Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Gjykata Administrative e Shkalles se Pare Shkoder (3333) All All 12,695,008.00 117 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Gjykata Administrative e Shkalles se Pare Shkoder (3333) ENDRIT ULIGAJ Shkoder 28,680 2014-12-29 2014-12-30 13710290472014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme GJYKATA ADMINISTRATIVE FAT. 186666265 DT. 19.12.2014
  Gjykata Administrative e Shkalles se Pare Shkoder (3333) PC STORE Shkoder 110,000 2014-12-22 2014-12-23 13510290472014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera paisje zyre GJYKATA ADMINISTRATIVE FAT. 18116371 DT. 01.12.2014
  Gjykata Administrative e Shkalles se Pare Shkoder (3333) DORIAN BUSHATI Shkoder 80,000 2014-12-22 2014-12-23 13610290472014 Shpenzime per mirembajtjen e mjeteve te transportit GJYKATA ADMINISTRATIVE FAT. 015833 DT. 01.12.2014
  Gjykata Administrative e Shkalles se Pare Shkoder (3333) ENDRIT ULIGAJ Shkoder 9,500 2014-12-22 2014-12-23 13410290472014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes GJYKATA ADMINISTRATIVE FAT. 18666263 DT. 17.12.2014
  Gjykata Administrative e Shkalles se Pare Shkoder (3333) ALBTELEKOM SH.A. Shkoder 3,746 2014-12-16 2014-12-16 12810290472014 Sherbime telefonike GJYKATA ADMINISTRATIVE FAT. 719008624 DT. 30.11.2014
  Gjykata Administrative e Shkalles se Pare Shkoder (3333) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Shkoder 30,355 2014-12-16 2014-12-16 12610290472014 Elektricitet 1029047 GJYKATA ADMINISTRATIVE FAT. 619119065 DT. 10.12.2014 KONTR. A30106
  Gjykata Administrative e Shkalles se Pare Shkoder (3333) POSTA SHQIPTARE SH.A Shkoder 105,828 2014-12-16 2014-12-16 12510290472014 Posta dhe sherbimi korrier GJYKATA ADMINISTRATIVE FAT. 11523749 DT. 30.11.2014
  Gjykata Administrative e Shkalles se Pare Shkoder (3333) ALBANIAN MOBILE COMMUNICATION Shkoder 10,000 2014-12-16 2014-12-16 12710290472014 Sherbime telefonike GJYKATA ADMINISTRATIVE FAT. 121281893 DT. 30.11.2014
  Gjykata Administrative e Shkalles se Pare Shkoder (3333) RAIFFEISEN BANK SH.A Shkoder 172,462 2014-12-01 2014-12-01 12410290472014 Shtese page per vjetersi ne pune GJYKATA ADMINISTRATIVE PAGA
  Gjykata Administrative e Shkalles se Pare Shkoder (3333) BANKA E TIRANES Shkoder 475,524 2014-12-01 2014-12-01 12310290472014 Paga baze GJYKATA ADMINISTRATIVE PAGA
  Gjykata Administrative e Shkalles se Pare Shkoder (3333) JULJAN PODGORIÇANI Shkoder 14,166 2014-11-24 2014-11-24 12210290472014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim GJYKATA ADMINISTRATIVE FAT.7104165 DT. 20.11.2014
  Gjykata Administrative e Shkalles se Pare Shkoder (3333) ALBTELEKOM SH.A. Shkoder 4,306 2014-11-18 2014-11-18 11810290472014 Sherbime telefonike GJYKATA ADMINISTRATIVE FAT. 718847715 DT. 31.10.2014 KLIENTI 110000009901
  Gjykata Administrative e Shkalles se Pare Shkoder (3333) DORIAN BUSHATI Shkoder 208,100 2014-11-18 2014-11-18 12110290472014 Pjese kembimi, goma dhe bateri GJYKATA ADMINISTRATIVE FAT. 015830 DT. 03.11.2014
  Gjykata Administrative e Shkalles se Pare Shkoder (3333) ALBANIAN MOBILE COMMUNICATION Shkoder 7,245 2014-11-13 2014-11-13 12010290472014 Sherbime telefonike GJYKATA ADMINISTRATIVE FAT. 12253094 dt. 01.11.2014
  Gjykata Administrative e Shkalles se Pare Shkoder (3333) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Shkoder 21,478 2014-11-13 2014-11-13 11910290472014 Elektricitet 1029047 GJYKATA ADMINISTRATIVE FAT. 617932018 DT. 11.11.2014 KONTR. A30106
  Gjykata Administrative e Shkalles se Pare Shkoder (3333) ANORIA Shkoder 86,280 2014-11-07 2014-11-10 10910290472014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera paisje zyre GJYKATA ADMINISTRATIVE fat. 14023987 dt. 01.11.2014
  Gjykata Administrative e Shkalles se Pare Shkoder (3333) SGS AUTOMOTIVE ALBANIA Shkoder 1,960 2014-11-10 2014-11-10 11110290472014 Shpenzime te tjera transporti GJYKATA ADMINISTRATIVE FAT. 16496733 DT. 04.11.2014
  Gjykata Administrative e Shkalles se Pare Shkoder (3333) DREJT. PERGJ. E SHERB. TRANS. RRUG. Shkoder 8,392 2014-11-10 2014-11-10 11210290472014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit GJYKATA ADMINISTRATIVE FAT. 118552405 DT. 03.11.2014
  Gjykata Administrative e Shkalles se Pare Shkoder (3333) POSTA SHQIPTARE SH.A Shkoder 112,356 2014-11-07 2014-11-10 11010290472014 Posta dhe sherbimi korrier GJYKATA ADMINISTRATIVE fat. 16487043 dt. 30.10.2014
  Gjykata Administrative e Shkalles se Pare Shkoder (3333) ENDRIT ULIGAJ Shkoder 32,280 2014-11-07 2014-11-10 10810290472014 Kancelari GJYKATA ADMINISTRATIVE fat. 17282958 dt. 23.10.2014