Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Inspektoriati Shteteror i Punes Vlore (3737) All All 5,187,571.00 80 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Inspektoriati Shteteror i Punes Vlore (3737) ELTION THANASI Vlore 7,200 2014-12-24 2014-12-26 10510250872014 Sherbime telefonike 1025087 INSPEKTORIATI INTERNET FAT NR 597 DAT 17.10.2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Vlore (3737) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Vlore 5,761 2014-12-22 2014-12-23 11810250872014 Elektricitet 1025087 INSP PUNES CEZ FAT NR A 47890 DAT 30.11.2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Vlore (3737) MAGRIP BANA Vlore 22,560 2014-12-22 2014-12-23 11910250872014 Kancelari 1025087 INSPEKTORIATI KANCELERI FAT NR 477 DAT 17.12.2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Vlore (3737) RAIFFEISEN BANK SH.A Vlore 3,520 2014-12-22 2014-12-23 12010250872014 Udhetim i brendshem 1025087 INSPEKTORIATI DIETA 2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Vlore (3737) ELDA DEDJA(L21401024J) Vlore 8,000 2014-12-18 2014-12-22 11610250872014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme 1025087 INSPEKTORIATI BOJE PRINTERI FAT NR 14 DAT 15.12.2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Vlore (3737) NISATEL Vlore 1,800 2014-12-18 2014-12-18 11710250872014 Sherbime telefonike 1025087 INSP PUNES NISATEL FAT NR 3441 DAT 30.11.2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Vlore (3737) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Vlore 340 2014-12-15 2014-12-16 10810250872014 Kancelari 1025087 INSP PUNES CEZ FAT NR A 29210 DAT 26.10.2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Vlore (3737) POSTA SHQIPTARE SH.A Vlore 126 2014-12-15 2014-12-16 10710250872014 Posta dhe sherbimi korrier 1025087 INSPEKTORIATI FAT NR 509 DAT 30.11.2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Vlore (3737) "MILOSAO" Vlore 9,000 2014-12-16 2014-12-16 10910250872014/ Blerje dokumentacioni 1025087 INSPEKTORIATI FOTOKOPJE FAT NR 448 DAT 15.10.2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Vlore (3737) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Vlore 26,340 2014-12-03 2014-12-03 10310250872014 Udhetim i brendshem 1025087 INSPEKTORIATI DIETA 2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Vlore (3737) POSTA SHQIPTARE SH.A Vlore 2,136 2014-12-03 2014-12-03 10510250872014 Posta dhe sherbimi korrier 1025087 INSPEKTORIATI FAT NR 12,722, DAT 30.11.2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Vlore (3737) RAIFFEISEN BANK SH.A Vlore 15,300 2014-12-03 2014-12-03 10410250872014 Udhetim i brendshem 1025087 INSPEKTORIAT DIETA NENTOR 2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Vlore (3737) RAIFFEISEN BANK SH.A Vlore 290,063 2014-12-01 2014-12-01 10210250872014 Paga baze 1025087 INSPEKTORIATI PAGA NENTOR 2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Vlore (3737) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Vlore 134,311 2014-12-01 2014-12-01 10110250872014 Paga baze 1025087 INSPEKTORIATI PAGAT NENTOR 2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Vlore (3737) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Vlore 2,251 2014-11-25 2014-11-25 10010250872014 Elektricitet 1025087 INSP PUNES CEZ FAT NR FI 47890 DAT 11.11.2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Vlore (3737) RAIFFEISEN BANK SH.A Vlore 13,700 2014-11-18 2014-11-19 9010250872014 Te tjera transferta tek individet 1025087 INSPEKTORIATI PAGA KURSANTEVE
  Inspektoriati Shteteror i Punes Vlore (3737) SHPRESA DRIZA Vlore 29,000 2014-11-18 2014-11-18 9510250872014 Kancelari 1025087 INSPEKTORIATI KANCELERI FAT NR 190 DAT 04.11.2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Vlore (3737) DHIMITRAQ KOSTA Vlore 13,900 2014-11-18 2014-11-18 9610250872014 Blerje dokumentacioni 1025087 INSPEKTORIATI SHTYPSHKRIME FAT NR 70 DAT 27.10.2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Vlore (3737) POSTA SHQIPTARE SH.A Vlore 1,224 2014-11-18 2014-11-18 9810250872014 Posta dhe sherbimi korrier 1025087 INSPEKTORIATI FAT NR 649,17 DAT 31.10.2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Vlore (3737) NISATEL Vlore 1,810 2014-11-18 2014-11-18 9710250872014 Sherbime telefonike 1025087 INSP PUNES NISATEL FAT NR 3090 31.10.2014