Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Qendra pritese e Viktimave Linze (3535) All All 21,274,139.00 127 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Qendra pritese e Viktimave Linze (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 28,129 2014-12-30 2014-12-31 14210250952014 Pensione te veçanta shteterore 1025095 Q. TRAFIKIMIT LINZE pagese per dalje ne pension,urdher 62 dt 23.12.14,bordero 23.12.14
  Qendra pritese e Viktimave Linze (3535) NAIM HYSI Tirane 20,000 2014-12-30 2014-12-31 2110250952014 Sherbime te tjera Q.Komb Pritse Viktim Trafik. LINZE pagese aktivitet argetues,up 174/1 dt 22.12.14,ft ofert 22.12.14,vlersim fit 24.12.14,fat 36 dt 24.12.14,seri 7641236
  Qendra pritese e Viktimave Linze (3535) KEVIN CONSTRUKSION Tirane 677,320 2014-12-30 2014-12-31 14710250952014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh,Te Dala Q.Komb Pritse Viktim Trafik. LINZE 5% garanci punimesh,fat 115 dt 11.7.11,fat 120 dt 26.8.11,fat 125 dt 11.10.11,akt marr marrje dorezim 78 dt 31.10.11,akt kolaudimi 77 dt 31.10.11,PV perfundimtar 23.12.14
  Qendra pritese e Viktimave Linze (3535) EAGLE MOBILE Tirane 1,427 2014-12-28 2014-12-29 14410250952014 Pensione te veçanta shteterore Q.Komb Pritse Viktim Trafik. LINZE pagese cel per tatiana Golgota debit dhjetor 2013-nentor 2014,klienti C1001611,ref 013-26
  Qendra pritese e Viktimave Linze (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 3,284 2014-12-28 2014-12-29 14310250952014 Pensione te veçanta shteterore Q.Komb Pritse Viktim Trafik. LINZE Tatim ne burim dalje ne pension T Golgota
  Qendra pritese e Viktimave Linze (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 11,000 2014-12-28 2014-12-29 14610250952014 Udhetim i brendshem 1025095 Q. TRAFIKIMIT LINZE dieta lp shtator tetor 2014
  Qendra pritese e Viktimave Linze (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 112,259 2014-12-28 2014-12-29 14110250952014 Elektricitet 1025095 Q. TRAFIKIMIT LINZE energji diferenca prill 2012 dhe dif maj 2013,Kontrat TRS080005543991,fat 117468966 prill 2012,fat 139728727 maj 2013
  Qendra pritese e Viktimave Linze (3535) ABISSNET Tirane 6,580 2014-12-28 2014-12-29 14510250952014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Q.Komb Pritse Viktim Trafik. LINZE Sherbim interneti fat.4026 dt.04.11.2014 seria 112314893 ref.013-26
  Qendra pritese e Viktimave Linze (3535) VI-ES Tirane 26,400 2014-12-18 2014-12-19 13710250952014 Pjese kembimi, goma dhe bateri Q.Komb Pritse Viktim Trafik. LINZE bateri auto, ref.013-26 up.167 dt.24.11.2014 ft. of.01.12.2014 hapja 05.12.2014 vleresim dt.08.12.2014 ft.37 dt.10.12.2014 fh.78 dt.10.12.2014
  Qendra pritese e Viktimave Linze (3535) REGLI SH.P.K Tirane 34,460 2014-12-18 2014-12-19 14010250952014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Q.Komb Pritse Viktim Trafik. LINZE Ushqime nentor 2014 urdher 162 dt.19.11.2014 sht. kont.163 dt.19.11.2014 fh. permbledhese 30.11.2014 bashkelidhur FH 71,72 dt.20,25/11/2014 fat.674 dt.30.11.2014 seria 17837674
  Qendra pritese e Viktimave Linze (3535) SHKELQIM BIRACI Tirane 19,000 2014-12-18 2014-12-19 13810250952014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Q.Komb Pritse Viktim Trafik. LINZE Materiale mirembajtje, ref.013-26 proc. anulluar dy here 01.12.2014 up.166 dt.24.11.2014 up.166/1 dt.01.12.2014 up.166/2 dt.09.12.2014 pv. nr.6 dt.10.12.2014ft.33 dt.10.12.2014se 6873350fh.nr.77dt10.12.14
  Qendra pritese e Viktimave Linze (3535) EAGLE MOBILE Tirane 1,370 2014-12-12 2014-12-12 13610250952014 Paga baze 1025095 Q. TRAFIKIMIT LINZE tel nent.2013gusht 2014, Klienti C1001611 ref.013-26 periudha nentor 2013-gusht 2014 per Matilda Ruci me leje liindje
  Qendra pritese e Viktimave Linze (3535) GOLD-CONSTRUCTION Tirane 124,036 2014-12-12 2014-12-12 13210250952014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa rezidenciale 1025095 Q. TRAFIKIMIT LINZE Mbikqyres punime up.57 dt.28.06.2012 pv.28.06.2012 ft.23 dt.02.08.2013 s01935374 akt. marrje dorezim 01.07.2014 k.43/2 dt.29.06.2012 akt. kol.11.03.2013
  Qendra pritese e Viktimave Linze (3535) REGLI SH.P.K Tirane 76,066 2014-12-12 2014-12-12 13610250952014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 1025095 Q. TRAFIKIMIT LINZE ushqime kont ne vazhdim 50/5 dt.29.04.2014 fh.permb. 18.11.2014 fh.66,69,70 dt.04.11,18 nentor 2014 fat.673,674 dt.18.11.2014 seria 17837673, 17737638 pv. dt.05.11.2014
  Qendra pritese e Viktimave Linze (3535) MAGRIP BANA Tirane 12,000 2014-12-12 2014-12-12 13110250952014 Kancelari Q.Komb Pritse Viktim Trafik. LINZE bl. kancelari up. nr.168 dt.24.11.2014 ft. of.27.11.2014 vleresimi 02.12.2014 ft.424 dt.03.12.2014 seria 18704074 fh.75 dt.03.12.2014
  Qendra pritese e Viktimave Linze (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 7,910 2014-12-12 2014-12-12 2010250952014 Shpenzime per tatime dhe taksa te paguara nga institucioni Q.Komb Pritse Viktim Trafik. LINZE Tatim ne burim honorare projekt AMSHC nentor 2014 bordero
  Qendra pritese e Viktimave Linze (3535) NAIM HYSI Tirane 124,400 2014-12-12 2014-12-12 13010250952014 Uniforma dhe veshje te tjera speciale Q.Komb Pritse Viktim Trafik. LINZE Veshje Ref.013-26 up.nr.165 dt.24.11.2014 ft. of.25.11.2014 fituesi dt.01.12.2014 fat.26 dt.02.12.2014 seria 7641218 fh. nr.74 dt.02.12.2014
  Qendra pritese e Viktimave Linze (3535) ABISSNET Tirane 6,580 2014-12-12 2014-12-12 13510250952014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Q.Komb Pritse Viktim Trafik. LINZE Sherbim interneti fat.4479 dt.02.12.2014 seria 112315346 ref.013-26
  Qendra pritese e Viktimave Linze (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 71,190 2014-12-03 2014-12-04 1910250952014 Shpenzime per honorare 1025095 Q. TRAFIKIMIT LINZE honorare sh 1.12.2014 lp 3.12.2014
  Qendra pritese e Viktimave Linze (3535) EAGLE MOBILE Tirane 4,108 2014-12-03 2014-12-03 12710250952014 Paga baze 1025095 Q. TRAFIKIMIT LINZE tel tetor 2014, fat 123070906 dt 1.10.14,klient C1001611