Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Inspektoriati Shteteror i Punes Durres (0707) All All 5,443,681.00 34 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Inspektoriati Shteteror i Punes Durres (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 9,500 2014-12-18 2014-12-18 6610250912014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim 1025091 INSPEKTORIATI I PUNES BLERJE MATERIALE PASTRIMI TERHEQUR ME ÇEK MEHDI MECKA NR KARTES 024820288
  Inspektoriati Shteteror i Punes Durres (0707) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Durres 11,209 2014-12-18 2014-12-18 6510250912014 Elektricitet 1025091 INSPEKTORIATI I PUNES ENERGJI ELEKTRIKE TETOR, NENTOR 2014 NR KONTR A102422
  Inspektoriati Shteteror i Punes Durres (0707) POSTA SHQIPTARE SH.A Durres 276 2014-12-12 2014-12-12 6810250912014 Posta dhe sherbimi korrier 1025091 INSPEKTORIATI I PUNES SHERBIM POSTAR NENTOR 2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Durres (0707) ALBITAL - CANON Durres 6,500 2014-12-12 2014-12-12 6710250912014 Kancelari 1025091 INSPEKTORIATI I PUNES BLERJE TONER
  Inspektoriati Shteteror i Punes Durres (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 414,769 2014-12-01 2014-12-02 6310250912014 Shtese page per funksionin 1025091 INSPEKTORIATI I PUNES PAGA NENTOR 2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Durres (0707) ANI - PRINT Durres 18,852 2014-11-12 2014-11-13 5810250912014 Shpenzime per prodhim dokumentacioni specifik 1025091 INSPEKTORIATI I PUNES BLERJE DOKUMENTACIONI DIF FAT NR 14 DT 29.09.2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Durres (0707) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Durres 7,576 2014-11-12 2014-11-13 5910250912014 Elektricitet 1025091 INSPEKTORIATI I PUNES ENERGJI ELEKTRIKE SHTATOR 2014 NR KONTR A102422 NR FAT 61633214
  Inspektoriati Shteteror i Punes Durres (0707) POSTA SHQIPTARE SH.A Durres 1,620 2014-11-12 2014-11-13 6010250912014 Posta dhe sherbimi korrier 1025091 INSPEKTORIATI I PUNES SHERBIM POSTAR SHTATOR,TETOR 2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Durres (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 414,556 2014-11-03 2014-11-03 5710250912014 Shtese page per vjetersi ne pune 1025091 INSPEKTORIATI I PUNES PAGA TETOR 2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Durres (0707) ANI - PRINT Durres 45,300 2014-10-01 2014-10-02 5310250912014 Shpenzime per prodhim dokumentacioni specifik 1025091 INSPEKTORIATI I PUNES BLERJE DOKUMENTACIONI
  Inspektoriati Shteteror i Punes Durres (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 414,556 2014-10-01 2014-10-02 5210250912014 Paga baze 1025091 INSPEKTORIATI I PUNES PAGA SHTATOR 2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Durres (0707) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Durres 15,572 2014-09-18 2014-09-19 4910250912014 Elektricitet 1025091 INSPEKTORIATI I PUNES SHPENZIME ENERGJI ELEKTRIKE KORRIK ,GUSHT 2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Durres (0707) POSTA SHQIPTARE SH.A Durres 1,728 2014-09-18 2014-09-19 5010250912014 Posta dhe sherbimi korrier 1025091 INSPEKTORIATI I PUNES SHERBIM POSTAR KORRIK, GUSHT 2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Durres (0707) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Durres 34,269 2014-09-19 2014-09-19 5110250912014 Elektricitet 1025091 INSPEKTORIATI I PUNES ENERGJI ELEKTRIKE MARS -QERSHOR 2014 NR KONTR 102422
  Inspektoriati Shteteror i Punes Durres (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 414,556 2014-09-01 2014-09-02 4510250912014 Shtese page per funksionin 1025091 INSPEKTORIATI I PUNES PAGA GUSHT 2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Durres (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 414,556 2014-08-01 2014-08-01 4010250912014 Paga baze 1025091 INSPEKTORIATI I PUNES PAGA KORRIK 2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Durres (0707) POSTA SHQIPTARE SH.A Durres 2,856 2014-07-09 2014-07-10 3910250912014 Posta dhe sherbimi korrier 1025091 INSPEKTORIATI I PUNES SHERBIM POSTAR PRILL,MAJ,QERSHOR 2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Durres (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 414,556 2014-07-01 2014-07-02 3410250912014 Shtese page per funksionin 1025091 INSPEKTORIATI I PUNES PAGA QERSHOR 2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Durres (0707) SHKELQIM QENDRO Durres 65,880 2014-06-02 2014-06-02 3010250912014 Kancelari 1025091 INSPEKTORIATI I PUNES BLERJE KANCELARI
  Inspektoriati Shteteror i Punes Durres (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 414,556 2014-06-02 2014-06-02 2910250912014 Shtese page per funksionin 1025091 INSPEKTORIATI I PUNES PAGA MAJ 2014