Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Gjykata Administrative e Apelit Tirane (3535) All All 28,459,659.00 112 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Gjykata Administrative e Apelit Tirane (3535) SHKELQIM BIRACI Tirane 18,400 2014-12-30 2014-12-31 13410290432014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore Gjykata Ad Apelit Tirane Lik matreiale elektrike pv 4 dt 23.12.2014 fat 7841251,7841252 fh 34
  Gjykata Administrative e Apelit Tirane (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 59,040 2014-12-30 2014-12-31 13310290432014 Posta dhe sherbimi korrier Gjykata Ad Apelit Tirane Lik posta fat 226/s
  Gjykata Administrative e Apelit Tirane (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 19,800 2014-12-18 2014-12-19 13210290432014 Posta dhe sherbimi korrier Gjykata Ad Apelit Tirane Lik abonim shtypi urdh 953 dt 16.12.2014 fat 12594956 dt 17.12.2014
  Gjykata Administrative e Apelit Tirane (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 9,239 2014-12-17 2014-12-18 13110290432014 Sherbime telefonike Gjykata Ad Apelit Tirane Lik telefon fat 719028233 dt 30.11.2014 nr tel 042223588/66042/51151
  Gjykata Administrative e Apelit Tirane (3535) SHTYP- ROZAFAT 2001 Tirane 81,000 2014-12-16 2014-12-17 13010290432014 Blerje dokumentacioni Gjykata Ad Apelit Tirane Shtypshkrime up 915 dt 26.11.2014 pv 01.12.2014 fat 18 dt 12.12.2014 seri 7210828 fh 33 dt 15.12.2014
  Gjykata Administrative e Apelit Tirane (3535) INFOSOFT OFFICE SHA Tirane 1,710,829 2014-12-16 2014-12-17 12810290432014 Kancelari Gjykata Ad Apelit Tirane Lik tonera up 808 dt 06.10.2014 njoft fit 890 dt 14.11.2014 kontr 914 dt 26.11.2014 sig kontr 047896 fat 119806942 dt 03.12.2014 fh 32 dt 12.12.2014 pv perf 04.12.2014
  Gjykata Administrative e Apelit Tirane (3535) NAZERI 2000 Tirane 118,220 2014-12-16 2014-12-17 12910290432014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes Gjykata Ad Apelit Tirane Sherb ruajtje objekti fat 1113 dt 15.12.2014 seri 1846592 kontr vazhd
  Gjykata Administrative e Apelit Tirane (3535) ALBANIAN MOBILE COMMUNICATION Tirane 14,476 2014-12-11 2014-12-11 12510290432014 Paga baze Gjykata Ad Apelit Tirane Lik telefon fat 1212941510 dt 01.12.2014 kod abon 110022871 nr tel 0682090570
  Gjykata Administrative e Apelit Tirane (3535) NAZERI 2000 Tirane 118,220 2014-12-11 2014-12-11 12410290432014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes Gjykata Ad Apelit Tirane Sherb ruajtje objekti fat 1059 dt 30.11.2014 seri 18465943 kontr vazhd
  Gjykata Administrative e Apelit Tirane (3535) ELDI QAFMOLLA Tirane 63,600 2014-12-05 2014-12-09 12310290432014 Kancelari Gjykata Ad Apelit Tirane Lik leter A4 up 919 dt 26.11.2014 pv 01.12.2014 amd 03.12.2014 njoft fit 03.12.2014 fh 31 dt 03.12.2014
  Gjykata Administrative e Apelit Tirane (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 205,356 2014-12-05 2014-12-09 12110290432014 Posta dhe sherbimi korrier Gjykata Ad Apelit Tirane Lik posta fat 4852 dt 26.11.2014 seri 12596275
  Gjykata Administrative e Apelit Tirane (3535) FATMIR XHAFERI Tirane 77,900 2014-12-05 2014-12-09 12210290432014 Libra dhe publikime profesionale Gjykata Ad Apelit Tirane Liklibra e publikime up 908 dt 24.11.2014 pv 27.11.2014 amd 02.12.2014 fat 11201770 dt 02.12.2014 fh 30 dt 02.12.2014
  Gjykata Administrative e Apelit Tirane (3535) SULOLLARI Tirane 42,480 2014-12-03 2014-12-05 11810290432014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri Gjykata Ad Apelit Tirane Lik kondicionere up 918 dt 26.11.2014 njoft fit 01.12.2014 fat 11227433 dt 02.12.2014 fh 29 dt 02.12.2014 pv 01.12.2014 amd 01.12.2014
  Gjykata Administrative e Apelit Tirane (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 45,984 2014-12-03 2014-12-04 11910290432014 Posta dhe sherbimi korrier Gjykata Ad Apelit Tirane Lik posta fat 209/s seri 12596862
  Gjykata Administrative e Apelit Tirane (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 22,410 2014-12-03 2014-12-04 12010290432014 Elektricitet 1029043 Gjykata Ad Apelit Tirane Lik energji kontr A210852 fat 618654468 dt 30.11.2014
  Gjykata Administrative e Apelit Tirane (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 1,510,986 2014-12-01 2014-12-01 11710290432014 Shtese page per vjetersi ne pune Gjykata Ad Apelit Tirane Paga Tetor 2014 nr pun plan 22 fakt 22
  Gjykata Administrative e Apelit Tirane (3535) ELDI QAFMOLLA Tirane 89,160 2014-11-27 2014-11-27 11610290432014 Kancelari Gjykata Ad Apelit Tirane Lik kancelari up 891 dt 17.11.2014 pv 18.11.2014 fat 1579496 nr 1811 dt 20.11.2014 amd 24.11.2014 fh 28 dt 24.11.2014
  Gjykata Administrative e Apelit Tirane (3535) SHKELQIM BIRACI Tirane 9,800 2014-11-18 2014-11-19 11410290432014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore Gjykata Ad Apelit Tirane Lik bl llampa pv emergjent 14.11.2014 fat 6873344 dt 14.11.2014 fh 24 dt 14.11.2014
  Gjykata Administrative e Apelit Tirane (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 9,911 2014-11-18 2014-11-19 11210290432014 Sherbime telefonike Gjykata Ad Apelit Tirane Lik telefon fat 10/2014 dt 31.10.2014 seri 7188554863
  Gjykata Administrative e Apelit Tirane (3535) BUKURIJE KURTI Tirane 10,000 2014-11-18 2014-11-19 11310290432014 Uniforma dhe veshje te tjera speciale Gjykata Ad Apelit Tirane Lik veshje sanitare up 790 dt 01.10.2014 fo 01.10.2014 anoll tender pv 4 dt 14.11.2014 fat 0000412 dt 14.11.2014 fh25 dt 17.11.2014