARE SH.A Berat 972 2014-11-19 2014-11-20 7410500032014 Posta dhe sherbimi korrier 1050003 Statistika per posten fat nr 972
  Dega e Instat rrethi Berat (0202) ALBTELEKOM SH.A. Berat 16,878 2014-11-19 2014-11-20 7510500032014 Sherbime telefonike 1050003 Statistika per albtelekomin klienti 310001919709
  Dega e Instat rrethi Berat (0202) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Berat 453 2014-11-19 2014-11-20 7210500032014 Elektricitet 1050003 Statistika per operatorin e energjise kontrata A015242 1050003
  Dega e Instat rrethi Berat (0202) POSTA SHQIPTARE SH.A Berat 2,424 2014-11-19 2014-11-20 7310500032014 Posta dhe sherbimi korrier 1050003 Statistika per posten fat nr 770
  Dega e Instat rrethi Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 148,524 2014-11-14 2014-11-17 701050032014 Shtese page per vjetersi ne pune STATISTIKA BERAT PAGAT TETOR 2014
  Dega e Instat rrethi Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 6,220 2014-11-14 2014-11-17 711050032014 Udhetim i brendshem STATISTIKA BERAT DIETA SHERBIME TETOR 2014
  Dega e Instat rrethi Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 3,580 2014-10-24 2014-10-27 6910500032014 Udhetim i brendshem Statistika berat per dieta sherbime miratim dt 29.09.2014 1050003
  Dega e Instat rrethi Berat (0202) POSTA SHQIPTARE SH.A Berat 1,854 2014-10-22 2014-10-23 6610500032014 Posta dhe sherbimi korrier Statistika berat per posten 690 1050003
  Dega e Instat rrethi Berat (0202) POSTA SHQIPTARE SH.A Berat 852 2014-10-22 2014-10-23 6510500032014 Posta dhe sherbimi korrier Statistika berat per posten 205 1050003
  Dega e Instat rrethi Berat (0202) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Berat 1,053 2014-10-22 2014-10-23 6410500032014 Elektricitet 1050003 Statistika berat per operatorin e energjis elektrike 1050003
  Dega e Instat rrethi Berat (0202) ALBTELEKOM SH.A. Berat 10,564 2014-10-22 2014-10-23 6710500032014 Sherbime telefonike Statistika berat per salbtelekomin klienti 310001919709
  Dega e Instat rrethi Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 143,676 2014-10-07 2014-10-07 5910500032014 Paga baze Statistika berat pagat shtator 2014 1050003