Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Aparati Qendror INSTAT (3535) All All 250,080,674.00 678 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Aparati Qendror INSTAT (3535) BANKA CREDINS Tirane 413,949 2014-12-30 2014-12-31 70810500012014 Interesa huamarrje tjera afatgjate, nga sistemi bankar - Te dala, hua te tjera afatgjate nga sistemi bankar INSTAT shpenzime qera dhjetor 2014 sht. kont.462/9 dt.02.12.2014 dhjetor 2014
  Aparati Qendror INSTAT (3535) NAZERI 2000 Tirane 269,165 2014-12-30 2014-12-31 7051050012014 Uniforma dhe veshje te tjera speciale INSTAT Sherbim roje kon. ne vazhdim 102/20 dt.16.05.2014 fat1196 dt.29.12.2014 seria 19365213 rap. permb.22.04.2014 akt marrje 16.05.2014
  Aparati Qendror INSTAT (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 16,480 2014-12-30 2014-12-31 70610500012014 Elektricitet - Sherbime telefonike - Sherbimet bankare - Shpenzime per qiramarrje ambjentesh - Uje INSTAT Paguar dieta ASN 2014 urdher 1408 dt.26.12.2014 bordero listepagesa 29.12.2014
  Aparati Qendror INSTAT (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 45,994 2014-12-30 2014-12-31 70910500012014 Paga baze INSTAT Paguar tatim qera V.Koka dhjetor 2014
  Aparati Qendror INSTAT (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 7,700 2014-12-29 2014-12-30 69610500012014 Te tjera transferta tek individet INSTAT Lik telefon nentor 2014 kl 3100001773778 fat 718922472 dt 30.11.2014
  Aparati Qendror INSTAT (3535) BANKA CREDINS Tirane 891,358 2014-12-24 2014-12-26 67810500012014 Uje INSTAT Paguar Anketa ANR IV/II te 2014 urdher 64/7 dt.16.12.2014 bord. listepagesa 18.12.2014
  Aparati Qendror INSTAT (3535) BANKA CREDINS Tirane 84,613 2014-12-24 2014-12-26 67110500012014 Posta dhe sherbimi korrier INSTAT Paga V.Mina urdher 160/13 dt.01.12.2014 bordero 01.09.-31.10.2014 listepagese 17.12.2014
  Aparati Qendror INSTAT (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 6,800 2014-12-24 2014-12-26 68310500012014 Posta dhe sherbimi korrier INSTAT Tatim keshilli i statistikes dhjetor 2014 urdher 1369 dt.16.12.2014 bordero listepagesa 17.12.2014
  Aparati Qendror INSTAT (3535) BANKA CREDINS Tirane 10,472 2014-12-24 2014-12-26 69310500012014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh INSTAT Pagese Dieta , urdher 853 dt.09.07.2014dhe 948 dt.07.08.2014 bordero listepagese dt.22.12.2014
  Aparati Qendror INSTAT (3535) BANKA CREDINS Tirane 333,178 2014-12-24 2014-12-26 670110500012014 Shtese page per funksionin INSTAT paguar anketa ICPB nentor 2014 urdher 134/13 dt.06.12.2014 bordero listepagese dt.17.12.2014
  Aparati Qendror INSTAT (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 88,811 2014-12-24 2014-12-26 67210500012014 Sherbime telefonike INSTAT Paga K.Halili urdher 160/12 dt.01.12.2014 bordero 01.09.-31.10.2014 listepagese 17.12.2014
  Aparati Qendror INSTAT (3535) BANKA CREDINS Tirane 50,000 2014-12-24 2014-12-26 69410500012014 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit INSTAT Pagese per ndihme te menjehershme urdher 1346 dt.10.12.2014 bordero listepagesa dt.23.12.2014
  Aparati Qendror INSTAT (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 63,823 2014-12-24 2014-12-26 68010500012014 Elektricitet INSTAT Paguar Anketa Pasurite e paluajtshme urdher 315/20 dt.16.12.2014 bordero listepagesa 18.12.2014
  Aparati Qendror INSTAT (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 108,041 2014-12-24 2014-12-26 69110500012014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat INSTAT Interneti nentor 2014 kont.432/5 dt.07.05.2014 fat.00000123099430dt.01.12.2014
  Aparati Qendror INSTAT (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 108,096 2014-12-24 2014-12-26 68910500012014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat INSTAT Interneti tetor 2014 kont.432/5 dt.07.05.2014 fat.00000123063059dt.01.11.2014
  Aparati Qendror INSTAT (3535) BANKA CREDINS Tirane 61,200 2014-12-24 2014-12-26 69510500012014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes INSTAT rast fatkeqesie E. Hodaj urdher 1323 dt.01.12.2014 shk. min. fin 16817/1 dt.17.12.2014
  Aparati Qendror INSTAT (3535) BANKA CREDINS Tirane 822,467 2014-12-24 2014-12-26 68110500012014 Posta dhe sherbimi korrier INSTAT Paguar Anketa Pasurite e paluajtshme urdher 315/20 dt.16.12.2014 bordero listepagesa 18.12.2014
  Aparati Qendror INSTAT (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 135,630 2014-12-24 2014-12-26 68610500012014 Posta dhe sherbimi korrier INSTAT Interneti nentor zyrat rajonale 2014 kont.103/17 dt.24.04.2014 fat.30.11.2014 seria 110360480
  Aparati Qendror INSTAT (3535) BANKA CREDINS Tirane 75,500 2014-12-24 2014-12-26 69210500012014 Paga baze INSTAT Pagese Dieta staf , urdher 243 dt.12.02.2014 bordero listepagesa dt.22.12.2014
  Aparati Qendror INSTAT (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 29,207 2014-12-24 2014-12-26 67910500012014 Posta dhe sherbimi korrier - Shpenzime te tjera transporti INSTAT Paguar Anketa ANR IV/II te 2014 urdher 64/7 dt.16.12.2014 bord. listepagesa 18.12.2014