Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Administrata Qendrore e Inspektoriatit Shteteror te Punes (3535) All All 60,746,843.00 252 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Administrata Qendrore e Inspektoriatit Shteteror te Punes (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 33,000 2014-12-30 2014-12-31 29810250982014 Udhetim i brendshem 1025098 AD Q, ISHP dieta te brendshme, urdher 3259 dt 1.12.14,urdh sherbime per Drita Mandreja
  Administrata Qendrore e Inspektoriatit Shteteror te Punes (3535) MANDI - 2K Tirane 268,434 2014-12-30 2014-12-31 28410250982014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes AD Q, ISH P pg polic private,SHTESE Kontrate,Urdher 3356 dt 15.12.14,Fat 188 dt 16.12.14 seri 19017017
  Administrata Qendrore e Inspektoriatit Shteteror te Punes (3535) PROQUAL Tirane 1,462,800 2014-12-30 2014-12-31 29910250982014 Shpenz. per rritjen e AQT - makina AD Q, ISH P Blerje makine,Kontrat 3432 dt 26.12.14,aut per lidhje kont 50/8 dt 10.12.14,up 50 dt 23.9.14,fat 322 dt 26.12.14 ser 12754934,fh 17 dt 26.12.14,formular fit 50/4 dt 3.12.14
  Administrata Qendrore e Inspektoriatit Shteteror te Punes (3535) BANKA CREDINS Tirane 33,000 2014-12-30 2014-12-31 30010250982014 Udhetim i brendshem AD Q, ISH P lik dieta urdher 3259 dt 01.12.14,dhjetor 2014
  Administrata Qendrore e Inspektoriatit Shteteror te Punes (3535) KASTRATI SHA Tirane 914,428 2014-12-30 2014-12-31 26910250982014 Karburant dhe vaj 1025098 AD Q, ISH P karburant kvazhdim nr 1458/1 dt 21.5.2014 fat 19.9.2014 s 16223547 fh 19.9.2014
  Administrata Qendrore e Inspektoriatit Shteteror te Punes (3535) BANKA CREDINS Tirane 5,500 2014-12-29 2014-12-30 29710250982014 Udhetim i brendshem 1025098 AD Q, ISHP dieta te brendshme,urdher 3285 dt 4.12.14,per Armand Rama
  Administrata Qendrore e Inspektoriatit Shteteror te Punes (3535) PROQUAL Tirane 6,982 2014-12-24 2014-12-26 29310250982014 Shpenzime te tjera transporti AD Q, ISH P lavazh makine,fat 301 dt 15.12.14 seri 12754913,kontrat 353 dt 31.01.2014
  Administrata Qendrore e Inspektoriatit Shteteror te Punes (3535) SAMINA AUTO 4X4 Tirane 138,480 2014-12-24 2014-12-26 27510250982014 Pjese kembimi, goma dhe bateri AD Q, ISH P UP 3219 dt 25.11.14,ft of 3220 dt 25.11.14,njoft fit 2.12.14,fat 1179 dt 3.12.14,seri 18119979,pv 1.12.14
  Administrata Qendrore e Inspektoriatit Shteteror te Punes (3535) MANDI - 2K Tirane 179,832 2014-12-24 2014-12-26 27210250982014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes AD Q, ISH P pages policia private,kontrate ne vazhdim nr 2107/1 dt 16.04.14,Fat 181 dt 1.12.14,seri 19017011
  Administrata Qendrore e Inspektoriatit Shteteror te Punes (3535) KADIU Tirane 120,000 2014-12-24 2014-12-26 27610250982014 Pjese kembimi, goma dhe bateri AD Q, ISH P riparim makine,pv emergjence dt 11.12.14,Fat 376 dt 11.12.14
  Administrata Qendrore e Inspektoriatit Shteteror te Punes (3535) PROQUAL Tirane 6,982 2014-12-24 2014-12-26 27110250982014 Shpenzime te tjera transporti AD Q, ISH P lavazh makine,fat 25 dt 3.12.14 seri 12754575,kontrat 353 dt 31.01.2014
  Administrata Qendrore e Inspektoriatit Shteteror te Punes (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 9,000 2014-12-19 2014-12-23 25510250982014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna AD Q, ISH P lik tatim vend gjyqi,Teuta Sulejmani vendimi 1003 dt 31.12..2010
  Administrata Qendrore e Inspektoriatit Shteteror te Punes (3535) SAIMIR HOXHA Tirane 853,184 2014-12-19 2014-12-23 25310250982014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna AD Q, ISH P lik vend gjyqi,Teuta Sulejmani vendimi 1003 dt 31.12..2010
  Administrata Qendrore e Inspektoriatit Shteteror te Punes (3535) ZYRA E PERMBARIMIT TIRANE Tirane 480,920 2014-12-22 2014-12-23 27710250982014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna AD Q, ISH P lik vend gjyqi,Dhimitraq Lico,nr vendimi 8920 dt 02.11.2009
  Administrata Qendrore e Inspektoriatit Shteteror te Punes (3535) ZYRA E PERMBARIMIT TIRANE Tirane 478,341 2014-12-22 2014-12-23 26410250982014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna AD Q, ISH P lik vend gjyqi,Stavri Melica,nr vendimi 5149 dt 02.07.2007
  Administrata Qendrore e Inspektoriatit Shteteror te Punes (3535) ZYRA E PERMBARIMIT TIRANE Tirane 446,580 2014-12-22 2014-12-23 26010250982014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna AD Q, ISH P lik vend gjyqi,Vangjel Xega,nr vendimi 2855 dt 20.10.2009
  Administrata Qendrore e Inspektoriatit Shteteror te Punes (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 26,691 2014-12-19 2014-12-22 27010250982014 Sherbime telefonike AD Q, ISH P telefon fat 30.112014
  Administrata Qendrore e Inspektoriatit Shteteror te Punes (3535) ELDI QAFMOLLA Tirane 190,575 2014-12-19 2014-12-22 29210250982014 Kancelari 1025098 AD Q,ISHP Kancelari , urdher 3336 dt.11.12.2014 ft. of.3336/1 dt.11.12.2014 pv.15.12.14 fat17.12.14 fh.16 dt.17.12.2014
  Administrata Qendrore e Inspektoriatit Shteteror te Punes (3535) ENXHI TAIPI(L41601040A) Tirane 75,000 2014-12-19 2014-12-22 29010250982014 Sherbime te tjera 1025098 AD Q,ISHP tabela sinjalistike , urdher 3364/1 dt.15.12.2014 ft. of.3364/2 dt.15.12.2014 pv. dt.17.12.2014 fat. dt.17.12.2014 nr. fat.75 seria 7288278 njof. fit dt.18.12.2014 fh. nr.14 dt.17.12.2014
  Administrata Qendrore e Inspektoriatit Shteteror te Punes (3535) HALIT CANI Tirane 538,335 2014-12-19 2014-12-22 26610250982014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna AD Q, ISH P lik vend gjyqi,Fuat Banjar vendimi 97 dt 26.03.2009