Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Inspektoriati Shteteror i Punes Elbasan (0808) All All 5,002,399.00 19 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Inspektoriati Shteteror i Punes Elbasan (0808) UNION BANK SHA Elbasan 411,159 2014-12-01 2014-12-01 7410250882014 Shtese page per vjetersi ne pune Paga Ins. Punes Elbasan Mirela Tavanxhiu 027192196
  Inspektoriati Shteteror i Punes Elbasan (0808) UNION BANK SHA Elbasan 410,310 2014-11-03 2014-11-03 6810250882014 Shtese page per funksionin Paga Ins. Punes Elbasan Mirela Tavanxhiu 027192196
  Inspektoriati Shteteror i Punes Elbasan (0808) UNION BANK SHA Elbasan 410,310 2014-10-01 2014-10-01 6210250882014 Shtese page per vjetersi ne pune Paga Ins. Punes Elbasan Mirela Tavanxhiu 027192196
  Inspektoriati Shteteror i Punes Elbasan (0808) UNION BANK SHA Elbasan 410,310 2014-09-01 2014-09-01 5610250882014 Shtese page per funksionin Paga Ins. Punes Elbasan Mirela Tavanxhiu 027192196
  Inspektoriati Shteteror i Punes Elbasan (0808) UNION BANK SHA Elbasan 410,310 2014-08-01 2014-08-01 5010250882014 Paga baze Paga Ins. Punes Elbasan Mirela Tavanxhiu 027192196
  Inspektoriati Shteteror i Punes Elbasan (0808) UNION BANK SHA Elbasan 384,108 2014-07-03 2014-07-03 4410250882014 Shtese page per funksionin Paga Ins. Punes Elbasan Mirela Tavanxhiu 027192196
  Inspektoriati Shteteror i Punes Elbasan (0808) UNION BANK SHA Elbasan 16,345 2014-06-13 2014-06-16 4310250882014 Shtese page per funksionin page Ins.Punes Elbasan Mirela Tavanxhiu 027192196
  Inspektoriati Shteteror i Punes Elbasan (0808) UNION BANK SHA Elbasan 371,757 2014-06-02 2014-06-03 3710250882014 Shtese page per vjetersi ne pune Paga Ins. Punes Elbasan Mirela Tavanxhiu 027192196
  Inspektoriati Shteteror i Punes Elbasan (0808) CEZ SHPERNDARJE Elbasan 8,841 2014-05-05 2014-05-06 3110250882014 Elektricitet 1025088 Energji kontrata A35077 Ins. Punes Elbasan
  Inspektoriati Shteteror i Punes Elbasan (0808) CEZ SHPERNDARJE Elbasan 725 2014-05-05 2014-05-06 3010250882014 Elektricitet 1025088 Energji kontrata A35077 Ins. Punes Elbasan
  Inspektoriati Shteteror i Punes Elbasan (0808) UNION BANK SHA Elbasan 399,478 2014-05-02 2014-05-05 2910250882014 Shtese page per funksionin Paga ins.Punes Mirela Tavanxhiu 027192196
  Inspektoriati Shteteror i Punes Elbasan (0808) UNION BANK SHA Elbasan 411,159 2014-04-03 2014-04-04 2310250882014 Shtese page per vjetersi ne pune Paga Ins. Punes Elbasan Mirela Tavanxhiu 027192196
  Inspektoriati Shteteror i Punes Elbasan (0808) CEZ SHPERNDARJE Elbasan 16,245 2014-03-26 2014-03-27 2110250882014 Elektricitet 1025088 Energji kontrata A35077 Ins. Punes Elbasan
  Inspektoriati Shteteror i Punes Elbasan (0808) CEZ SHPERNDARJE Elbasan 12,780 2014-03-26 2014-03-27 2010250882014 Elektricitet 1025088 Energji kontrata A35077 Ins. Punes Elbasan
  Inspektoriati Shteteror i Punes Elbasan (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 17,000 2014-03-26 2014-03-27 2210250882014 Posta dhe sherbimi korrier posta, detyrime i prapambetur Ins. Punes Elbasan
  Inspektoriati Shteteror i Punes Elbasan (0808) UNION BANK SHA Elbasan 416,404 2014-03-03 2014-03-04 1410250882014 Unspecified Paga Ins. Punes Elbasan Mirela Tavanxhiu 027192196
  Inspektoriati Shteteror i Punes Elbasan (0808) UNION BANK SHA Elbasan 446,514 2014-02-06 2014-02-07 810250882014 Unspecified Paga Ins. Punes Elbasan Mirela Tavanxhiu 027192196
  Inspektoriati Shteteror i Punes Elbasan (0808) CEZ SHPERNDARJE Elbasan 25,000 2014-01-25 2014-01-27 710250882014 Unspecified 1025088 Energji kontrata A35077 Ins. Punes Elbasan
  Inspektoriati Shteteror i Punes Elbasan (0808) UNION BANK SHA Elbasan 423,644 2014-01-14 2014-01-15 110250882014 Unspecified Paga Ins. Punes Elbasan Mirela Tavanxhiu 027192196
  • < Më para
  • 1
  • Më pas >